Crestere antrenament

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

BOSBOGDAN wrote:LOL voi cum credeti ca mi-am antrenat portarul titular al meu :)) Daniel Habar nici nu stiu de cate ori sa plafonat la unele skiluri :P de exemplu la flexibilitate sa plafonat prima oara la 70 % si acuma are 73 % :P
degeaba le spui mai bogdane.ei cred ca le stiu pe toate.le explic de n ori ca eu asa am vazut si ei spun ca nu e adevarat.mie mi s-a intamplat la multi jucatori nu numai la unul.azi de ex mi s-a deblocat un alt portar.si se antreneaza.am jucator care l-am luat la 80% global si acum are 84%.kasmir si alti kashmiri le stiu pe toate si noi care sustinem contrariul suntem mincinosi sau nu ne cunoastem jucatorii.
kennyanu

Post by kennyanu »

unicool. pune p global c ai spus tu acu. faza asta cum k un skil dak scade va creste mai mult. si o sa rada toti d tine. un skil knd scade, scade cu 5. in 5simulari creste tot cu 5. credema. faza cu jucatoru tau....poate sa fie din 2chestii(ratingu d la 80 la 84): 1. moral si 2. experienta sau 3.aman2
Revenit :)
jar
Team Board Member

Post by jar »

Nu pot da o rezolutie finala, dar am gasit niste listari vechi de peste o luna. Toti jucatorii maximizati atunci au si acum aceleasi valori maxime.
mvp78
Team Manager

Post by mvp78 »

Ar fi o singura explicatie plauzibila, din punctul meu de vedere : un bug de joc.
Daca asa multi sustin faptul ca le-a crescut un skil si a ajuns la mai mult decat valoarea la care fusese plafonat, trebuie crezuti, nu cred ca vb. doar sa se afle in treaba.
Dar e una din regulile jocului, ca odata plafonat sa nu mai creasca (intrebati-l pe Sjarel dak nu credeti).
In sustinerea acestei idei, mai multe decat am spus mai sus si ce a scris si Kennyanu, chiar nu mai am nimik de zis.
In rest, cred ca replicile acide nu-si au rostul aici.
Ca o concluzie la tot ce am spus mai sus, EU cred ca poate fi vorba doar de un bug de joc si in nici un caz o regula.
Bafta la joc si la cat mai multe bug-uri de genul asta (sincer, mi-ar conveni mult ca si mie sa mi se intample asa ceva)!!!
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

as dori sa vad niste print screen, ca eu nu cred asa ceva :roll: !
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
unicool

Post by unicool »

kennyanu wrote:unicool. pune p global c ai spus tu acu. faza asta cum k un skil dak scade va creste mai mult. si o sa rada toti d tine. un skil knd scade, scade cu 5. in 5simulari creste tot cu 5. credema. faza cu jucatoru tau....poate sa fie din 2chestii(ratingu d la 80 la 84): 1. moral si 2. experienta sau 3.aman2
mai da tu chiar nu intelegi ca asa s-a intamplat?l-am luat pe respectivul la 100% conditie si 89% moral calitate globala 79% si dupa 2 meciuri a ajuns la moral 100% si 80% global.experienta nu avea unde sa mai creasca ca era la 100%.i s-au deblocat 2 skill-uri si a crescut.se poate sa fie si bug dar mie asa mi -sa intamplat.nu-s idiot ce draq.
kasmire am pus un jucator mai sus.te uiti la el.cand se va debloca voi posta.
mvp78
Team Manager

Post by mvp78 »

Unicool, dak avea 89% la moral si 79% calitate globala (sper ca am inteles bine) se poate ca la 100% moral sa-ti ajunga 80% calitate globala.
Banuiesc ca stii, 15 puncte de moral sunt echivalente cu un 1 punct la calitate globala, asa ca de asta ti-a ajuns jucatorul la 80% (sa zicem ca ajunsese la 79% cu 85% moral, asa ca la moral 100% ajunge la 80% calitate globala).
Cam intortocheat mesajul meu, dar sper ca ai inteles ceva.
Si nu o lua ca pe o dovada de neincredere sau ca pe o ofensa, dar chiar sunt foarte curios sa stiu daca se poate intampla asa ceva.
Bafta!
unicool

