Federatia Romana de SP

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

vyruskill wrote:ce trebuie sa faci ca sa fi membru FRSP
sa fii cat mai activ pe forum,joc shi-n activitatzile propuse de federatzie sa propui la randul tau etc shi bine-ntzeles sa-tzi exprimi dorintza de a face parte din federatzie :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

Invitaţia e salvată, iar un mesaj a fost trimis managerului celeilalte echipe. Acum trebuie să aştepţi ca să vezi dacă cealaltă echipă vrea să joace cu tine
invitatia a fost trimissa catre manager-ul c-3po, astept raspuns:D salutare
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

nepotuno1 wrote:
sa fii cat mai activ pe forum,joc shi-n activitatzile propuse de federatzie sa propui la randul tau etc shi bine-ntzeles sa-tzi exprimi dorintza de a face parte din federatzie :wink:
nu am nimic de propus deocamdata deoarece am de tinut un Campionat ;)
sa fac parte din FRSP vreau
acum ramane de vazut cat de activ sunt pe forum si daca acceptati inscrierea mea in FRSP
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

vyruskill wrote:
nepotuno1 wrote:
nu am nimic de propus deocamdata deoarece am de tinut un Campionat ;)
sa fac parte din FRSP vreau
acum ramane de vazut cat de activ sunt pe forum si daca acceptati inscrierea mea in FRSP
bine ai venit :wink: :!:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

alex00 wrote:Invitaþia e salvatã, iar un mesaj a fost trimis managerului celeilalte echipe. Acum trebuie sã aºtepþi ca sã vezi dacã cealaltã echipã vrea sã joace cu tine
invitatia a fost trimissa catre manager-ul c-3po, astept raspuns:D salutare
orice discutzie legata de Cupa Federatiei pe topicul cupei pls k ne-ncarcam prea mult :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
nepotuno1
Team Manager

Vicepresedinti

Post by nepotuno1 »

Federatia pune la bataie 4 posturi de vicepresedinte si un post de purtator de cuvant :!:
Datoria vicepresedintilor este sa se implice mai mult in problemele legate de federatie,sa ajute la oranizarea tuturor activitatilor,sa poarte un dialog permanent cu ceilalti membrii shi nu numai .
Purtatorul de cuvant trebuie sa fie cunoscator de lb engleza,sa fie un bun comunicator shi sa nu refuze dialogul cu managerii.

Inscrierile se fac pe acest topic pana pe 5 ian,cu precizare postului pt care vretzi sa candidatzi,urmand sa aiba loc alegerile intre 5 shi 10 ian . Alegerile se vor face prin vot secret trimitandu-mi un pm cu numele celor patru pe care ii votatzi pentru posturile de vicepreshedinte,acelashi mesaj sa contzina shi numele purtatorului de cuvant pe care'l votati;dupa se vor numara voturile shi se va face un clasament primii patru vor fii declarati vicepreshedintzi,iar cel cu cele mai multe voturi pentru purtator de cuvant ishi va primii functia.Au drept de vot doar membrii federatziei :!:

PS: Nu puteti candida pentru ambele posturi(vicepreshedinte shi purtator de cuvant)!
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

Candidez Pentru Postul De Vicepresedinte :lol:
Back in SoccerProject :)
alexis
Assistant Coach

Post by alexis »

candidez pentru postul de vicepresedinte!!!...votati-ma!!!SA TRAITZI BINEEEE!!! :D :D :D :D :lol: :lol: :D "da yo cu cine votez....hâc!!!" :D :lol:
unicool

Post by unicool »

ma inscriu la post de purtator de cuvant.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

Candidez pentru postul de Vicepresedinte FRSP
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Candidez ca Vicepresedinte :lol: daca se poate si ca presedinte :lol: :lol:
Oricum nu voi fi nici una nici alta.. :wink:
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
marius alin

Post by marius alin »

k....ma bag si eu pt postul de purtator de cuvant
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

as propune sa se face shi un CD(consiliu director) dupa alegerile astea, adica fiecare vp sa se ocupe de un anumit domeniu, dar asta ramane sa vedem dupa alegeri. salutare
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
Good Thor

Post by Good Thor »

Eu propun ... sa cautati persoane potrivite pentru functiile de Vice ... nu asteptati pe cei care depun "candidatura" ... una este ca cineva sa vrea sa fie Vice alta este sa fie in stare sa se ocupe de federatie :wink: ... cautati persoane cu initiativa ... persoane cu abilitati organizatorice ... persoane care sunt in stare sa comunice ... si asa mai departe :wink:

Iar referitor la CD (Consiliul Director) ... este o idee buna ... dar propun sa adoptati modelul politic-administrativ .... adica de genul Guvern-Parlament ... Guvernul fiind sa zicem Consiliul Executiv ... iar Parlamentul fiind Consiliul Federativ ... Consiliul Executiv fiind ocupat de VicePresedintii ... Consiliul Federativ fiind ocupat de membrii federatiei ... deciziile luate de CF sa fie aplicate de CE ... iar Presedintele conduce cele 2 consilii ... si schimbarile se fac periodice ... presedintele conduce pe o perioada determinata ... sa zicem 2 sezoane ... Presedintele numeste VicePresedintii ... numai la CF nu se schimba componenta (adica membrii) ... singurul lucru care se poate face este doar inscrierea membrilor sau excluderea membrilor.

Si partea frumoasa este ... ca timp de 2 sezone ... presedintele trebuie sa isi tina promisiunile date in "campanie" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... si ca poate schimba oricand vicepresedintii ... dar numai daca si numai daca exista motive clare !!! ... si schimbarile vicepresedintilor sunt "supravegheate" de CF :wink:

E doar o idee ... nu zic ca sunteti obligati sa il puneti in aplicare :twisted:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

Ideea e super buna, in felul asta devine mai interesant modul de operare in federatie, sa speram ca vom fi cu totii de acord.
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”