Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Mládež
Chtel bych se zeptat kdyz mám tréninkové centrum mládeze jak vytáhnu nejakého juniora nebo tak neco??? Díkec
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Logo
To by mì taky zajímalo a pokud možno aby to byl jinej program než Photoshop nìco malýho, protože ten se mi jenom kvùli tomu stahovat nechce.ttopi wrote:Prosim chci se zeptat, jaky mam dat pozadi (barvu) loga, aby bylo pruhledne. Zkousel sem takovou vec ze sem dal jako pozadi tu modrou, co je na pozadi stranek, ale ne vsude je logo na modrem pozadi a pak bylo v modrem ramecku... Existuje naka pruhledna barva nebo muze nekdo poradit v jakym programu a jak mam pozadi zpruhlednit? Diky
-
- Team Manager
add 1. Nastavit si můžeš pouze pokutové kopy. V menu TAKTIKA -> PENALTY. Nic víc.Ivo08 wrote:takze po kratsom case je tu opat par otazok odomna..hehe..chcem sa spytat po 1.ci sa da niekde nastavit zahravanie stardantnych situacii???a po 2.co je lepsie hrat 4-4-2 alebo 4-3-3 pretoze hram doma ligovy a ako som kukal na super mam na to aby som vyhral a tak enviem
add 2. Rozhodně se ti vyplatí nejvíc ta taktika, na kterou máš lepší hráče. S lepším výkonem. Já mám dobrý záložníky a na houby obránce tak hraju 3-4-3. Kdybych měl na houby útočníky tak je tam dám jen dva. atd.
Důležité je kouknout se jak na tom ten který hráč je. Pokud mám morálku menší než 100% nebo fyzičku, tak bude hrát hůř než může. Přibližně o jeden bod za každý 4%. Potom se třeba vyplatí dát horšího hráče, ale s lepší fyzičkou a morálkou.
Nikdy není tak, aby nemohlo být líp.
Ale bohužel, nikdy není ani tak, aby nemohlo být hůř. Mnohem hůř.
Re: Logo
Obrázek musí být ve formátu png, nebo gif. A měla by to umět většina prográmků na gify. A z těch lepších bych navrhoval GIMPa. Je free a není ani z desetiny tak velkej jak photoshop. A umí toho docela dost.RoboBrouk wrote:To by mì taky zajímalo a pokud možno aby to byl jinej program než Photoshop nìco malýho, protože ten se mi jenom kvùli tomu stahovat nechce.ttopi wrote:Prosim chci se zeptat, jaky mam dat pozadi (barvu) loga, aby bylo pruhledne. Zkousel sem takovou vec ze sem dal jako pozadi tu modrou, co je na pozadi stranek, ale ne vsude je logo na modrem pozadi a pak bylo v modrem ramecku... Existuje naka pruhledna barva nebo muze nekdo poradit v jakym programu a jak mam pozadi zpruhlednit? Diky

http://www.stahuj.cz/grafika_a_design/t ... tory/gimp/
P.S. Před instalací je potřeba nainstalovat tohle ( 4,5 M )
http://heanet.dl.sourceforge.net/source ... etup-1.zip
Jdu to otestovat a podívám se kde se nastavuje ta průhledná. Až to budu mít, tak se ozvu.
díky moc. ale na 5-3-2 rozhodně dávát nebudu, protože můj jediný SW má dvě žluté kartyWEBGAME WARRIOR wrote:sw je stredni obrance..ktereho davas kdyz hrajec treba 5-3-2 do stredualbert001 wrote:Nevím jestli to tu nìkde je, ale jestli jo, tak se omlouvám.
mohl by sem nìkdo prosím napsat co znamenají ty pozice (SW , RB, atd.)
GK je Goal Keeper, že?
rb pravy obrance
gk spravne-brankar

Není to chyba. Jednou za dva - tři dny u každého hráče klene nějaká vlastnost. To aby se trenér nenudil a měl co trénovat.CHYBA NEBO NE? wrote:mel jsem vytrenovanej skill u hrace na max a dalsi den me skocil o 7% doluje to normalni ??a kdyz jo cim je

P.S. Energie klesá skoro každej den o 1 procento.
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Team Manager