Post by unicool »

mvp78 wrote:Unicool, dak avea 89% la moral si 79% calitate globala (sper ca am inteles bine) se poate ca la 100% moral sa-ti ajunga 80% calitate globala.
Banuiesc ca stii, 15 puncte de moral sunt echivalente cu un 1 punct la calitate globala, asa ca de asta ti-a ajuns jucatorul la 80% (sa zicem ca ajunsese la 79% cu 85% moral, asa ca la moral 100% ajunge la 80% calitate globala).
Cam intortocheat mesajul meu, dar sper ca ai inteles ceva.
Si nu o lua ca pe o dovada de neincredere sau ca pe o ofensa, dar chiar sunt foarte curios sa stiu daca se poate intampla asa ceva.
Bafta!
pai asta am spus si eu.avea 89% moral si 79% global.dupa 2 meciuri a ajuns la 100% moral si 80% global.dar am mai spus si ca dupa putin mai mult de jumatate de sezon la mine a ajuns la 84% global iar cand l-am luat eu era plafonat complet.deci a crescut 4 procente.
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

unicool wrote:
kennyanu wrote:unicool. pune p global c ai spus tu acu. faza asta cum k un skil dak scade va creste mai mult. si o sa rada toti d tine. un skil knd scade, scade cu 5. in 5simulari creste tot cu 5. credema. faza cu jucatoru tau....poate sa fie din 2chestii(ratingu d la 80 la 84): 1. moral si 2. experienta sau 3.aman2
mai da tu chiar nu intelegi ca asa s-a intamplat?l-am luat pe respectivul la 100% conditie si 89% moral calitate globala 79% si dupa 2 meciuri a ajuns la moral 100% si 80% global.experienta nu avea unde sa mai creasca ca era la 100%.i s-au deblocat 2 skill-uri si a crescut.se poate sa fie si bug dar mie asa mi -sa intamplat.nu-s idiot ce draq.
kasmire am pus un jucator mai sus.te uiti la el.cand se va debloca voi posta.
BA SCUZAMA CA TE JICNESC! DAR U ESTI PREA TAMPIT NU VREI SA INTELEGI CA ASA CEVA NU SE POATE CE SPUNETI VOI, NOI ASTIA CARE SUNTEM MAI VECHI SUSTINEM ADEVARUL SI VOI SPUNETI NUMAI PROSTII!

PS: NU POSTATI PE GLOBAL.. CA NE FACETI TARA DE RAS! MULTUMESC!
Manager Ka$mIR
Image
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

MA NU VREAU SCRIERI DEALEA VOASTRE VREAU SA VAD UN PRINT CU UN JUCATOR, SI DUPA AIA VREU ALT PRINT CU ALT JUCATOR SA VAD CUM SE DEBLOCHEAZA!!!!!!!
Manager Ka$mIR
Image
mvp78
Team Manager

Post by mvp78 »

Unicool, cat avea la experienta jucatorul tau cand l-ai luat?
Poate creste la experienta, dar in juma' de sezon sa creasca cu 60 puncte mi se pare, si chiar este, imposibil.
jar
Team Board Member

Post by jar »

Dar nu mai exista aici nici un moderator in stare sa-l opreasca pe Kasmir? Oare singura solutie e sa plecam de pe forum astia mai la locul nostru si sa-i lasam numai pe scapatii de sub control ???
unicool

Post by unicool »

mvp78 wrote:Unicool, cat avea la experienta jucatorul tau cand l-ai luat?
Poate creste la experienta, dar in juma' de sezon sa creasca cu 60 puncte mi se pare, si chiar este, imposibil.

avea 100% experienta.

BA SCUZAMA CA TE JICNESC! DAR U ESTI PREA TAMPIT NU VREI SA INTELEGI CA ASA CEVA NU SE POATE CE SPUNETI VOI, NOI ASTIA CARE SUNTEM MAI VECHI SUSTINEM ADEVARUL SI VOI SPUNETI NUMAI PROSTII!
din pacate ti-am luat apararea cand ai fost jignit de tara.acum de fapt observ ca avea dreptate si nu-mi ramane decat sa iti urez un sincer
dute-n pizda matii de cretin.pune draq mana pe carte si apoi vorbeste.esti un analfabet frustrat si am considerat ca nu are rost sa ma cobor la nivelul tau,dar vad ca vrei asta neaparat.baga-ti tu vechimea aia in cur si lasa-ma pe mine in cretinismul meu.
jar
Team Board Member

Post by jar »

Asta e... Cand n-ai moderator...
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Off Topic : De asta am si creat un nou forum .... pacat ca nu e cunoscut .... dar promit ca voi incerca sa il fac :wink:
Back in SoccerProject :)
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”