cum creste conditia si moralul?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: cum creste conditia si moralul?
in sus intotdeauna.cine intreaba?Anonymous wrote:cum cresc conditia si moralul jucatorilor?
-
deci ce vei alege din astea 2?

Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/

http://emilinho.wordpress.com/

Revin la subiect, cãci între timp m-am lãmurit. Dupã pãrerea mea condiþia creºte înainte de meciul de la ora 4.00. Toþi jucãtorii pe care i-am lãsat seara cu 100% condiþie, ºi care joacã în meciul de la ora 4.00, au dupã meci condiþia sub 100%. Dacã le-ar fi crescut condiþia dupa meci, ar fi revenit la 100%. Pt. cã în timpul meciului scad 3-7%, iar creºterea e de 10%. Deci pot pune liniºtit în echipa de la ora 4.00 orice jucãtor care are seara minim 90% condiþie, pentru cã el va juca la 100%. Greºesc undeva ?
Last edited by jar on Mon Nov 06, 2006 1:46 pm, edited 2 times in total.
-
Jar, eu stiu k e asa cum a spus kennyanu deoarece am intrebat peste tot despre acest subiect(mai demult) shi de la toti cei care stiu mult mai bine SP am primit acelasi raspuns : Conditia creste dupa meci.
Shi sincer cred k acea conditie nu scade doar 7% pe meci ci chiar ceva mai mult (10-15). Poate ai observat k jucatorii care au rezistenta mai mare au de fiecare data mai multa conditie dupa simulareade la 4.
Conteaza foarte mult rezistenta.
K sa te convingi ai putea sa compari performantele jucatorilor:
- o data cand ai jucatorii complet 100% la conditie shi 100% la moral;
- a doua oara cand ai la conditie de la 97% in jos shi 100% moral.
Ai sa observi k performanta din a doua varianta este mai mica decat performanta din prima varianta, shi astfel demonstrezi k conditia creste dupa meci.
Cel putin mie asa mi s-a spus.
PS.: Dintre cei care mi-ai spus dupa ce am intrebat sunt cretzu, krcGenk(de pe global).
Shi sincer cred k acea conditie nu scade doar 7% pe meci ci chiar ceva mai mult (10-15). Poate ai observat k jucatorii care au rezistenta mai mare au de fiecare data mai multa conditie dupa simulareade la 4.
Conteaza foarte mult rezistenta.
K sa te convingi ai putea sa compari performantele jucatorilor:
- o data cand ai jucatorii complet 100% la conditie shi 100% la moral;
- a doua oara cand ai la conditie de la 97% in jos shi 100% moral.
Ai sa observi k performanta din a doua varianta este mai mica decat performanta din prima varianta, shi astfel demonstrezi k conditia creste dupa meci.
Cel putin mie asa mi s-a spus.
PS.: Dintre cei care mi-ai spus dupa ce am intrebat sunt cretzu, krcGenk(de pe global).
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Mda. Se pare cã, într-adevãr, condiþia creºte dupã meciul de la ora 4. Rãspunsul la întrebãrile mele l-am gãsit pe global. Se pare cã, la meciurile din ligã, jucãtorii obosesc mai tare decât la celelalte meciuri. De aceea creºterea condiþiei, aplicatã dupã meci, nu reuºeºte, în cele mai multe cazuri, sã compenseze "oboseala". [/i]