degeaba le spui mai bogdane.ei cred ca le stiu pe toate.le explic de n ori ca eu asa am vazut si ei spun ca nu e adevarat.mie mi s-a intamplat la multi jucatori nu numai la unul.azi de ex mi s-a deblocat un alt portar.si se antreneaza.am jucator care l-am luat la 80% global si acum are 84%.kasmir si alti kashmiri le stiu pe toate si noi care sustinem contrariul suntem mincinosi sau nu ne cunoastem jucatorii.BOSBOGDAN wrote:LOL voi cum credeti ca mi-am antrenat portarul titular al meu) Daniel Habar nici nu stiu de cate ori sa plafonat la unele skiluri
de exemplu la flexibilitate sa plafonat prima oara la 70 % si acuma are 73 %
Crestere antrenament
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
unicool. pune p global c ai spus tu acu. faza asta cum k un skil dak scade va creste mai mult. si o sa rada toti d tine. un skil knd scade, scade cu 5. in 5simulari creste tot cu 5. credema. faza cu jucatoru tau....poate sa fie din 2chestii(ratingu d la 80 la 84): 1. moral si 2. experienta sau 3.aman2
Revenit 

Ar fi o singura explicatie plauzibila, din punctul meu de vedere : un bug de joc.
Daca asa multi sustin faptul ca le-a crescut un skil si a ajuns la mai mult decat valoarea la care fusese plafonat, trebuie crezuti, nu cred ca vb. doar sa se afle in treaba.
Dar e una din regulile jocului, ca odata plafonat sa nu mai creasca (intrebati-l pe Sjarel dak nu credeti).
In sustinerea acestei idei, mai multe decat am spus mai sus si ce a scris si Kennyanu, chiar nu mai am nimik de zis.
In rest, cred ca replicile acide nu-si au rostul aici.
Ca o concluzie la tot ce am spus mai sus, EU cred ca poate fi vorba doar de un bug de joc si in nici un caz o regula.
Bafta la joc si la cat mai multe bug-uri de genul asta (sincer, mi-ar conveni mult ca si mie sa mi se intample asa ceva)!!!
Daca asa multi sustin faptul ca le-a crescut un skil si a ajuns la mai mult decat valoarea la care fusese plafonat, trebuie crezuti, nu cred ca vb. doar sa se afle in treaba.
Dar e una din regulile jocului, ca odata plafonat sa nu mai creasca (intrebati-l pe Sjarel dak nu credeti).
In sustinerea acestei idei, mai multe decat am spus mai sus si ce a scris si Kennyanu, chiar nu mai am nimik de zis.
In rest, cred ca replicile acide nu-si au rostul aici.
Ca o concluzie la tot ce am spus mai sus, EU cred ca poate fi vorba doar de un bug de joc si in nici un caz o regula.
Bafta la joc si la cat mai multe bug-uri de genul asta (sincer, mi-ar conveni mult ca si mie sa mi se intample asa ceva)!!!
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
-
mai da tu chiar nu intelegi ca asa s-a intamplat?l-am luat pe respectivul la 100% conditie si 89% moral calitate globala 79% si dupa 2 meciuri a ajuns la moral 100% si 80% global.experienta nu avea unde sa mai creasca ca era la 100%.i s-au deblocat 2 skill-uri si a crescut.se poate sa fie si bug dar mie asa mi -sa intamplat.nu-s idiot ce draq.kennyanu wrote:unicool. pune p global c ai spus tu acu. faza asta cum k un skil dak scade va creste mai mult. si o sa rada toti d tine. un skil knd scade, scade cu 5. in 5simulari creste tot cu 5. credema. faza cu jucatoru tau....poate sa fie din 2chestii(ratingu d la 80 la 84): 1. moral si 2. experienta sau 3.aman2
kasmire am pus un jucator mai sus.te uiti la el.cand se va debloca voi posta.
Unicool, dak avea 89% la moral si 79% calitate globala (sper ca am inteles bine) se poate ca la 100% moral sa-ti ajunga 80% calitate globala.
