Federatia Romana de SP
Moderator: Romanian Moderators
federatia are de gand sa uneasca romanii de pe sp shi sa formeze o comunitate cu adevart,pt k sunt multzi romani care joaca sp dar din cate se poate vedea shi pe forum putzini activistudentul wrote:Ce are de gand sa faca federatia asta, ce obligatii avem, ce drepturi, ce datorii, ce beneficii, cu ce ne poate ajuta federatia, de ce e mai bine cu ea si mai rau fara ea ? Va avea ea vreo putere ? Pentru ca aici nu exista inca o lege care sa-i dea putere .

nu putem vorbii de obligatii,drepturi,beneficii momentan,oricum nu te ashtepta k te favorizeaza cu cva-n joc sau mai shtiu eu, e cva suplimentar ce faci din placere (care momentan nu e oficial) .
de ce e mai bine cu ea tzi-am raspuns mai sus;yo sper sa aiba o putere,totul depinde de noi totzi
-
- Member of the Soccer Project Association
http://fr-sp.xhost.ro/ siteul federatie,este ceva provizoriu facut cu site builderul de pe cabanova,pot face cva mishto acolo dar m-am gandit sa nu muncesc degeaba shi sa va cer mai intai parerea,deci spuneti merita ori cu ajutorul unora dintre voi facem cva html,flash etc sa aiba valoare ca site?
yo zic sa ramanem la ala k o sa iese mishtoi,pana la urma nu conteaza atat de mult cum e facut siteul, u mai bine ai face topicul stickyKa$mIR wrote:creca o sa ma apuc eu de el dar imi trebuie un designer bun! care se ofera sa faca o stema ? astept ideii pentru sit.
Ps: Micule sper ca ma ajuti pentru ca altfel nici nu ma apuc de el