Accidentari
Moderator: Romanian Moderators
Accidentari
Sunt la inceput si sincer nu inteleg deloc cum sta treaba cu accidentarile.Am personalul complet cu 100% calitate,am teren hitech,am jucatori in conditie si rezistenta aproape maxima , si totusi am zilnic minim 2 accidentati.
Si aici apare nedumerirea mea
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Accidentari
mariusluc wrote:Sunt la inceput si sincer nu inteleg deloc cum sta treaba cu accidentarile.Am personalul complet cu 100% calitate,am teren hitech,am jucatori in conditie si rezistenta aproape maxima , si totusi am zilnic minim 2 accidentati.
agresivitate mare poate.daca joci cu agresivitate mare si jucatorul are si el agresivitate mare exista riscul unor accidentari.se poate sa fie si din cauza faptului ca nu sunt prea antrenati si ai accidentari de genul,crampe musculare,intindere,etc...de astea usoare de o zi doua.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
am intrebat doar...nu ca nu te-as crede....ma bucur ca eu nu am avut problema asta....desi am un prieten caruia ii arata 2 jucatori accidentati dar toti se antrenau,medicul era sub 70% dar apoi nu a mai avut probleme.kennyanu wrote:s poate...crede-ma
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
io pe al meu il schimb numai daca imi gasesc astia vreun jucator dopat...atunci ii distrug cariera,dar pana atunci e bun.ianu6666 wrote:Corect. Problema e sa aduci medicul inapoi la 100%, parerea mea, intro perioada foarte scurta de timp. Daca te tin balamalele temporale (daca ai timp) poti sa il schimbi oricand
! Io sunt cate putin si din liberalism si din conservatorism...
!
-
Eu am in echipa 35 de jucatori. Joc 2 meciuri pe zi in cel mai rau caz.
Am medicul 100%.
Dak am 1-2 accidentari cam la 2 saptamani inseamna k trebuie sa schimb doctorul, adik,dak il schimb, se poate sa nimeresc un doctor cu ajutorul caruia sa am, sa zic, doar 1 accidentare la 2-3 saptamani? sau cel putin sa fie mai putine accidentari ca inainte?
Shi inca ceva ciudat, jucatori buni care nu au decat max. 1 accidentare pe 1 sezon, mi se accidenteaza exact cand incepe urmatorul sezon
Este asta un caz rar sau patiti shi voi la fel?
PS.: Voi cam cate accidentari aveti pe o anumita perioada de timp?
Am medicul 100%.
Dak am 1-2 accidentari cam la 2 saptamani inseamna k trebuie sa schimb doctorul, adik,dak il schimb, se poate sa nimeresc un doctor cu ajutorul caruia sa am, sa zic, doar 1 accidentare la 2-3 saptamani? sau cel putin sa fie mai putine accidentari ca inainte?
Shi inca ceva ciudat, jucatori buni care nu au decat max. 1 accidentare pe 1 sezon, mi se accidenteaza exact cand incepe urmatorul sezon

Este asta un caz rar sau patiti shi voi la fel?
PS.: Voi cam cate accidentari aveti pe o anumita perioada de timp?
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Eu am sezonul acesta 20 de accidentari... Doctorul tocmai l-am schimbat ºi are 71%, dar precedentul avea 100%. Idem pt. maseor, care are importanþa lui. Toatã echipa a fost maximizatã la rezistenþã la începutul sezonului. Nu depãºesc de obicei 110% agresivitate, cu arbitru cu tot. Jucãtorii accidentaþi sunt ºi dintre cei cu agresivitate mare, ºi dintre cei cu agr. micã. De ex., cei cinci cu câte douã accidentãri sezonul acesta au agr. 22%, 23%, 29%, 34% ºi 85%. ªi mai am 10 cu câte o accidentare. E drept cã joc 2-4 meciuri pe zi, dar am 41 de jucãtori, ºi bineînþeles cã-i joc ºi pe cei slabi.... Dupã pãrerea mea, la accidentãri nu conteazã agresivitatea, ci doar rezistenþa, vârsta, condiþia cu care bagi jucãtorul în echipã, doctorul ºi maseorul. ªi ceva random cu siguranþã...