Dati o nota

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Cine Ar Merita O Nota Intre 8,50-10 ?

Poll ended at Thu Sep 28, 2006 11:31 am

Good Thor
9
25%
Aciduzzo
9
25%
Kennyanu
7
19%
TigRuL
3
8%
Raducu
2
6%
Jupan[3l]u
3
8%
andrei1991
0
No votes
Spawn_9
1
3%
marius_alin
2
6%

Total votes: 36

TigRuL
Assistant Manager

Post by TigRuL »

unicool mersi pentru apreciere dar nici eu nu te cunosc bineinteles ca nu avem cum sa ne cunoastem toti intre noi cei care jucam SP dar e bine ca ne ajutam unul pe celalat si ma refer la cei pe care ii cunosc si nu la cei indivizi care te toarna ca faci o miscare gresita ca el nu poate sa tina un buget la echipa sau sa promoveze si de invidie te paraste la moderatori ca faci unele lucruri pe care nu le are fondate ... cred ca se observa ca sunt putin iritat de acesti indivizi pentru ca din cauza unuia eram sa pierd echipa ca a spus unele minciuni la moderatorii jocului pe care i-am comvins ca nu e adevarat ... nu incerc sa dau socoteala voua dar va incerc sa va feriti de anumite persoane nu va dau nume ca nu imi sta in fire sa fac rau mai bine i-as face un bine sa vada ca nu sunt ca ei
Aveti grija de voi si fiti cat se poate de transparenti in ceia ce faceti
Istoria a fost scrisa cu litere rosalbastre... Forzza Steaua
Image.
Guest

Post by Guest »

Dev1lBOy wrote:lam votat pe tigrul :P
mersi pentru vot Dev1lBOy ceia ce inseamna ca am doar 2 voturi ca eu unu mam repezit sa votez cu mine si nu am fost cinstit
TigRuL
Assistant Manager

Post by TigRuL »

Dev1lBOy wrote:lam votat pe tigrul :P
mersi pentru vot Dev1lBOy ceia ce inseamna ca am doar 2 voturi ca eu unu mam repezit sa votez cu mine si nu am fost cinstit votul meu iar fi revenit ... sunt prea multi care merita votul meu dar ma abtin sa spun cui i-as da voru meu cine ma va intreba cine merita votul meu ii voi spune ca pe el l-as vota asta sa ma scuteasca de intrebarea asta dar sigur las vota pe Jupan[3l]u

PS - am uitat sa ma loghez dinou
Istoria a fost scrisa cu litere rosalbastre... Forzza Steaua
Image.
Gaucho
Team Manager

Post by Gaucho »

bey bey eu nu ma vad pe lista aia,pey ce inseamna acest lucru inadmisibil,glumeam :lol: :lol: :lol:
Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/
Image
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

kennyanu wrote:
unicool wrote: Kennyanu 7 se lupta cu morile de vant incercand sa tina echipele sus,am asteptat cu nerabdare interventia lui ca moderator dar aceasta nu se prea face simtita(moderator sau simplu user?)
cum ai vrea sa s faca simtita?....sterg si eu c pot...intervin unde cred....acu..nu prea ai cu cine sa t intelegi p forumu asta...eu incerc...poate ai citit topicu in kre am spus sa numai s vanda jucatorii buni...dar nu a avut efect...sper sa fac mai multe d acu incolo
ma refeream la faptul ca ar trebui sa fii putin mai incisiv in ceea ce priveste anumite probleme de pe forum.esti unul dintre cei mai activi useri de pe forum si nu cred ca ti-e straina comportarea unora.nu dau sfaturi ci doar incerc sa deschid ochii.
kennyanu

Post by kennyanu »

pai stiu....p mine cel mai mult ma enerveaza disputa dintre raducu, andrei1911 si thor...le-am zis...dar nu pot sa le fac mai mult...
Revenit :)
al3xutzu
Groundsman

eu nui cunosc

Post by al3xutzu »

nu mah prea pricep asha ca nu are rost sa dau nota :D
Image
unicool

Post by unicool »

kennyanu wrote:pai stiu....p mine cel mai mult ma enerveaza disputa dintre raducu, andrei1911 si thor...le-am zis...dar nu pot sa le fac mai mult...
oare?
kennyanu

Post by kennyanu »

dami un sfat in mesaj privat :P
Revenit :)
unicool

Post by unicool »

kennyanu wrote:dami un sfat in mesaj privat :P
am zis mai sus ca nu dau sfaturi.nu stiu daca sunt in masura sa dau sfaturi,dar daca tu consideri ca ai luat masurile potrivite din punctul de vedere al unui moderator e ok.singurul sfat pe care imi permit sa-l dau tuturor utilizatorilor e:FOLOSITI-VA NEURONII!
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

nu inteleg cine e jupanelu asta :lol: :lol: mare spawner ... oricum nu ai pus pe cine trebuia la note ;) lipsesc c-am multi manageri care reprezinta romania cu adevarat in acest joc! din punctul meu de vedere ar trebui sa incetezi cu topicurile aiurea.

BAFTA LA TOTI!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”