De ce unii juniori nu raman la echipa?
Moderator: Romanian Moderators
De ce unii juniori nu raman la echipa?
ci se spune ca nu sunt destui de buni? ce conteaza? daca ai prea multi jucatori?
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: De ce unii juniori nu raman la echipa?
Nu inteleg ce spui.. fi mai explicit!bobo wrote:ci se spune ca nu sunt destui de buni? ce conteaza? daca ai prea multi jucatori?
Re: De ce unii juniori nu raman la echipa?
Nu inteleg ce spui.. fi mai explicit![/quote]
Pai cand imi vine junior...imi apare scris la subiect: ne pare rau dar juniorul nu a fost destul de bun pentru a ramane in lot. Aici depinde de ceva anume sau doar de noroc?
Pai cand imi vine junior...imi apare scris la subiect: ne pare rau dar juniorul nu a fost destul de bun pentru a ramane in lot. Aici depinde de ceva anume sau doar de noroc?
-
- Member of the Soccer Project Association
Gresesti foaryte mult. Jucatorii de la centru sunt foarte slabi atunci cand vin. Dar este posibil ca acesti jucatori sa devina dintre cei mai buni din echipa ta.edy wrote:Depinde de noroc in genral dar daca ai coordonatorul de tineret de 50-70 se poate sa fie si de la el.Oricum nu iti recomand sa iti faci centru ca jucatorii vor fi de 30
Spre exemplu am un jucator de la tineret care, cand a venit, avea 23%. Acum el are 74% calitate globala, este plafonat doar la cele 2 skill-uri importante shi poate creste maxim pana la 86%.
Agresivitate mica, a implinit abia 20 de ani, salar 600... Visul oricarui manager.
Deci va recomand sa va faceti centre de tineret shi sa aveti rabdare cu jucatorii ce vin de acolo.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!