pamatuješ si v kolik hodin ses registroval?Ivo08 wrote:tak ja som si uz dnes nasiel dobrych rhacov takze neviem..hehe..nejako to hadam vydrzim ale chcel som uz kupovat...
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
mùžeš nakupovat po simulaci, pøed kterou ses registroval....Ivo08 wrote:tak nejako extra si to moc nepamatam ale asi takto nejako ako je teraz....vsak to musi byt na minutu presne tyzden??ak hej tak potom coskoro mozem nakupvoat lebo takto nejako
to znamená: že pokud pøed 14, tak po 14h, pokud ses registroval pøed 18, tak mùžeš kupovat po 18h

Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
-
-
výš co by to chtìlo aby si kontroloval fyzyèku sem koukal máš tam hráèe s fyzyèkou 20% to neni moc dobrý to senemùžeš divit že remizuješ já stavim hráèe do 85% jinak je nechávám sedìtIvo08 wrote:sakra ludia nechapem......uz som vyhral po sebe 3 pratelaky vonku a dnes som mal ligovy zapas doma ktory som mal vyhrat a mal som aj na to saj dobru zostavu setko pripravene a remizujem???vsak som este doma nevyhral vobec je to mozne???stale iba remizy nechapem tomu

hlídej fyzyèku

-
- Team Manager
nekdo mi tu rikal ze smpt vystihuje presne {skoro} co hrac bude chchtit pri podepsani nove smlouvy..ja tet mam podepsat asi 10 hracum
asi 3 sem tet navysil platy asi 10krat zacinam avysvihly se pekne..akorat sem vzdy musel docela pritlacit a navysit cenu podle smpt pritom spokojenost tymu moralku a vse dalsi mam ok
asi 3 sem tet navysil platy asi 10krat zacinam avysvihly se pekne..akorat sem vzdy musel docela pritlacit a navysit cenu podle smpt pritom spokojenost tymu moralku a vse dalsi mam ok

-
- Team Manager
jinak este mne zajima 1 vec..
co ovlivnuje cenu a efektivitu reklam na stadionu
ze zacatku kdy sem zacal sem mel vzdy mezi reklama na nic ktere nabizej 9ke za 30 dnu a mezi nima vzdy byla 1 vyhodna
treba za 150ke na 10 dni
tet mam tym lespi vykonejsi hraje na spici a REKLAMY SOU VSECHNY NA NIZKE UROVNI..
zvysuje se i moznost dostat lepsi reklamu kdyz hned neprijmu dalsi
ze zacatku kdy sem zacal sem mel vzdy mezi reklama na nic ktere nabizej 9ke za 30 dnu a mezi nima vzdy byla 1 vyhodna
treba za 150ke na 10 dni
tet mam tym lespi vykonejsi hraje na spici a REKLAMY SOU VSECHNY NA NIZKE UROVNI..

-
To je IMHO zcela nahodne... prvni nahodny cislo je pocet dnu a druhy nahodny cislo jsou penize. Ty nahodny cisla budou v nejakym rozmezi podle toho, jestli to je nebo neni SanMax.WEBGAME WARRIOR wrote:jinak este mne zajima 1 vec..
treba za 150ke na 10 dni
zvysuje se i moznost dostat lepsi reklamu kdyz hned neprijmu dalsi :?:
OT: Cestinarsky koutek - v cestine prekousnu leccos, ale ze slova "tet" jdu do vejvrtky. "Tet" muze vzniknout jedine od slova teta. Kdyz je jich nekolik. Kdyz ma nekdo na mysli soucasnost, je lepsi psat "ted" :-)
-
tunel jako blazen
Tady cituju z uplne jinyho topicu, konkretne "Prodej mladych hracu ze skupiny H":MNM martin wrote:koukal jsem na to a je to teda síla, taky bych rá prodal hráèe ve vìku 28 let výkon 62% za 12M, a já vùl prodal Smutnýho 63¡% za 20K a to jsem si øíkal, že hurá zbavil jsem se ho, a to jsem ho vùl koupil za 290K , protože byl mladey....MNMPedrosa wrote: Takže jsem se koukal jak to ukuchtil KillerRabit a dopadlo to tak, jak jsem èekal, prodal všechny hráèe za celkem slušnou cenu, to je v pohodì, ale to že koupil podprùmìrnýho hráèe za všechny prachy co mìl, to už bych oznaèil za PODVOD. Tým "Free Players" se slušnì obohatil a vsadím se, že KillerRabit založil on....
Jednak tam to asi nikoho moc nenadzdvihlo a tu jsou naopak selmy, ktere po tom skoci, ze? :-)
A moje otazka zni: Co konkretne delat, kdyz clovek osobne natrefi na neco tak do oci bijiciho?
-
- Team Manager
To je IMHO zcela nahodne... prvni nahodny cislo je pocet dnu a druhy nahodny cislo jsou penize. Ty nahodny cisla budou v nejakym rozmezi podle toho, jestli to je nebo neni SanMax.krup72 wrote:WEBGAME WARRIOR wrote:jinak este mne zajima 1 vec..
treba za 150ke na 10 dni
tak to miluju borce jako ty....poucovat ci pisi tet ci ted..nj sem dlouho ze skoly a uz 5 let v usa a taky vecer nevidim na co klikam
ale ty ses taky ok brachu to sou ti borci BYDLISTE PRAGUE
-------------------------------------------------------------------------------------
Cestinarsky koutek - v cestine prekousnu leccos, ale ze slova "tet" jdu do vejvrtky. "Tet" muze vzniknout jedine od slova teta. Kdyz je jich nekolik. Kdyz ma nekdo na mysli soucasnost, je lepsi psat "ted"
-------------------------------------------------------------------------------------
takze do vejvrtky jo

..a taky si udelas vomacku s vokurkou das si ktomu rejzi a vobed budes mit dyl ze.......no cestinar ruleeezz kdyz uz poucujem