nichoo wrote:M-am tot uitat pe forum si nu am gasit inca nimic legat de chestia asta asa ca intreb si eu aici...
Varul meu s-a mutat la mine de cateva zile si tot imi sta pe cap pe la toate site-urile pe unde intru si a vazut si
soccerproject-ul si ma streseaza ca vrea si el sa joace...din cate stiu eu e interzis sa ai 2 echipe care se conecteaza de pe acelasi IP...ce e de facut are vreo sansa sa isi faca si el echipa sau doar ramane spectator pana cand se muta inapoi acasa la el ?
Multumiri anticipate pt raspuns si sper sa nu imi dati cu parul in cap daca am postat aiurea

He he he ! Nu ai cautat bine , ca ai fi gasit ... Ce coincidenta ! Luati legatura !
Autor Mesaj
Jupan[3l]u
Data înscrierii: 23/07/2006
Locaþie: Romania - Iasi
Trimis: Joi 12 28, 2006 2:55 pm Titlul subiectului: Un verisor
--------------------------------------------------------------------------------
S-a mutat un verisor de-al meu in Iasi, in Cartier cu mine. Mai mult sta pe la mine. A zis ca ar dori si el sa aiba in cont pe Soccer Project. Stiu prea bina ca am voie sa ii fac dar sa nu fac prostii.
Dar totusi vreau sa fiu sigur, pentru ca unii manageri de acest gen au luat ban. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa ii dau mesaj lu` Sjarel si la sherifi? Vreau sa fiu sigur ca nu am muncit atata sa ajung pe 1 in F.