Federatia Romana de SP

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

tuways
Team Board Member

Post by tuways »

Vedeti ca siteul vostru nu afiseaza litera "ă"... :wink:
BOBO, mereu aproape...
Image
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

Membrii fondatorii ai federatzie :

nepotu - membru fondator
kennyanu - membru fondator
Ka$mIR - membru fondator
c-3po - membru fondator
Jupan[3l]u - membru fondator
Spawn_9 - membru fondator
alex00 - membru fondator
unicool - membru fondator
marius alin - membru fondator
cercel_jr - membru fondator
oprescu - membru fondator
Lucifer - membru fondator
BOSBOGDAN - membru fondator
Alexis - membru fondator
bagabontu99 - membru fondator
aptul - membru fondator
uv_46 - membru fondator
alexxx - membru fondator
gonzales - membru fondator

Lista de inscrieri ramane deschisa,dar restul vor fii simplii membrii dar pot primii functzii etc :wink:

PS: urmatorul inscris va fii tot membru fondator ksa fim 20 :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Super situ'. Simplu shi la obiect. Imi place.
La constructia situ-lui nu va pot ajuta dar as putea face traducerile in limba engleza. Ar trebui sa existe shi varianta in limba engleza.
Idei:
-la competiti sa treceti cupele shi campionatul de pe forum;
- la gazeta SP puteti scrie(pentru inceput) despre managerii importanti ai SP-ului (cretzu...-primul roman in divizia A...etc); tot aici puteti scrie despre realizarile managerilor romani din SP.
Se poate face o comparatie intre romania shi celelalte tari SP(numar manageri,nr. puncte SP total(mai greu :roll: )...

Cam atat deocamdata.
Va salut.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Fara suparare:

Siteul este fain, dar mie nu prea imi place. In primul rand pe cabanova nu ai prea mult spatiu ..... mai bine facem pe un host cum ar fi evonet, lx, chiar si xhost, 3x, etc. Alegem un template, modificam etc. Putem face si un forum al federatiei ->> Bineinteles fara nici o legatura cu forumul SP. Daca facem un forum nu alegem un host free de ex. myforum, sau 3xforum. Facem pe lx, xhost sau altceva copiem phpbb si instalam.
Asa putem face o treaba buna. Nu cred ca vom avea sanse cu Cabanova. E prea mic spatiul.

Cand spun spatiu nu ma refer la memorie. Ma refer la spatiul de scris txt, pus img, etc.
Back in SoccerProject :)
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Jupan[3l]u wrote:Fara suparare:

Siteul este fain, dar mie nu prea imi place. In primul rand pe cabanova nu ai prea mult spatiu ..... mai bine facem pe un host cum ar fi evonet, lx, chiar si xhost, 3x, etc. Alegem un template, modificam etc. Putem face si un forum al federatiei ->> Bineinteles fara nici o legatura cu forumul SP. Daca facem un forum nu alegem un host free de ex. myforum, sau 3xforum. Facem pe lx, xhost sau altceva copiem phpbb si instalam.
Asa putem face o treaba buna. Nu cred ca vom avea sanse cu Cabanova. E prea mic spatiul.

Cand spun spatiu nu ma refer la memorie. Ma refer la spatiul de scris txt, pus img, etc.
De acodrd cu tine! pe mine nu ma deranjeaza spatiu! pe mine ma deranjeaza cananova! Ce naiba noi nu suntem in stare sa facem si noi un sit! :shock: .. ce naiba asa ne facem de ras cu ala! ca e facut sit bulder! parerea mea! :oops:
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

este undeva unde putem copia cod sursa?? adik HTML PUR..la asta ma pricep :D
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

Ka$mIR wrote:
Jupan[3l]u wrote:Fara suparare:

De acodrd cu tine! pe mine nu ma deranjeaza spatiu! pe mine ma deranjeaza cananova! Ce naiba noi nu suntem in stare sa facem si noi un sit! :shock: .. ce naiba asa ne facem de ras cu ala! ca e facut sit bulder! parerea mea! :oops:
bun am intzeles k nu va place,nu are valoare k site deacord cu voi totzi shtim sa tastam :wink: asha k mai bun asta pe cabanova decat vorbele voastre...va tzuc :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

cercel_jr wrote:Super situ'. Simplu shi la obiect. Imi place.
La constructia situ-lui nu va pot ajuta dar as putea face traducerile in limba engleza. Ar trebui sa existe shi varianta in limba engleza.
Idei:
-la competiti sa treceti cupele shi campionatul de pe forum;
- la gazeta SP puteti scrie(pentru inceput) despre managerii importanti ai SP-ului (cretzu...-primul roman in divizia A...etc); tot aici puteti scrie despre realizarile managerilor romani din SP.
Se poate face o comparatie intre romania shi celelalte tari SP(numar manageri,nr. puncte SP total(mai greu :roll: )...

Cam atat deocamdata.
Va salut.
o sa fie shi varianta in engleza dar momentan sa termin cu asta-n romana :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Am facut si eu ceva in flash despre comunitatea romanilor din soccerproject.
Mai am de facut la el, dar ce era greu a trecut(adica lucrul in flash si in photoshop) acuma totul este o simplitate.
Ce parere aveti ?? Ce ar trebui sa modific pe la el?... Veniti si voi cu ideii ca eu nu prea am imaginatie! :wink: Situ este www.soccerproject-romania.tk

PS: SPER SA VA PLACA CAT DE CAT!
Manager Ka$mIR
Image
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

sa nu fie probleme la nivel de copy right..ala este un templaet..macar scoate linkurile din josul paginii :-s
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Ka$mIR ai vb cu Nepotuno1?
Nu e frumos sa ii furi ideea. Oricum bine ca ai facut.
Dar stii ce e naspa:
Ca iti faci publicitate si la site-ul tau. Mai bine facem un site in flash, etc.
Si sa avem la meniu: Ce e acum + forum + altceva.
Back in SoccerProject :)
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

Ka$mIR wrote:Am facut si eu ceva in flash despre comunitatea romanilor din soccerproject.
Mai am de facut la el, dar ce era greu a trecut(adica lucrul in flash si in photoshop) acuma totul este o simplitate.
Ce parere aveti ?? Ce ar trebui sa modific pe la el?... Veniti si voi cu ideii ca eu nu prea am imaginatie! :wink: Situ este
PS: SPER SA VA PLACA CAT DE CAT!

ba nu ma supara,ce flash ai u acolo ? ce photoshop?
Last edited by nepotuno1 on Tue Dec 26, 2006 9:40 am, edited 1 time in total.
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

man :lol: :lol: nu fur ma nici o ideee pe omu asta il cunosc personal.. este cel mai bun tovaras al meu :lol: o detesi in bara de data asta :twisted:
Manager Ka$mIR
Image
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

Ka$mIR wrote:man :lol: :lol: nu fur ma nici o ideee pe omu asta il cunosc personal.. este cel mai bun tovaras al meu :lol: o detesi in bara de data asta :twisted:
in loc sa va postati p'aci mai bine v'atzi apuca sa scrietzi cva pentru gazeta...
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Spawn_9 wrote:sa nu fie probleme la nivel de copy right..ala este un templaet..macar scoate linkurile din josul paginii :-s
decat faza de html este template, dar oricum v-a fi schimbat, eu ma refeream la partea de flash, daca este bine sa mai aduc ceva in plus.
Orcium multumesc pentru post! :wink: mai astept ale commenturi..
Manager Ka$mIR
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”