ok intrebare tot eu:))
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Manager
ok intrebare tot eu:))
conditia jucatorului( daca e scazuta) afecteaza doar accidentarile sau si felul cum joaca?si moralul?
RESPECT THALIA AND STEAUA BUCHAREST
-
- Assistant Manager
Pai la prima intrebare conditia influenteaza si accidentarile dar si felul cum joaca pentru ca un jucator de exemplu cu conditie 80% si moral 100% va juca mai bine decat un jucator cu conditie 40% si moral 100%.Moralul nu este afectat decat atunci cand jucatorul nu este folosit in meciuri.La a doua intrebare daca tu ai 4000 de locuri si iti vin 4000 de spectatori atunci e bine,dar daca ai de exemplu 5000 de locuri si iti vin doar 4000 atunci ar fi bine sa scazi din pretul biletului.
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
Manager-alexxx
-
- Assistant Manager
aha
pai am 4000 capacitate. dar cand ar trebui sa maresc stadionul??ca asa as putea mari pretul pana...
RESPECT THALIA AND STEAUA BUCHAREST
-
- Assistant Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
pai asa e jocu facut sa vina putini fani la station la meciurile amicale!Deportivo_TSK wrote:am pus 16 pretul si s-or mai domolit mi-or venit numa 3800 meciul trecut.)dar la amicale de ce vin asa putini oameni? am pretul 10 si abia vin 1000
Cati fani ai, ca sa-ti spun daca trebuie sati maresti stadionul

-
- Assistant Manager
-
- Assistant Manager
-
Nu-ti marii stadionul...asteapta sa creasca baza faniilor cam pe la 12.000 si abia atunci te sfatuiesti sa bagi maxim 2000 de locuri.
O data ce numarul fanilor creste poti marii si pretul biletului,nu neaparat sa maresti stadionul.
Nu uita,k sa-ti creasca numarul fanilor trebuie sa ai rezultate,pt a avea rezultate itzi trebuiesc bani sa cumperi jucatori...e inutil sa investesti inca de pe acum in stadion.
O data ce numarul fanilor creste poti marii si pretul biletului,nu neaparat sa maresti stadionul.
Nu uita,k sa-ti creasca numarul fanilor trebuie sa ai rezultate,pt a avea rezultate itzi trebuiesc bani sa cumperi jucatori...e inutil sa investesti inca de pe acum in stadion.

....poate Laura Andresan sa faca armata???
Re: ok intrebare tot eu:))
daca ai jucatori care au asemenea probleme inseamna ca trebuie sa ii faci mai des amicale.Deportivo_TSK wrote:conditia jucatorului( daca e scazuta) afecteaza doar accidentarile sau si felul cum joaca?si moralul?
-