salut.Fratilor am si eu o chestie de spus...ziceti-mi si mie daca am dreptate sau nu pentru ca nu ma supar deloc dar chiar nu inteleg deloc treaba cu transferurile...Am observat ca tipul managerului care face un transfer este de 2 feluri:1.atunci cand cumpara un jucator de o calitate 80-85 varsta 19-23 randament 60-65 si cu cele 2 calitati principale in jur de 85% fiecare ofera pe el maxim 1 milion.2.atunci cand vrea sa vanda un jucator care este mult mai praf decat calitatile de mai sus cere peste 2 milioane pe el...deci chiar nu inteleg cum au explodat asa de mult preturile la jucatori.Ca sa imi cumpar un portar care ma intereseaza trebuie sa imi vand 3 jucatori cu calitati intre 80-82 si cu randament in jur de 60 si tineri.in felul acesta nu cred ca mai are rost sa facem combinatii frate...Apropo nu ca fac reclama dar cei din afara m-am uitat pe listele lor de transferuri si credeti-ma ca nu stau asa mult sa tina de pret...
Sper ca nu vorbesc prostii dar vreau sa spuneti si voi daca piata de trasferuri nu a luat-o razna...
Apropo recunosc si eu ca am vandut jucatori cu suprapret dar cand sa iau altul cam de aceeasi valoare trebuia sa mai fac rost de bani...In felul asta cei din F si G fac un transfer o data la 2 sezoane(asta daca se imprumuta la banca):P
Sper sa nu supar moderatorii de forum sau cei responsabili de acest joc.
salut
am si eu un off:(
Moderator: Romanian Moderators
maxx nu e chiar asa fiecare fac eafaceri cum vrea degeaba cere 2 milioana daca n'are oferte iar daca are inseamna ca este unul cu bani multi tu pastreazati jucatorii tineri si crestei asa ai sa ai echipa iar dupa acea cumpara ceva tanar si nu prea bun si il cresti si aio sa vezi ca iti convine uitate la mine la echiop ajucatori amitineri putin crescuti fara sa fac imprumuturi am si cumparat

m. s. w. l. a. f. y. g.
boss nu te incadrezi in categoriile de mai sus...am vazut sau cel putin ai zis ca ai da bani pentru un jucator bun(stim despre ce jucator e vorba).dar fac pariu cu tine ca daca il pun pe forum ca vreau sa il vand mai mult de 2 mil nu primesc pe el 100% iar ala care ofera 2 mil il intreb si eu de un jucator asemanator dar e curios ca cere 5-6 mil pe acelasi tip de jucator si pe acelasi post...asta nu inteleg eu...
pai daca nu vrea sa iti ofere 2 mil tinel pt tine in lot si nci tu nu ii oferi 5-6 mil pe unul asemanator si vezi daca il mai vinde aici e in functie de noroc maxx daca ai norocul sa fi vazut de unul cu bani il poti vinde daca nu ghinion si mie mi se intampla acum van d un lm de 69% cu oferta max de 160 k jucator asemanator ca al meu sa vandut cu 870 k ce vrei sa fac daca am ghinion si daca celalalt manager aa avut noroc

m. s. w. l. a. f. y. g.
SOARTA

Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/

http://emilinho.wordpress.com/