pro me je zatim bohuzel "koupit" jeste asi dva dny zapovezenej pojem... pise mi to, ze prvni tyden mam smulu...sdriver wrote: Ty sám máš spoustu hráèù, z kterých mùžou být hvìzdy, pro tebe bych navrhoval koupit nìjáký vycvièený hráèe, kteøí mùžou hnedka hrát a né èakat další dvì sezóny, než se ti nový dorostenec vytrénuje.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
trénink
už jsem to èetl nìkde na zaèátku, ale stejnì jsem to nepochopil, foxir mì zná, tak se nebude divit.
nechápu systém tréninku, když je to automaticky, tak prostì hráèi automaticky 5x dennì trénují urèenou dovednost nebo musím 5x dennì nastavit, aby trénovali automaticky?

nechápu systém tréninku, když je to automaticky, tak prostì hráèi automaticky 5x dennì trénují urèenou dovednost nebo musím 5x dennì nastavit, aby trénovali automaticky?

Můžeš vybrat sám ,co bude každý hráč trénovat,
nebo dáš AUTOMATICKY a pak to hráčům vybere trenér.
Jestliže to nebudeš měnit, bude hráč trénovat určený skill do té doby, než ten skill bude na max. pak je nutno mu opět zadat jiný skill na trénink, ať už ručně nabo Automaticky.
Tzn. Automaticky neznamená, že se o to nemusíš dál starat, ale pouze si usnadníš práci se zadáváním - ručně je to ovšem lepší (hlavně je dobré trénovat energii, a trenér jí moc nemá rád
)
nebo dáš AUTOMATICKY a pak to hráčům vybere trenér.
Jestliže to nebudeš měnit, bude hráč trénovat určený skill do té doby, než ten skill bude na max. pak je nutno mu opět zadat jiný skill na trénink, ať už ručně nabo Automaticky.
Tzn. Automaticky neznamená, že se o to nemusíš dál starat, ale pouze si usnadníš práci se zadáváním - ručně je to ovšem lepší (hlavně je dobré trénovat energii, a trenér jí moc nemá rád

