sa fii cat mai activ pe forum,joc shi-n activitatzile propuse de federatzie sa propui la randul tau etc shi bine-ntzeles sa-tzi exprimi dorintza de a face parte din federatzievyruskill wrote:ce trebuie sa faci ca sa fi membru FRSP

Moderator: Romanian Moderators
nu am nimic de propus deocamdata deoarece am de tinut un Campionatnepotuno1 wrote:sa fii cat mai activ pe forum,joc shi-n activitatzile propuse de federatzie sa propui la randul tau etc shi bine-ntzeles sa-tzi exprimi dorintza de a face parte din federatzievyruskill wrote:ce trebuie sa faci ca sa fi membru FRSP
bine ai venitvyruskill wrote:nu am nimic de propus deocamdata deoarece am de tinut un Campionatnepotuno1 wrote:sa fii cat mai activ pe forum,joc shi-n activitatzile propuse de federatzie sa propui la randul tau etc shi bine-ntzeles sa-tzi exprimi dorintza de a face parte din federatzievyruskill wrote:ce trebuie sa faci ca sa fi membru FRSP![]()
sa fac parte din FRSP vreau
acum ramane de vazut cat de activ sunt pe forum si daca acceptati inscrierea mea in FRSP
orice discutzie legata de Cupa Federatiei pe topicul cupei pls k ne-ncarcam prea multalex00 wrote:Invitaþia e salvatã, iar un mesaj a fost trimis managerului celeilalte echipe. Acum trebuie sã aºtepþi ca sã vezi dacã cealaltã echipã vrea sã joace cu tine
invitatia a fost trimissa catre manager-ul c-3po, astept raspuns:D salutare