problema

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Locked
bobo
Team Board Member

problema

Post by bobo »

am primit doua oferte bune pe doi jucatori, am scris la sjarel si la info@soccerproject, pentru a preveni banarea...insa mi se zice sa intru pe forum , nu stiu unde sa zic, ce naiba au astia, de ce nu raspund ei?. ce sa fac?
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

c ai primit ma?....fii mai clar. zi si echipa si numele....zi tot ce ti s pare suspect
Revenit :)
bobo
Team Board Member

Post by bobo »

am primti 1.300.000 pe un portar de 72 % si 21 de ani, nu stiu daca e exagerata oferta insa totusi am trimis lui sjarel deoarece am vazut ca multi menageri au fost logati pentru transferuri. Si mai am o ofertta la un jucator tot de vreo 1.300.000.
Manager Bogdan.r, echipa Internazionale Iasi
uv_46

Post by uv_46 »

pt un portar de 72% si 21 ani,nu mi se pare a fi suspect un pret de 1.3M !!nu cred ca ii nici o problema
jar
Team Board Member

Post by jar »

E puþin deplasatã oferta de 1.300.000 direct peste cererea ta de 500.000, dacã nu cumva s-au retras ceilalþi, dar e problemã de stil. Nimic altceva nu pare suspect. Stai liniºtit, dupã pãrerea mea.
Am însã ºi eu o întrebare pentru moderatori. Parcã era tabu subiectul "ban". De ce i se recomandã sã povesteascã pe forum ? Nu se aplicã restricþia anterior banãrii ?
" Iubesc Trãdarea, dar urãsc pe Trãdãtori ! "
kennyanu

Post by kennyanu »

aici nu este vorba d ban..este pt k nu stie ce sa faca. sper k s-a lamurit
bobo
Team Board Member

Post by bobo »

deci sa fie clar...nu sunt banat...am trimis pentru ca sa previn banare (asta pentru cei care nu au inteles).Totuysi am o intrebare: CUI II TRIMIT MESAJ CU OFERTA PRIMITA? lui sjarel?...nu imi raspunde..zice sa intru pe forum..pe forum cine imi da un raspuns clar? tot asa mi se zice si pe info@soccerproject.com. Deci eu nu am o problema cu banarea!!!!! ci vreau sa trimit ca omu sa vada si ei OFERTA pentru ca stiu niste colegi de ai mei de facultate care au fost banati.OK?
Deci cui sa-i trimit de la soccerproject?>??va rog sa-mi raspunda clar cineva avizat , nu vreau doar pareri, Va multumesc
kennyanu

Post by kennyanu »

mey...fii atent...intra in joc. cauta userul: jimman23 sau bats1903 sau krcgenk astia sunt serifi. spunele problema ta, si nu vei lua ban.

topic inchis
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”