Banuiesc ca stii, 15 puncte de moral sunt echivalente cu un 1 punct la calitate globala, asa ca de asta ti-a ajuns jucatorul la 80% (sa zicem ca ajunsese la 79% cu 85% moral, asa ca la moral 100% ajunge la 80% calitate globala).
Cam intortocheat mesajul meu, dar sper ca ai inteles ceva.
Si nu o lua ca pe o dovada de neincredere sau ca pe o ofensa, dar chiar sunt foarte curios sa stiu daca se poate intampla asa ceva.
Bafta!
Banuiesc ca stii, 15 puncte de moral sunt echivalente cu un 1 punct la calitate globala, asa ca de asta ti-a ajuns jucatorul la 80% (sa zicem ca ajunsese la 79% cu 85% moral, asa ca la moral 100% ajunge la 80% calitate globala).
Si nu o lua ca pe o dovada de neincredere sau ca pe o ofensa, dar chiar sunt foarte curios sa stiu daca se poate intampla asa ceva.
Bafta!
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
-
pai asta am spus si eu.avea 89% moral si 79% global.dupa 2 meciuri a ajuns la 100% moral si 80% global.dar am mai spus si ca dupa putin mai mult de jumatate de sezon la mine a ajuns la 84% global iar cand l-am luat eu era plafonat complet.deci a crescut 4 procente.mvp78 wrote:Unicool, dak avea 89% la moral si 79% calitate globala (sper ca am inteles bine) se poate ca la 100% moral sa-ti ajunga 80% calitate globala.
Bafta!
-
BA SCUZAMA CA TE JICNESC! DAR U ESTI PREA TAMPIT NU VREI SA INTELEGI CA ASA CEVA NU SE POATE CE SPUNETI VOI, NOI ASTIA CARE SUNTEM MAI VECHI SUSTINEM ADEVARUL SI VOI SPUNETI NUMAI PROSTII!unicool wrote:mai da tu chiar nu intelegi ca asa s-a intamplat?l-am luat pe respectivul la 100% conditie si 89% moral calitate globala 79% si dupa 2 meciuri a ajuns la moral 100% si 80% global.experienta nu avea unde sa mai creasca ca era la 100%.i s-au deblocat 2 skill-uri si a crescut.se poate sa fie si bug dar mie asa mi -sa intamplat.nu-s idiot ce draq.kennyanu wrote:unicool. pune p global c ai spus tu acu. faza asta cum k un skil dak scade va creste mai mult. si o sa rada toti d tine. un skil knd scade, scade cu 5. in 5simulari creste tot cu 5. credema. faza cu jucatoru tau....poate sa fie din 2chestii(ratingu d la 80 la 84): 1. moral si 2. experienta sau 3.aman2
kasmire am pus un jucator mai sus.te uiti la el.cand se va debloca voi posta.
PS: NU POSTATI PE GLOBAL.. CA NE FACETI TARA DE RAS! MULTUMESC!
-
mvp78 wrote:Unicool, cat avea la experienta jucatorul tau cand l-ai luat?
Poate creste la experienta, dar in juma' de sezon sa creasca cu 60 puncte mi se pare, si chiar este, imposibil.
avea 100% experienta.
din pacate ti-am luat apararea cand ai fost jignit de tara.acum de fapt observ ca avea dreptate si nu-mi ramane decat sa iti urez un sincerBA SCUZAMA CA TE JICNESC! DAR U ESTI PREA TAMPIT NU VREI SA INTELEGI CA ASA CEVA NU SE POATE CE SPUNETI VOI, NOI ASTIA CARE SUNTEM MAI VECHI SUSTINEM ADEVARUL SI VOI SPUNETI NUMAI PROSTII!
dute-n pizda matii de cretin.pune draq mana pe carte si apoi vorbeste.esti un analfabet frustrat si am considerat ca nu are rost sa ma cobor la nivelul tau,dar vad ca vrei asta neaparat.baga-ti tu vechimea aia in cur si lasa-ma pe mine in cretinismul meu.
-