Care este Idolul vostru in soccerproject?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Care este Idolul vostru in soccerproject?
Care credeti ca este cel mai in forma manager ?
Ce manager credeti ca are cea mai frumoasa istorie?
Ce manager credeti ca are cea mai frumoasa istorie?
-
Idolul meu este fb2004, pe care il consider ca are si cea mai frumoasa istorie, iar mai lipsi si o cupa sp.. dar pacat ca akuma este cu echipa in constructie 

Last edited by Ka$mIR on Tue Oct 17, 2006 1:34 pm, edited 1 time in total.
-
Eu de cand stiu k am inceput SP ma tot uitam in divizia A shi primul peste care am dat a fost Mado (M-a atras numele nu stiu de ce
).
Si apoi am vazut k de fapt este "bunicel"
.
Shi imi mai amintesc k avea un logo fain, ceva gen Venom...
, acum vad k nu-l mai are...
Am mai observat k a castigat aproape tot ce se poate castiga: A,C,D,E,F, SP cup....acum mai trebuie sa retrogradeze din A shi apoi sa castige shi divizia B
. Din F pana in A shi se mentine in A de ceva sezoane(2,3,4...).

Si apoi am vazut k de fapt este "bunicel"

Shi imi mai amintesc k avea un logo fain, ceva gen Venom...

Am mai observat k a castigat aproape tot ce se poate castiga: A,C,D,E,F, SP cup....acum mai trebuie sa retrogradeze din A shi apoi sa castige shi divizia B

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
Cel mai in forma cred k este sjarel cu echipa Westel (cu 2 cupe SP).
Nu prea se arunca el pt. titlul in A dar se pare k face toto posibilul sa castige SPcup.
Din cate stiu FC Bruggenhof ala are cele mai multe puncte din SP.
Totusi cred k toti aceia mentionati au muncit mult k sa ajunga pana la nivelul la care sunt acum.
PS.: Sincer ma cam indoiesc de sjarel, nu stiu de ce dar cred k el nu ar trebui sa joace deoarece oricand isi poate da cate un junior bun. O mik modificare pe acolo shi gata , isi face cea mai buna echipa. Si stie tot ce e de stiu despre acest joc. Si cand spun tot marefer exact la tot.

Nu prea se arunca el pt. titlul in A dar se pare k face toto posibilul sa castige SPcup.
Totusi cred k toti aceia mentionati au muncit mult k sa ajunga pana la nivelul la care sunt acum.
PS.: Sincer ma cam indoiesc de sjarel, nu stiu de ce dar cred k el nu ar trebui sa joace deoarece oricand isi poate da cate un junior bun. O mik modificare pe acolo shi gata , isi face cea mai buna echipa. Si stie tot ce e de stiu despre acest joc. Si cand spun tot marefer exact la tot.

Manager: cyp
-
dupa cate s-a vazut el joaca corect.. nu face matraseli si alte lucruri, eu cred ca el este un manager corectcercel_jr wrote:Cel mai in forma cred k este sjarel cu echipa Westel (cu 2 cupe SP).
-
Un idol...nu poti spune cu exactitate..deoarece in ink acest joc "este dominat" de vechea garda...de cei care sunt de la inceput in acest joc.. un idol cred k e acela care a reusit intrun timp ff scurt de timp sa ajunga sus (adica macar in C)..totusi ca un idol las putea lua pe Cretzu care este SINGURUL ROMAN CARE A AJUNS IN A