Přáteláky

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

5zizou5 wrote:no nevim, hraju to kratce, ale za poslednich 5 pratelaku(naky byly pratelskej pohar), tak sem 5 zapasu projel a nalada v tymu byla pred tim na 68%, ted je na 66%, tak nevim co s ni hejba, jestli spadla kvuli treninku, asi tezko co, to bude tech 5 proher v rade, jestli se nepletu, ale byly to pratelaky, tak nevim:)
a naladu fanousku sem mel 100%, jestli se nepletu a ted je 93%
myslim ze ty pratelaky s tim taky drobed hnou, myslim ze moje pamet ete neni dirava jako cednik a ze to kleslo prave diky tem porazkam 0:9, 1:7, 1:2, 0:7, 7:1
5 proher v rade ale dve z toho byli pøp a to je rozdil

jestli to ma nakej vliv tak jen minimalni ale :roll:
5zizou5

Post by 5zizou5 »

no tak nekdy ten pratelak dat muzem no, ale radsi bych dal prednost Hcku:),
preci jen radsi nastavuju sestavu a taktiku do zapasu, u kteryho nevim jak dopadne, nez abych nastavoval jen hrace, ktery poslu na travnik s tim, tak tutich 11 si jde udelat pred fanousky ostudu:)

vim ze to je jen hra, tak o to tolik nejde, ale bude mi stacit dostat nakladacku jednou tejdne a za tuten tejden co sem zacal hrat, sem jich dostal azaz, co se mi zda, a ete sem v jednom blbym turnaji, takze ete 3 mi v dalsim tejdnu cekaji, takze sem na tu pozvanku nemel moc chut

kdyby prisla treba 15. zari na dalsi den a mel bych volno, mozny bych ji bez reci prijal, ale ted sem na dalsi prohru do rady vubec nemel chut a na datum sehrani sem se koukl, az nez sem odeslal ten nelichotici post
a stejnak tak daleko ete nevidim:)
drewitz
Team Board Member

Post by drewitz »

Omlouvám se, že vám skáèu do rozhovoru, ale musím se smát naøèení, že frankie tuneluje Háèkaøe. :) A to ještì brzdí turnaje. :)
Nikdy není tak, aby nemohlo být líp.
Ale bohužel, nikdy není ani tak, aby nemohlo být hůř. Mnohem hůř.
b03oburkaj
Team Manager

Post by b03oburkaj »

5zizou5 wrote:no nevim, hraju to kratce, ale za poslednich 5 pratelaku(naky byly pratelskej pohar), tak sem 5 zapasu projel a nalada v tymu byla pred tim na 68%, ted je na 66%, tak nevim co s ni hejba, jestli spadla kvuli treninku, asi tezko co, to bude tech 5 proher v rade, jestli se nepletu, ale byly to pratelaky, tak nevim:)
a naladu fanousku sem mel 100%, jestli se nepletu a ted je 93%
myslim ze ty pratelaky s tim taky drobed hnou, myslim ze moje pamet ete neni dirava jako cednik a ze to kleslo prave diky tem porazkam 0:9, 1:7, 1:2, 0:7, 7:1
Hraju pratelaky se svym B tymem, aby si taky zahrali. Podle me i po prohranem pratelskem utkani stoupa nalada v tymu a moralka hracu se taky zveda. Jedine co klesa je spokojenost fanousku, ale jen o jedno procento. Je to vyzkouseny, uz jsem mel takovou mensi serii proher... :?
FC Opatov - b03oburkaj
12. sezóna - 1 v G.222 / 13. sezóna - 1 v F.74 / 14. sezóna - 2 v E.25 / 15. sezóna - 11 v D.9 / 16. sezóna - 2 v E.27 / 17. sezóna - 4 v D.9/ 18. sezóna - 6 v D.9
5zizou5

Post by 5zizou5 »

no zatim sem videl, ze se zvedala akorat ta moralka hracu, ktery postavis v zakladu, nalada v tymu nevim na cem vsem zavisi (krom prestupu, ktery sem nedelal zadny), mozny ta nalada v tymu klesla kvuli tomu ze dva zapasy byly pøp, coz by znamenalo ze za jednu dardu v pøp by nalada klesla o 1%
spokojenost fanousku mi klesla celkem o 7% (tako mozny 3 pratelaky -3%, a za 1 prohranej zapas v pøp muze bejt -2, kdyz byly 2 zapasy pøp, tak -4%)
ale ty procenta nevim jiste, jen co matne vzpominam, ale mohlo by to tak bejt (jestli sem ty procenta spletl, tak se omlouvam)
:)
Nopogo
Coach

Post by Nopogo »

shanim po jednom pratelskem utkani na kazdy den v pristim tydnu (na stredu 2).
diky za nabidky :!: :wink:
Funky Gorilla
14 - 9. misto - 1. kolo poharu ... F - 64
15 - 3. misto - 5. kolo poharu ... F - 64
16 - 2. misto - 7. kolo poharu ... F - 64
17 - 6. misto - 5. kolo poharu ... E - 22
chavi.27
Team Board Member

Post by chavi.27 »

potrebuju na kazdej de npratelacek tak mi pls nabidnete(pondeli,utery,ctvrtek,patek...) dik za nabidky... (p.s kjlidne to vsechno odehraju s 1 tymem... je mi jedno vysledek potrebuju zvetsit moralku nejakym hracum...)

edit: dik za pozvanky uz nepotrebuji... dyztak dalsi tyden se ozvu... :wink: :)
Last edited by chavi.27 on Mon Aug 28, 2006 10:36 am, edited 1 time in total.
www.fkdukla.cz
season 12.(my 1st.)- 2. in G.408
season 13.- 5. in F.136
season 14.- 1. in F.136
season 15.- 14. in E.46
season 16.- 15. in F.136
season 17.- 16. in G.407
season 18.- 1. in H.?
season 19.- 1. in G.?
b03oburkaj
Team Manager

