Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

nejde zrusit pratelak!!

mne teda zajima kdyz mi smpt doporuci z a hrace castku ktereou mam dat nebo za kterou pude hrac tak tato casta je ok :?: a mam ji z a hrace vyplatit

a kolik pokud to hrac neprijme ma dat nad cenu podle smpt abych ho neprecenil :?:

tet jak koukam par mych hracu nebot sem zacal hralo za babku..ale tet sou na 80% takz e budou chchit asi 5 krat vic nez meli v prvotni smlouve

jinak sem myslel jestli se to neda ochcat z e hrace nebudu stavet tudiz pude jeho moralka dolu,,ale bylo mi receno ze bude chctit este vic bo bude nasranej
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

takze jestli tet sem platil vsem hracum tak 6000..tak asi 10 znich bude koncit smlouva z 60% sem jich dostal na 80%..takze to bude paleta :evil:

jen sem podepsal jednomu a uz to bude o 3.5e vice
zbynek..s
Member of the Soccer Project Association

Post by zbynek..s »

Nevím kde se zeptat, tak se ptám tady :roll:

Pánové chcu se zeptat, jak je to u vás s váhou hráèù, jestli to nìjak ovlivòuje výkony, porotože se mi zdá, že èím menší výška tím ménì váží hráè a pak se to nìjakou pøímouúmìrou zvedá.

viz zde:Image

díky
happyna17

Post by happyna17 »

zbynek..s wrote:Nevím kde se zeptat, tak se ptám tady :roll:

Pánové chcu se zeptat, jak je to u vás s váhou hráèù, jestli to nìjak ovlivòuje výkony, porotože se mi zdá, že èím menší výška tím ménì váží hráè a pak se to nìjakou pøímouúmìrou zvedá.

viz zde:Image

díky
výkony by to ovlivòovat nemìlo :!:
zbynek..s

Post by zbynek..s »

happyna17 wrote:výkony by to ovlivòovat nemìlo :!:
tak to je dobøe, bo mì vždy zarážela váha nad tìch 110kg :lol:
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

odpovi nekdo mne :cry: :twisted:
happyna17

Post by happyna17 »

WEBGAME WARRIOR wrote:takze jestli tet sem platil vsem hracum tak 6000..tak asi 10 znich bude koncit smlouva z 60% sem jich dostal na 80%..takze to bude paleta :evil:

jen sem podepsal jednomu a uz to bude o 3.5e vice
poradim ti dej jim míò na platu a pøidej víc podpisovej bonus a mùžeš pøidat auto nebo barák :arrow:
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

jasan ale moje otazka porad je??kdyz mi smpt doporuci plat hraci..tak tento plat je..ten co bych hraci mel dat anichz bych se mel bat ze ho nak moc preplati???

a este pokud i hrac neveme tento plat muzu to samo skusit autem atd..ale zajimam mne kdyz hrac co ma tet smlouvu na 900e za zapas
vytrenoval sem ho na dejme tomu 81% takze bude chctit koem 5-6ke za zapas..podle smpt

pokud neveme castku navrzenou smpt..kolik mu mam resp[ektive muzu pridat abyc h ho nepreplatil :?: {pocitam z e budu zvysovat pouze plat za zapas}

uz tet se mi krouti panenky bo vetsine mojeho muzstva konci smlouvy..vytrenoval sem vsechny s 50-60% na 75-81% takze cekam naviseni od 1 hrace tak 3-5ke za zapas

takze pokud sem platil celemu tymu 18ke za zapas tak tet to muze byt az 60k a to je rozdil :twisted:
happyna17

Post by happyna17 »

WEBGAME WARRIOR wrote:jasan ale moje otazka porad je??kdyz mi smpt doporuci plat hraci..tak tento plat je..ten co bych hraci mel dat anichz bych se mel bat ze ho nak moc preplati???

