Federatia Romana de SP
Moderator: Romanian Moderators
Membrii fondatorii ai federatzie :
nepotu - membru fondator
kennyanu - membru fondator
Ka$mIR - membru fondator
c-3po - membru fondator
Jupan[3l]u - membru fondator
Spawn_9 - membru fondator
alex00 - membru fondator
unicool - membru fondator
marius alin - membru fondator
cercel_jr - membru fondator
oprescu - membru fondator
Lucifer - membru fondator
BOSBOGDAN - membru fondator
Alexis - membru fondator
bagabontu99 - membru fondator
aptul - membru fondator
uv_46 - membru fondator
alexxx - membru fondator
gonzales - membru fondator
Lista de inscrieri ramane deschisa,dar restul vor fii simplii membrii dar pot primii functzii etc
PS: urmatorul inscris va fii tot membru fondator ksa fim 20
nepotu - membru fondator
kennyanu - membru fondator
Ka$mIR - membru fondator
c-3po - membru fondator
Jupan[3l]u - membru fondator
Spawn_9 - membru fondator
alex00 - membru fondator
unicool - membru fondator
marius alin - membru fondator
cercel_jr - membru fondator
oprescu - membru fondator
Lucifer - membru fondator
BOSBOGDAN - membru fondator
Alexis - membru fondator
bagabontu99 - membru fondator
aptul - membru fondator
uv_46 - membru fondator
alexxx - membru fondator
gonzales - membru fondator
Lista de inscrieri ramane deschisa,dar restul vor fii simplii membrii dar pot primii functzii etc

PS: urmatorul inscris va fii tot membru fondator ksa fim 20

-
- Member of the Soccer Project Association
Super situ'. Simplu shi la obiect. Imi place.
La constructia situ-lui nu va pot ajuta dar as putea face traducerile in limba engleza. Ar trebui sa existe shi varianta in limba engleza.
Idei:
-la competiti sa treceti cupele shi campionatul de pe forum;
- la gazeta SP puteti scrie(pentru inceput) despre managerii importanti ai SP-ului (cretzu...-primul roman in divizia A...etc); tot aici puteti scrie despre realizarile managerilor romani din SP.
Se poate face o comparatie intre romania shi celelalte tari SP(numar manageri,nr. puncte SP total(mai greu
)...
Cam atat deocamdata.
Va salut.
La constructia situ-lui nu va pot ajuta dar as putea face traducerile in limba engleza. Ar trebui sa existe shi varianta in limba engleza.
Idei:
- la gazeta SP puteti scrie(pentru inceput) despre managerii importanti ai SP-ului (cretzu...-primul roman in divizia A...etc); tot aici puteti scrie despre realizarile managerilor romani din SP.
Se poate face o comparatie intre romania shi celelalte tari SP(numar manageri,nr. puncte SP total(mai greu

Cam atat deocamdata.
Va salut.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
Fara suparare:
Siteul este fain, dar mie nu prea imi place. In primul rand pe cabanova nu ai prea mult spatiu ..... mai bine facem pe un host cum ar fi evonet, lx, chiar si xhost, 3x, etc. Alegem un template, modificam etc. Putem face si un forum al federatiei ->> Bineinteles fara nici o legatura cu forumul SP. Daca facem un forum nu alegem un host free de ex. myforum, sau 3xforum. Facem pe lx, xhost sau altceva copiem phpbb si instalam.
Asa putem face o treaba buna. Nu cred ca vom avea sanse cu Cabanova. E prea mic spatiul.
Cand spun spatiu nu ma refer la memorie. Ma refer la spatiul de scris txt, pus img, etc.
Siteul este fain, dar mie nu prea imi place. In primul rand pe cabanova nu ai prea mult spatiu ..... mai bine facem pe un host cum ar fi evonet, lx, chiar si xhost, 3x, etc. Alegem un template, modificam etc. Putem face si un forum al federatiei ->> Bineinteles fara nici o legatura cu forumul SP. Daca facem un forum nu alegem un host free de ex. myforum, sau 3xforum. Facem pe lx, xhost sau altceva copiem phpbb si instalam.
Asa putem face o treaba buna. Nu cred ca vom avea sanse cu Cabanova. E prea mic spatiul.
Cand spun spatiu nu ma refer la memorie. Ma refer la spatiul de scris txt, pus img, etc.
Back in SoccerProject 

-
De acodrd cu tine! pe mine nu ma deranjeaza spatiu! pe mine ma deranjeaza cananova! Ce naiba noi nu suntem in stare sa facem si noi un sit!Jupan[3l]u wrote:Fara suparare:

bun am intzeles k nu va place,nu are valoare k site deacord cu voi totzi shtim sa tastamKa$mIR wrote:De acodrd cu tine! pe mine nu ma deranjeaza spatiu! pe mine ma deranjeaza cananova! Ce naiba noi nu suntem in stare sa facem si noi un sit!Jupan[3l]u wrote:Fara suparare:
Cand spun spatiu nu ma refer la memorie. Ma refer la spatiul de scris txt, pus img, etc... ce naiba asa ne facem de ras cu ala! ca e facut sit bulder! parerea mea!

o sa fie shi varianta in engleza dar momentan sa termin cu asta-n romanacercel_jr wrote:Super situ'. Simplu shi la obiect. Imi place.
Idei:
Se poate face o comparatie intre romania shi celelalte tari SP(numar manageri,nr. puncte SP total(mai greu)...
Cam atat deocamdata.
Va salut.

-
Am facut si eu ceva in flash despre comunitatea romanilor din soccerproject.
Mai am de facut la el, dar ce era greu a trecut(adica lucrul in flash si in photoshop) acuma totul este o simplitate.
Ce parere aveti ?? Ce ar trebui sa modific pe la el?... Veniti si voi cu ideii ca eu nu prea am imaginatie!
Situ este www.soccerproject-romania.tk
PS: SPER SA VA PLACA CAT DE CAT!
Mai am de facut la el, dar ce era greu a trecut(adica lucrul in flash si in photoshop) acuma totul este o simplitate.
Ce parere aveti ?? Ce ar trebui sa modific pe la el?... Veniti si voi cu ideii ca eu nu prea am imaginatie!

-
Ka$mIR wrote:Am facut si eu ceva in flash despre comunitatea romanilor din soccerproject.
Ce parere aveti ?? Ce ar trebui sa modific pe la el?... Veniti si voi cu ideii ca eu nu prea am imaginatie!Situ este
ba nu ma supara,ce flash ai u acolo ? ce photoshop?
Last edited by nepotuno1 on Tue Dec 26, 2006 9:40 am, edited 1 time in total.
-
decat faza de html este template, dar oricum v-a fi schimbat, eu ma refeream la partea de flash, daca este bine sa mai aduc ceva in plus.Spawn_9 wrote:sa nu fie probleme la nivel de copy right..ala este un templaet..macar scoate linkurile din josul paginii :-s
Orcium multumesc pentru post!