Post by b03oburkaj »

Shanim pratelak na dnesek na 22. hodinu pro moje becko kombinovane s dorostem. Tak nekdo pls poslete...
FC Opatov - b03oburkaj
12. sezóna - 1 v G.222 / 13. sezóna - 1 v F.74 / 14. sezóna - 2 v E.25 / 15. sezóna - 11 v D.9 / 16. sezóna - 2 v E.27 / 17. sezóna - 4 v D.9/ 18. sezóna - 6 v D.9
winters
Team President

Post by winters »

5zizou5 wrote:Frankie_doparoma: neni ti blby z 5.ho mista v D posilat nabidku na pratelak tymu 6.mu v H

jako uz sem naky takovy nabidky prijal, hned prvni co mi prisli, dostal sem 9:0 a plusovy body do hodnoceni, co sem dostal za vydreny vitezstvi v lize mi pak seberou takovy svaèiny jako ty, ale uz nejsem takova lamka, ktera automaticky prijme pratelak, ted se uz nejdriv kouknu kdo tu nabidku poslal, ale klidne to zkousej dal, urcite na nekoho, koho dokazes porazit narazis a prijme ti

hodne stesti v hyenarstvi ti preje zizou:Ð

uz sem si domluvil na zejtra pratelak s kamosem taky z H, sice ma trosku lepsi tym, ale nebude to nijak ostudnej vysledek:)
a jeden pratelak na den mi staci, nemusim stvat hrace vickrat denne, zvlast kdyz pak bude liga

ikdyz koukam, ze ta pozvanka byla az na 16. zari, no planujes slusne dopredu:Ð
Tedy to je nehezké, co tu o našem frankiem píšeš. Trochu jsi pøestøelil pøíteli. Frankie patøí do skupiny borcù, kteøí nemají potøebu ždímat týmy nižších divizí v pøátelských "rádoby-pohárech". Pøáteláky slouží k zacelení programových mezer a pro rozehrání B,C týmu. Myslím, že jsi mìl jeho pozvánku pøijmout.
Image
5zizou5

Post by 5zizou5 »

winters wrote:
5zizou5 wrote:Frankie_doparoma: neni ti blby z 5.ho mista v D posilat nabidku na pratelak tymu 6.mu v H

jako uz sem naky takovy nabidky prijal, hned prvni co mi prisli, dostal sem 9:0 a plusovy body do hodnoceni, co sem dostal za vydreny vitezstvi v lize mi pak seberou takovy svaèiny jako ty, ale uz nejsem takova lamka, ktera automaticky prijme pratelak, ted se uz nejdriv kouknu kdo tu nabidku poslal, ale klidne to zkousej dal, urcite na nekoho, koho dokazes porazit narazis a prijme ti

hodne stesti v hyenarstvi ti preje zizou:Ð

uz sem si domluvil na zejtra pratelak s kamosem taky z H, sice ma trosku lepsi tym, ale nebude to nijak ostudnej vysledek:)
a jeden pratelak na den mi staci, nemusim stvat hrace vickrat denne, zvlast kdyz pak bude liga

ikdyz koukam, ze ta pozvanka byla az na 16. zari, no planujes slusne dopredu:Ð
Tedy to je nehezké, co tu o našem frankiem píšeš. Trochu jsi pøestøelil pøíteli. Frankie patøí do skupiny borcù, kteøí nemají potøebu ždímat týmy nižších divizí v pøátelských "rádoby-pohárech". Pøáteláky slouží k zacelení programových mezer a pro rozehrání B,C týmu. Myslím, že jsi mìl jeho pozvánku pøijmout.
promin, ale hraju to jen kratce a myslel sem ze to ma vetsi negativni vliv na tym, takovy velky prohry a uz sem jich mel za tu kratkou dobu co hraju tolik, ze mi kazda dalsi nabidka trosku štvala a ze nabidek se hrnulo hodne, vic od cizincu, ale holt Frankieho sem videl tady, a tak sem si postezoval, nevedel sem ze pratelaky maji minimalni vliv na naladu tymu a spokojenost fanousku, atak, tak se omlouvam

a jinak stejnak zatim nejsem ve fazi, abych domlouval pratelaky na mesic dopredu, takze podle doby, na kdy ten pratelak byl, bych stejnak neprijal, ja schanim pratelaky zatim celkem na posledni chvili:((

treba na tuten tejden na vetsinu dni ete budu naky schanet
gustaav
Team President

Post by gustaav »

Potrebujem prevetra niektorých hráèov z lavièky. Posielajte na celý týždeò.
Schmit´
Coach

Post by Schmit´ »

Potøebuji rozehrát lavièku.Posílejte pozvánky.Dìkuji
stuha
Team Board Member

Post by stuha »

pratelacek na dnes PON - 28.8. - 22:00
nasadim B+C tym
stuha - Standa team
Výprodej týmu - všichni hráèi na prodej
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=12477

hráèi do 27 let a s výkonem pøes 70!!
staèí se podívat a napsat, kterýho chcete a já ho dám na trh
Phaennomen
Coach

Post by Phaennomen »

dal by nìkdo ještì dneska pøáteláèek od 22:00? pošlete pozvánku

Phaennomen-Tornádo Stars Letovice
Dum spiro, spero.
Dokud dýchám, doufám.

Kam kráèí život?
Tam kam ty.
Pokud jdeš!
etwas

Post by etwas »

hledam pratelacek na dnesek v 22:00 po zapase je souper pozvan na zabavu z bohatou tombolou :lol:
takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”