Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

winters
Team President

Post by winters »

WEBGAME WARRIOR wrote:zjednodusene receno jedes teda na [postup smpt ti doporuci 6k a hrac to neveme ..kolik si schopen mu dat v zakladnim platu???kdyz prekrocis tuto castku
pokud je to talentovaný hráè, nebo hráè podávající stabilnì dobré výkony, tak ho prostì podepsat musíš a nejlépe na 3. roky, bude tak mít menší platové nároky. Navyšuj citlivì asi takto:

6000, 6050, 6100, 6150, 6200 .... nìco mu samozøejmì mùžeš dát i na prémiích.

urèitì by nebylo rozumné plácnout mu rovnou 6500, tak nepøesný zase SPMT není.
Image
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

proc blbe snazim se zjistit od skusennejsich hracu co je preplacenej hrac...kdyz mi smpt doporuci 6000 tak to je hrac kolem 80% a 100% moralky dejme tomu

ti co to hrajou dele nez ja vim kolik sou schopni tomu hraci navysit pokud neveme 6k..zajima mne jestli skusenej hrac je schopen jit a dat tomuto hraci az 7k a nebo treba 10k

samozrejme kdo ma ekonomiku na vysoke urovni tak mu da treba 20k

ja hraju teprv moji 2 sezonu a hraci mi povylezli pekne nahoru
frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

WEBGAME WARRIOR wrote: samozrejme kdo ma ekonomiku na vysoke urovni tak mu da treba 20k
to mu da leda retard
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
TTS_zbynek
Team Board Member

Post by TTS_zbynek »

WEBGAME WARRIOR wrote:proc blbe snazim se zjistit od skusennejsich hracu co je preplacenej hrac...kdyz mi smpt doporuci 6000 tak to je hrac kolem 80% a 100% moralky dejme tomu

ti co to hrajou dele nez ja vim kolik sou schopni tomu hraci navysit pokud neveme 6k..zajima mne jestli skusenej hrac je schopen jit a dat tomuto hraci az 7k a nebo treba 10k

samozrejme kdo ma ekonomiku na vysoke urovni tak mu da treba 20k

ja hraju teprv moji 2 sezonu a hraci mi povylezli pekne nahoru
podepsat ho musis
takze jak ti radi winters postupne navysuj plat
kdyz na neho nebudes mit tak ho prodas, kdyz jo je to v pohode

nevim uplne co resis - protoze kdyz mu nenabidnes kolik chce tak mas smulu a nepodepise s tebou smlouvu
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

winters wrote:
WEBGAME WARRIOR wrote:zjednodusene receno jedes teda na [postup smpt ti doporuci 6k a hrac to neveme ..kolik si schopen mu dat v zakladnim platu???kdyz prekrocis tuto castku
pokud je to talentovaný hráè, nebo hráè podávající stabilnì dobré výkony, tak ho prostì podepsat musíš a nejlépe na 3. roky, bude tak mít menší platové nároky. Navyšuj citlivì asi takto:

6000, 6050, 6100, 6150, 6200 .... nìco mu samozøejmì mùžeš dát i na prémiích.

urèitì by nebylo rozumné plácnout mu rovnou 6500, tak nepøesný zase S

no je to bohuzel a bohu dik zatim muj nejtalentovanejsi lb ma 19 let je na slusnych 78%

jak sem sal samo ze te chapu a tahle to delam a delt to budu citlive navysovat :wink: \

jen teda este naposled jak daleko bys byl ty treba schopen jit

pokud budes myt cas mrkni na mojeho hrace lb IVAN LITNER tym KARVINA CITY dotet dostaval 500e za zapas podle smpt kdyz mu dam na 3 roky bude chctit 4395...kam az by si byl schopen jit s zakladni cenou aby zustal??
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

frankie_doparoma wrote:
WEBGAME WARRIOR wrote: samozrejme kdo ma ekonomiku na vysoke urovni tak mu da treba 20k
to mu da leda retard
nj i takove sem videl a u hracu s hodnosti 70%..nekdo kdo hre nerozumi ho skurvi a harc uz je nepotrebnej..a neprodejnej..nato by mel system nak myslet a po nake dobe snizovat jeho naroky
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

ZBYNEK____

co bych asi resil snazim se zjistit kolik bys mu max dal nehraju 10 veku jako treba ty

takze zatim este nejsem mistr sveta..a proto ze nejsem lopata jako nekteri co daj hracum 20k a pak ho znici pro vsechny v socc.proj
TTS_zbynek
Team Board Member

Post by TTS_zbynek »

