Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

mart-in
Assistant Manager

Centrum mladeze

Post by mart-in »

Zjímalo by me jak casto chodi hraci z mladeznickeho centra? Jak casto ze zakladniho a jak casto z profesionalniho? Mozna uz to tady nekdo nekde psal,tak sorry...a diky za odpoved.
Tom49
Team President

Re: Centrum mladeze

Post by Tom49 »

mart-in wrote:Zjímalo by me jak casto chodi hraci z mladeznickeho centra? Jak casto ze zakladniho a jak casto z profesionalniho? Mozna uz to tady nekdo nekde psal,tak sorry...a diky za odpoved.
Základní - 60dní
Profesionální - 30dní
Hypermoderní - 20dní
Image
Patt
Member of the Soccer Project Association

Post by Patt »

takze na socru novej teda nejsem ale nechci zakladat novy topic tak to pisu sem:

Proc kdyz je na trhu hrac treba do 25 prosince a ja dam nejvysi nabidku,nikdo me neprevysi tak mi treba toho 25. pro. ráno neprijde ????
a treba je prodany az za 2-3 dny??proc?
krup72

Post by krup72 »

Patt wrote:takze na socru novej teda nejsem ale nechci zakladat novy topic tak to pisu sem:

Proc kdyz je na trhu hrac treba do 25 prosince a ja dam nejvysi nabidku,nikdo me neprevysi tak mi treba toho 25. pro. ráno neprijde ????
pokud je 24 hodin pøed uzávìrkou podaná jakákoliv nabídka, uzávìrka se prodlužuje o dalších 24 hodin...
kofi

Post by kofi »

Patt wrote:takze na socru novej teda nejsem ale nechci zakladat novy topic tak to pisu sem:

pokud dáš nabídku poslední den, kdy je ten hráč na přestupový listině, tak se automaticky ta doba o jeden den prodlouží...
FC Alkoholicks
Patt

Post by Patt »

kofi wrote:

pokud dáš nabídku poslední den, kdy je ten hráč na přestupový listině, tak se automaticky ta doba o jeden den prodlouží...
aha dík
mart-in
Assistant Manager

Agrese

Post by mart-in »

Omlouvam se ze se zas ptam, ale fakt by me zajimalo proc pri prodeji hracu vsichni pisou jeho agresivitu? K cemu je tak dulezita? Diky za odpoved. A je lepsi nizsi nebo vyssi?
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Cim vyssia agresivita tym je vacsia pravdepodobnost ze hrac bude vylucenyy.....takze jasne ze je lepsie cim nizsia tym lepsia...vacsine managerov na agresivite zalezi ale napriklad ja na tom velky doraz nedavam...heh
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Fifi.5
Team President

výkon

Post by Fifi.5 »

omlouvám se na 100% už to tady nìkde zaznìlo ale nìjak to tady nemohu najít chtìl sem totiž vìdìt kolik je tak normálnì baru toalet parkovišt a podobných zaøízení pro fans potøeba na každých 1000 míst aby byly fans spokojeni??? a potom sem se chtìl zeptat jeslti nìjak pøesnì závisí morálka a fyzièka na výkonu hráèe tøeba napø danný hráè by pøi 100% morálky a 100% fyzièky (dohromady 200%) podával optimální výkon 50 no a v jednu chvíli má danný hráè tøeba 70% marálky a 90% fyzièky (dohromady 160%)jak se to podepíše na jeho výkonu??jeslti tøeba jeho výkon se snižuje o jeden nebo dva body hodnocení každými 10% pryè ze souètu moralky a fyzièky takže daný hráè by tøeba podal výkon 46 ?????dá se tohle nìjak odvodit?? díky zaidpovìï (odpovìïi) :lol: :lol: :lol: :lol: :?: :?: :lol: :lol: :!:
lotky
Team President

Re: výkon

Post by lotky »

Fifi.5 wrote:omlouvám se na 100% už to tady nìkde zaznìlo ale nìjak to tady nemohu najít chtìl sem totiž vìdìt kolik je tak normálnì baru toalet parkovišt a podobných zaøízení pro fans potøeba na každých 1000 míst aby byly fans spokojeni???
Stadión je dùležitý pro každý klub. Není jen místem, kde tvùj tým hraje své zápasy, také fanoušci by se na nìm mìli cítit pohodlnì a podporovat tvùj tým. Pokud hodnì vyhráváš, poèet tvých fanouškù se zvìtšuje. Je tedy nutné stadion odpovídajícím zpùsobem rozšiøovat. Ale pøi tom je nutné pamatovat na pomìry mezi poètem míst a kapacitou dalšího vybavení stadiónu jako toalety, parkovací místa,... Pomìry jsou pøibližnì následující:
- Parkovištì: 35-40% z poètu míst
- Toalety: 1-1,5%
- Bary: cca 0,5%
Fifi.5 wrote:a potom sem se chtìl zeptat jeslti nìjak pøesnì závisí morálka a fyzièka na výkonu hráèe tøeba napø danný hráè by pøi 100% morálky a 100% fyzièky (dohromady 200%) podával optimální výkon 50 no a v jednu chvíli má danný hráè tøeba 70% marálky a 90% fyzièky (dohromady 160%)jak se to podepíše na jeho výkonu??jeslti tøeba jeho výkon se snižuje o jeden nebo dva body hodnocení každými 10% pryè ze souètu moralky a fyzièky takže daný hráè by tøeba podal výkon 46 ?????dá se tohle nìjak odvodit?? díky zaidpovìï (odpovìïi) :lol: :lol: :lol: :lol: :?: :?: :lol: :lol: :!:
Na souèet to rozhodnì neber, platí, že morálka ovlivòuje výkon mnohem víc než fyzièka (mìlo by bejt lepší nasadit hráèe se 100% morálkou a 0% fyzièkou než hráèe se 100% fyzièkou a 0% morálkou - extrémní pøípad :lol: ). Pøesný èísla o kolik neøeknu a tìžko øíct, jestli je vùbec nìkdo zná :lol:
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

Zajimalo by me co je pri urcovani vykonu dulezitejsi jestli moralka nebo fyzicka?(bude hrat lip se 100% moralkou a 90% fyzickou nebo 90% moralkou a 100% fyzickou) Vzdycky jsem si myslel, ze dulezitejsi je moralka tak doufam ze to tak je
takhle jsem se o 1 stranku predtim jsem se ptal,a takhle mi Winters odpovedel:
Je to nastejno.
takze asi neplati ze fyzicka ovlivnuje vykon mene nez moralka :wink:
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
Klitor
Team President

Post by Klitor »

asi budu za blba protože jsem tu už dlouho ale co :-) potøebuju vìdìt kde si mùžu nastavit svoje logo díky :-)
Image
Evandro

Post by Evandro »

Klitor wrote:asi budu za blba protože jsem tu už dlouho ale co :-) potøebuju vìdìt kde si mùžu nastavit svoje logo díky :-)
na SP nebo na foru? to je jedno na SP v profilu, tady v nastavení
Image
Image
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Chcel by som sa opytat ze ci za to ked niekto par krat zada zlee heslo ci moze dostat BAN hmm???lebo kamarat my prave pisal ze asi 3krat sa pomylil v hesle a ze mu vypisuje ze pristup odmietnutyy alebo nieco takee..hmm??diky
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Tom49
Team President

Post by Tom49 »

To IVO: Ne nemùže a zkusí znovu odejít ze stránky a zas tam pøijít :wink:

A já bych se chtìl zeptat, jak je to se zkušenostma? Kolik hráè dostane za který zápas a za kolik % se mu pøidá 1 % do hodnocení atd. dík
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”