prijmam pozvanku na dnes na 18.00 a 22.00...ale chcem dat svoje Bcko takze nejaky Hckari alebo Gckari ktory daju tiez svoje B team a bude to vyrovnany zapas...dakujem..
Nenasel by se nekdo jako dlouhodoby partner na pratelaky?
Prevazne by hral muj C team obcas Becko... Ulehcilo by nam to praci se schanenim souperu uboum dvoum
frankie_doparoma wrote:Nenasel by se nekdo jako dlouhodoby partner na pratelaky?
Prevazne by hral muj C team obcas Becko... Ulehcilo by nam to praci se schanenim souperu uboum dvoum
no pokudy bych nedostaval pokažde nakládaèku, tak proè ne Ale mám jen 3 jedenáctky, takže víc jak 3 zápasy dennì nehraju.
Zhanam nekoho na pratelak na zajtra na 10.00 a 14.00 ale nejaky teeam z H divizie alebo G divizie ktory nasadi tak ako ja svoj B team aby to bolo vyrovnane bo ja budem hrat s Beckom...rpijmam pozvanky
frankie_doparoma wrote:Nenasel by se nekdo jako dlouhodoby partner na pratelaky?
V tom případě si mě můžeš připsat ke Gorgonkovi...i mě by to ulehčilo práci
ja se hlasim moji dorostenci potrebuji hrat a me nebavi porad nekoho hledat.
tento tyden mam plnej ale od pristiho tydne mam volno.kdyby jsi mel zajem tak posly nejaky pozvanky ja poslu taky.
okk wintersi ..diky moc za rychlost, akorad neocekavaj ode me nejak silny bé tym pac mam fakt hodne slabou moralku a potrebuju ji zvednou ..ale diky moc ..
Lidicky nedate nekdo pratelacek. stavim jen to nejhorsi co mam potrebuju moralku. nejlip na 18:00.
Mistot konani klidne u vas jak chcete
.......tak uz je to domluveny
Last edited by W!ck on Thu Dec 14, 2006 4:33 pm, edited 1 time in total.