WEBGAME WARRIOR wrote:ZBYNEK____

co bych asi resil snazim se zjistit kolik bys mu max dal nehraju 10 veku jako treba ty

takze zatim este nejsem mistr sveta..a proto ze nejsem lopata jako nekteri co daj hracum 20k a pak ho znici pro vsechny v socc.proj

kdyz po tobe chce ten hrac vyssi plat jak 6000 mas moznost mu dat min abys ho podepsal? - nemas

proto te uplne nechapu a nejsem mistr sveta hraju to ted druhou sezonu ale uplne ti ted nerozumim :(
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

nikdo mu nechce dat min..jak uz sem psal winterovi kdyz se podiva na tomo moje ho hrace..ktereho sem tet popsal a kterej si podle smpt rekne o 4395 ci kolik..a ja mu to nabidnu a on to neveme

tak kam az je schopen skusenej manager jit aby mu to hrac podepsla tot vse

winter napsal z e by mu pomalu pridaval..ale az na jakou hranici za hrace s timhle hodnocenim by sel..asi by mu pomalu nepridaval do onech 20k

no to je jedno nech bejt
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

dokud nepodepise pac je to jeho prvni klub a jeho prvni prodlouzeni smlouvy tagze ani nemuze bejt preplacenej (a kdyz mu neprodlouzis tak ti odejde takze je lepsi naky to € prihodit, ne?!)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
TTS_zbynek
Team Board Member

Post by TTS_zbynek »

WEBGAME WARRIOR wrote:nikdo mu nechce dat min..jak uz sem psal winterovi kdyz se podiva na tomo moje ho hrace..ktereho sem tet popsal a kterej si podle smpt rekne o 4395 ci kolik..a ja mu to nabidnu a on to neveme

tak kam az je schopen skusenej manager jit aby mu to hrac podepsla tot vse

winter napsal z e by mu pomalu pridaval..ale az na jakou hranici za hrace s timhle hodnocenim by sel..asi by mu pomalu nepridaval do onech 20k

no to je jedno nech bejt

jj presne tak pridaval by mu az by to vzal - protoze jina moznost neni
a pak je jenom na tobe zda na neho mas a chces ho platit nebo chce moc a prodas ho
skus mu prihodit auto + byt a pak bych mu prihazoval premie nebo plat
TTS_zbynek
Team Board Member

Post by TTS_zbynek »

jo a na spmt neni 100% spolehnutí
taky delá chyby - sám jsem se o tom presvedcil :(
winters
Team President

Post by winters »

WEBGAME WARRIOR wrote: pokud budes myt cas mrkni na mojeho hrace lb IVAN LITNER tym KARVINA CITY dotet dostaval 500e za zapas podle smpt kdyz mu dam na 3 roky bude chctit 4395...kam az by si byl schopen jit s zakladni cenou aby zustal??
tento hráè -IGOR LITNER - splòuje požadavky na vyšší plat, musíš ho urèitì podepsat na 3 roky. 2. Záøí navíc jeho výkon v zápasech vzroste o 3 body, takže není co øešit. Je mladý, takže dalšími zkušenostmi pùjde výkon zase nahoru. V Gé divizi mùže být hvìzda a urèitì by si zahrál i v É divizi minimálnì v Béèku. Mám ve svém týmu horší hráèe s vyšším platem.

S tìmi platy se nemusíš vùbec trápit. Vždycky je jde ukoèírovat. Navíc v pøátelácích berou hráèi jen zlomek platu z ligových a pohárových utkání.
Image
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

jj jasan takze budu pomalu pridavat
ono pozdeji asi budu muset nak rozjet ekonomiku stadion atd..zatim vyhravam takze lidi by mohli chodit..koukal sem na divizi A a tam uz sou hraci jak prase..to pochybuji ze je tymy dostanou z dorostencu az mne pripada ze proste ten borec co vyhtal sooccer.pr musi myt tak nabusenou ekonomiku ze je musi kupovat uz namakane

je trochuskoda ze nekdo skazi hrace uz na zacatku ze jim da onech 20k i vice za zapas...pokud sem to pochopil hrac do konce kariery nebude hrat za mene..coz je skoda jak se uz psak system by mozna mohl snizovat jeho pozadavky kdyby hrac nikde nehral
Lucius

Post by Lucius »

Mam dotaz...hraju jakokazdej Pratelsky pohary a nejak se mi nezda,ze jsem zatim uuupln vsechny zapasy hral venku!!Proc tomu tak je??Proc vzdycky hraju na hristi soupere,ikdyz je to delany,tak,ze je tam psano vyhoda domaciho prostredi:ANO!!Vzdyt je to stejnak blbost...oba doma najednou hrat nemuzou!!Jak je to delany??A jakej je tedy rozdil,kdyz je tam NE??Diky moc...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”