Buclik
Lobotomie
12. sezona G538 5.místo
13. sezona G538 1.místo
14. sezona F180 1.místo
15. sezona E60 8.místo
16. sezona E60 6.místo
17. sezona E60 ?
Lobotomie
12. sezona G538 5.místo
13. sezona G538 1.místo
14. sezona F180 1.místo
15. sezona E60 8.místo
16. sezona E60 6.místo
17. sezona E60 ?
-
je mi jasné, že hráè bude trénovat to, co mu vybere trenér, jen nechápu pojem automaticky, hráè prostì 5x dennì odtrénuje danou možnost a já se o nìj nemusím starat? a nebo je to tak, že mu trénink vybere trenér, ale já s tím musím 5x dennì jakoby souhlasit tím, že tuto možnost zvolím?Buclik wrote:Mùžeš vybrat sám ,co bude každý hráè trénovat,
nebo dáš AUTOMATICKY a pak to hráèùm vybere trenér.
Jestliže to nebudeš mìnit, bude hráè trénovat urèený skill do té doby, než ten skill bude na max. pak je nutno mu opìt zadat jiný skill na trénink, a už ruènì nabo Automaticky.
Tzn. Automaticky neznamená, že se o to nemusíš dál starat, ale pouze si usnadníš práci se zadáváním - ruènì je to ovšem lepší (hlavnì je dobré trénovat energii, a trenér jí moc nemá rád)
-
- Team Board Member
trénink mu vybere trenér, ale já s tím musím 5x dennì jakoby souhlasit tím, že tuto možnost zvolím?
pøesne tak, jinak se dostanes do situace ze vlastnost bude mit vytrenovanou na max a nebude dal nic trenovat az do doby nez das automaticky nebo sam mu nastavis kterou vlastnost ma trenovat
doufam ze jo to dost zrotumitelne
pøesne tak, jinak se dostanes do situace ze vlastnost bude mit vytrenovanou na max a nebude dal nic trenovat az do doby nez das automaticky nebo sam mu nastavis kterou vlastnost ma trenovat
doufam ze jo to dost zrotumitelne
-
stadion a trh
Opet mam par dotazu, tak prosim nejakou dobrou dusi o odpovedi...
1. Kdyz rozsirim kapacitu stadionu, zvysi se mi (pri ostatnich vlastnostech stejnych) automaticky navstevnost? Nebo nema cenu rozsirovat, dokud nenaroste pocet fanouosku?
2. Jak se presne projevi rozsireni kapacity na poctu reklamnich ploch? Jde rict neco jako "1000 mist => 1 reklamni plocha" nebo proste nejaky pomer?
3. Ma cenu pro H-tym se kvuli rozsireni zadluzit? Pripada mi, ze ten dluh muze z velke casti splacet uz ta reklamni plocha navic... pletu se?
4. Hrac na trhu ma urcity termin, do kdy tam je. Kdyz nekdo prihodi v poslednich 24 hodinach, termin se prodlouzi o den. A muj dotaz - kdyz v tomhle dni zase nekdo prihodi, opet se prodluzuje (takze by se teoreticky mohlo prodluzovat donekonecna)? Nebo se termin prodlouzi jen jednou a pak slus?
/ 5. Zacina se mi to libit, jste na tom zavisli? :-) /
Zatim
1. Kdyz rozsirim kapacitu stadionu, zvysi se mi (pri ostatnich vlastnostech stejnych) automaticky navstevnost? Nebo nema cenu rozsirovat, dokud nenaroste pocet fanouosku?
2. Jak se presne projevi rozsireni kapacity na poctu reklamnich ploch? Jde rict neco jako "1000 mist => 1 reklamni plocha" nebo proste nejaky pomer?
3. Ma cenu pro H-tym se kvuli rozsireni zadluzit? Pripada mi, ze ten dluh muze z velke casti splacet uz ta reklamni plocha navic... pletu se?
4. Hrac na trhu ma urcity termin, do kdy tam je. Kdyz nekdo prihodi v poslednich 24 hodinach, termin se prodlouzi o den. A muj dotaz - kdyz v tomhle dni zase nekdo prihodi, opet se prodluzuje (takze by se teoreticky mohlo prodluzovat donekonecna)? Nebo se termin prodlouzi jen jednou a pak slus?
/ 5. Zacina se mi to libit, jste na tom zavisli? :-) /
Zatim
odpovědi
krup72:
1. Pokud máš obvykle vyprodáno a máš dost fanoušků,tak se ti rozšířením kapacity zvýší návštěvnost. Na zápas ale přijde maximálně tolik diváků,kolik máš fanoušků. Počet fanoušků se Ti zvýšením kapacity nezvýší, počet fandů se zvyšuje výhrama.
2.do 10 tisíc přibývá 1 reklamní plocha po 2000 míst,pak po 1000.
3. Nezadlužuj se,nemá to cenu. Když máš nějakou dobu dluhy,tak tě to vymaže.Když máš větší kapacitu,tak máš větší
zisky hlavně ze vstupného,z reklamních ploch je navyšení menší,
přibudou ti pouze ty reklamy kolem 10 tisíc. Štědré sanmaxy budeš mít
pořád jen 3.
4. Termín přestupu se pořád prodlužuje,teoreticky donekonečna.
Ten,kdo prodává pokud nechce čekat donekonečna,tak nemusí, může
hráče prodat rychleji. Ale lepší je si počkat,když přihazují
5. Někteří jsou.
1. Pokud máš obvykle vyprodáno a máš dost fanoušků,tak se ti rozšířením kapacity zvýší návštěvnost. Na zápas ale přijde maximálně tolik diváků,kolik máš fanoušků. Počet fanoušků se Ti zvýšením kapacity nezvýší, počet fandů se zvyšuje výhrama.
2.do 10 tisíc přibývá 1 reklamní plocha po 2000 míst,pak po 1000.
3. Nezadlužuj se,nemá to cenu. Když máš nějakou dobu dluhy,tak tě to vymaže.Když máš větší kapacitu,tak máš větší
zisky hlavně ze vstupného,z reklamních ploch je navyšení menší,
přibudou ti pouze ty reklamy kolem 10 tisíc. Štědré sanmaxy budeš mít
pořád jen 3.
4. Termín přestupu se pořád prodlužuje,teoreticky donekonečna.
Ten,kdo prodává pokud nechce čekat donekonečna,tak nemusí, může
hráče prodat rychleji. Ale lepší je si počkat,když přihazují

