Crestere antrenament
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
-
-
nu stiu ce ai vrut sa spui cu asta,dar daca te referi la replica mea imi recunosc vina dar nu-mi retrag cuvintele.deja ma streseaza si ma enerveaza un analfabet frustrat care se baga aiurea in toate discutiile in necunostinta de cauza.eu nu zic ca sunt expert,dar imi vad lungul nasului si daca spun ca jucatorul meu a crescut atat inseamna ca a crescut cu bug sau nu.sustin asta pana in panzele albe pentru ca stiu ca am dreptate si nu ii permit oricarui coate-goale care nu ma cunoaste sa ma jigneasca.jar wrote:Asta e... Cand n-ai moderator...
greseala e si a mea deoarece cunosc bine zona de unde e aceasta gluma proasta care isi spune ka$mir si totusi m-am lasat atras in prostia lui.cunosc foarte bine ce fel de oameni sunt in acea zona a craiovei.
-
sunt constient de iesirea mea si de faptul ca nu e ortodoxa,dar am explicat motivul.nu sunt o persoana vulgara,dar daca sunt provocat in repetate randuri reactionez.imi cer scuze fata de utilizatorii forumului pe care ii deranjeaza replica mea,dar nu-mi retrag deloc cuvintele la adresa acestui neavenit.jar wrote:Sunt relativ nou în joc, dar am avut timp suficient sa remarc agresivitatea ieºitã din comun a lui Ka$mir în repetate rânduri. Deci, deºi nici ieºirea ta nu e un lucru bun, vinovatul rãmâne Ka$mir.
nu il cunosc si nu ma cunoaste...nu l-am jignit si asteptam acelasi lucru din partea lui.m-a jignit odata si m-am facut ca nu vad...am trecut cu vederea...am zis ca e doar o scapare.nu ii permit unuia ca el sa ma jigneasca(apropo ka$mire este a jigni nu a jicni).nu am facut armata impreuna si nici nu am terminat aceeasi facultate....desi la cat am vazut pana acum mi-e greu sa cred ca a terminat mai mult decat un liceu.