a este pokud i hrac neveme tento plat muzu to samo skusit autem atd..ale zajimam mne kdyz hrac co ma tet smlouvu na 900e za zapas
vytrenoval sem ho na dejme tomu 81% takze bude chctit koem 5-6ke za zapas..podle smpt

pokud neveme castku navrzenou smpt..kolik mu mam resp[ektive muzu pridat abyc h ho nepreplatil :?: {pocitam z e budu zvysovat pouze plat za zapas}

uz tet se mi krouti panenky bo vetsine mojeho muzstva konci smlouvy..vytrenoval sem vsechny s 50-60% na 75-81% takze cekam naviseni od 1 hrace tak 3-5ke za zapas

takze pokud sem platil celemu tymu 18ke za zapas tak tet to muze byt az 60k a to je rozdil :twisted:
u nìjakých hráèù sem zkoušel dát míò než my ukazoval smpt a von to pøijal.
u tìch platù zaèínej od nejmenšího a pomalu pøidávej plat a když se ti bude zdát už vysikej tak mu nabídni prémii za podpis a takhle si s tim pohraj pøidávej pomalu a ho nepøeplatíš

ten hráè 81% urèitì bude chtít 6k ale zkus mu tøeba dát 4,5k a potom to dorovnej podpisovým bonusem a autem :idea:
zbynek..s

Post by zbynek..s »

WEBGAME WARRIOR wrote:jasan ale moje otazka porad je??kdyz mi smpt doporuci plat hraci..tak tento plat je..ten co bych hraci mel dat anichz bych se mel bat ze ho nak moc preplati???
S tìmi platy, co ti nabídnì SPMT, tak to zkus skrouhnout, nebo je ukecat s léty popø. autem nebo domem.
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

jasan chlapi ja taky pridavam ze spodu a nedavam hned tu nejvyssi castku jen sem vas chtel zeptat kdyz mi smpt urci ze hrac pude podle
smpt za 6000

kdyz mu budu pridavat dostanu se na 6000 a hrac to neveme
ok radite bonusy ci auta??

ja ale chchi vedet kam byste az sli s primou cenou za zapas???nedateli mu auto ani bonusy..o kolik je podle vas ok ho preplatit
kdyz neveme onech 6000 ..

maximalne o dalsi 1000???

ci 2000???

ci 5000???
winters
Team President

Post by winters »

zbynek..s wrote:
S tìmi platy, co ti nabídnì SPMT, tak to zkus skrouhnout, nebo je ukecat s léty popø. autem nebo domem.
Nemusíš se bát, že by ti SPMT nabídl pøemrštìný plat. Má zkušenost je taková, že nabídne vždy nižší a hráè pøijme novou smlouvu až po nìkolikerém drobném navýšení.

Co se týèe pevné a pohyblivé èástky mzdy. Doporuèuji se øídit vlastními ambicemi. Pokud nejedeš na postup z divize, budeš se chtít jen udržet, pak dávej více na prémie. Pokud se chystáš zaútoèit na postup. Dávej více penìz do základních platù, aby jsi tolik netratil na vyplácení prémií.
Image
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

winters wrote:
zbynek..s wrote:
Nemusíš se bát, že by ti SPMT nabídl pøemrštìný plat. Má zkušenost je taková, že nabídne vždy nižší a hráè pøijme novou smlouvu až po nìkolikerém drobném navýšení.

Co se týèe pevné a pohyblivé èástky mzdy. Doporuèuji se øídit vlastními ambicemi. Pokud nejedeš na postup z divize, budeš se chtít jen udržet, pak dávej více na prémie. Pokud se chystáš zaútoèit na postup. Dávej více penìz do základních platù, aby jsi tolik netratil na vyplácení prémií.
hele ja to mu rozumi ok smpt mi nabidne normal plat ja mam ambice na postup a tak se budu snazit cpat vse do zakladniho platu kdyz smpt doporuci tech 6000 rikas ze ho muzu skusit drobne navysist pokud hrac onech 6k neprijme..

tohle je to co porad chchi zjistit co je pro tebe drobne navysseni..jit pres tuto castu maximalne o????? 1k 2k 3k????
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

zjednodusene receno jedes teda na [postup smpt ti doporuci 6k a hrac to neveme ..kolik si schopen mu dat v zakladnim platu???kdyz prekrocis tuto castku
TTS_zbynek
Team Board Member

Post by TTS_zbynek »

WEBGAME WARRIOR wrote:zjednodusene receno jedes teda na [postup smpt ti doporuci 6k a hrac to neveme ..kolik si schopen mu dat v zakladnim platu???kdyz prekrocis tuto castku
to se ptas blbe
to zalezi od mnoha faktoru: kolik muzes ( chces ) mu dat, jak je dobrej, oplati se mi to?
to je tezky

u mne ma nejdrazsi hrac 2500 + 2500 a dal jsem si hranici ze nupujdu nad 3000 + 3000 ale kdyz budu nekoho kupovat a budu ho chtit moc tak mu dam i vic
mel jsem hgrace co mnel 4000+3000 a hned jak jsem si vytrenoval lepsiho tak jsem ho prodal
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”