Cum pot sa...?
Moderator: Romanian Moderators
Cum pot sa...?
cum pot sa fac un portar numarul 1? adic sa inlocuiesc actualul portar cu altul?
Sultanul
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Cum pot sa...?
daca vrei sa il inlocuiesti in formula de start mergi la tactici>>>selectia A si pui portarul in 11 de start.daca vrei sa ii schimbi numarul pe care il are trebuie sa ai SPFA.Sultanul wrote:cum pot sa fac un portar numarul 1? adic sa inlocuiesc actualul portar cu altul?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Team Manager
unicool wrote:daca vrei sa il inlocuiesti in formula de start mergi la tactici>>>selectia A si pui portarul in 11 de start.daca vrei sa ii schimbi numarul pe care il are trebuie sa ai SPFA.Sultanul wrote:cum pot sa fac un portar numarul 1? adic sa inlocuiesc actualul portar cu altul?
SPFA...zii exact cum trebuie sa il aiba !!!
Sezonu' 1 - Locu' 1 in G 622
Sezonu' 2/3 - Locu' 5/1 in F 208
Sezonu' 4 - Locu' 2 in E 70
Sezonu' 5/6 - Locu' 10/13 in D 24(retrogadarea se datoreaza timpului petrecut alaturi de echipa..foarte putin)
Sezonu' 2/3 - Locu' 5/1 in F 208
Sezonu' 4 - Locu' 2 in E 70
Sezonu' 5/6 - Locu' 10/13 in D 24(retrogadarea se datoreaza timpului petrecut alaturi de echipa..foarte putin)
-
kennyanuvip wrote:unicool wrote:daca vrei sa il inlocuiesti in formula de start mergi la tactici>>>selectia A si pui portarul in 11 de start.daca vrei sa ii schimbi numarul pe care il are trebuie sa ai SPFA.Sultanul wrote:cum pot sa fac un portar numarul 1? adic sa inlocuiesc actualul portar cu altul?
SPFA...zii exact cum trebuie sa il aiba !!!
adica SoccerProject Footbal Association.acest SPFA se obtine prin donatie.in meniul manager>>SPFA>>devii un membru gasesti toate modalitatile prin care poti deveni SPFA(metode de plata pt ca SPFA este o optiune platita).daca ai spfa poti sa schimbi numerele jucatorilor,sa schimbi numele stadionului,al echipei,sa pui porecle jucatorilor,sa vezi cine e online,statistici ale celor mai buni jucatori din soccer,stadioane,tari,etc.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
ok.ma bucur ca am fost de ajutor.bafta in continuare.Sultanul wrote:nu mai trebuie am rezolvat multumesc onicool a mers cu prima ta variantanr de pe ricou nu ma intereseaza.dar sa fie portar si sa nul schimb eu de fiecare data :-d