probleme cu parola
Moderator: Romanian Moderators
probleme cu parola
ba fratilor parola mi-a fost schimbata de un prieten am dat sa mi se trimita parola pe mayl si nu am primit nici acuma acel mayl ... am trimis mayl la adminu princpal adica lui sjarel .... nu am primit raspuns nu este cum sa mi se trimita parola pe mayl de vreun admin roman .... nu de alta dar in curand fac 48 de H de cand nu am mai reusit sa intru pe echipa mea si cine stie ce jucatori o pus ala la vanzare numele meu de logare e Fox667 pls astept raspuns
-
- Member of the Soccer Project Association
heh io eram dar nu am inca cont pe forum.Marker wrote:Aceeasi problema doar ca io inca nu am echipa. cam in cat timp primesc emailul ala sami fac echipa pana de craciu.
Shi inca ceva daca mai stiti careva managere de fotbal datimi un Pm pls. Fara Hattrick,freeckick,sokker si omanager. altere care sa includa romania obligatoriu
-
Marker wrote:heh io eram dar nu am inca cont pe forum.Marker wrote:Aceeasi problema doar ca io inca nu am echipa. cam in cat timp primesc emailul ala sami fac echipa pana de craciu.
Shi inca ceva daca mai stiti careva managere de fotbal datimi un Pm pls. Fara Hattrick,freeckick,sokker si omanager. altere care sa includa romania obligatoriu
verificati in bulk.mailul poate fi directionat direct catre bulk.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
hehe. ideea este unde este parola. ca nu au trimiso.jar wrote:Parca ziceai ca mai ai de munca la alte patru managere si ca nu te mai intereseaza si asta... Vorbeste cu ISP-ul sa-ti dea alt IP, si ia-o de la inceput, cu grija de data asta, daca nu mai ai rabdare...Marker wrote:ALOOOO ceva sugestii? ca pierd dracu etapa. cum intru in blestematul asta de joc?
-