5. Někteří jsou.
-
Re: odpovědi
2. myslel sem ze to je opacnesmallmouse wrote:krup72:
1. Pokud máš obvykle vyprodáno a máš dost fanouškù,tak se ti rozšíøením kapacity zvýší návštìvnost. Na zápas ale pøijde maximálnì tolik divákù,kolik máš fanouškù. Poèet fanouškù se Ti zvýšením kapacity nezvýší, poèet fandù se zvyšuje výhrama.
2.do 10 tisíc pøibývá 1 reklamní plocha po 2000 míst,pak po 1000.
3. Nezadlužuj se,nemá to cenu. Když máš nìjakou dobu dluhy,tak tì to vymaže.Když máš vìtší kapacitu,tak máš vìtší
zisky hlavnì ze vstupného,z reklamních ploch je navyšení menší,
pøibudou ti pouze ty reklamy kolem 10 tisíc. Štìdré sanmaxy budeš mít
poøád jen 3.
4. Termín pøestupu se poøád prodlužuje,teoreticky donekoneèna.
Ten,kdo prodává pokud nechce èekat donekoneèna,tak nemusí, mùže
hráèe prodat rychleji. Ale lepší je si poèkat,když pøihazují![]()
5. Nìkteøí jsou.

3. ja sem si vzal pujcku, uroky jen 5%, kazdej tejden splatka 150k a pucil sem si 2,5M
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
A vzal sis ji coby novacek? Nebo ji mas ted? Mne ten urok (5% / 18 tejdnu) pripada dobrej...frankie_doparoma wrote: 3. ja sem si vzal pujcku, uroky jen 5%, kazdej tejden splatka 150k a pucil sem si 2,5M
Je to rozhodnuti - bud si pujcit nakoupit hrace a pokusit se o postup nebo nepujcit a utok na postup az pristi sezonu...
-
v h divizii je to hodne...ja zarabam za zapas 150k a pri vonku rerabam zhruba 40k ako to ma novacik??podla mna by som to urcite nerobil...
vychadzajuce hviezdy:
Vladimir pospech: http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
Manuel collin: http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
peknych som vyhcoval...chcem ich spat
Vladimir pospech: http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
Manuel collin: http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
peknych som vyhcoval...chcem ich spat

-
posledni zapas doma: 60k (ale bylo vyprodano, hral jsem s druhym a taky jsem neplatil premie za vitezstvi), predposledni 45kmiso857 wrote:v h divizii je to hodne...ja zarabam za zapas 150k a pri vonku rerabam zhruba 40k ako to ma novacik??podla mna by som to urcite nerobil...
posledni zapas venku: 13k (taky bez vyplacene premie za vitezstvi)
je to opaènì - do 10 000 co tisíc míst to panel, nad 10 000 už je na panel potøeba pøistavìt 2000 míst.frankie_doparoma wrote:2. myslel sem ze to je opacnesmallmouse wrote:krup72:
2.do 10 tisíc pøibývá 1 reklamní plocha po 2000 míst,pak po 1000.![]()
Køièíme z plných plic, Bohemka z Vršovic,
Bohemka je a bude a my jsme s ní všude!
.........
Statistiky èeských lig na http://www.soccerproject.tym.cz
Bohemka je a bude a my jsme s ní všude!
.........
Statistiky èeských lig na http://www.soccerproject.tym.cz