Sunte-ti copii ma....Ka$mIr,ai facut vre-o data un site performant?sau macar ai asistat la constructia unuia? Oricine sar pricepe la construirea site-ului de pe aici nu il va face...
Iti trebuie 1-2 zile pt. construirea lui,asta ca sa nu mai pomenim si de editarea lui pe parcus,e usor sa-ti dai cu parerea...
mda... nush nu mi se pare prea stralucit... dupa cum zicea si kasmir. nu ma prea pricep la site-uri deci nu`mi prea dau cu parerea. de ce nu faceti si voi ceva pe domeniu tk nush... acuma faceti voi ce vreti...
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
gonzales wrote:"tk" ar fi ceva fain si simplu. decat xhost.ro sau freewebs.com/blabla... sau blabla.piczo.ro simplu si direct. fr-sp.tk
poate sa fie pus pe .tk dar sa fie facut pe piczo,cabanova,freewebs etc shi egal cu 0 se vrea un site performant asta e idee,la care ka$mir se pare k lucreaza poate k vrea sa ne faca o surpriza sa vdm
PS: Va rog frumos sa votati vicepresedintii shi purtatorul de cuvant!!!
io zic ca e bun siteul .. asa de inceput .. pana cineva o sa vrea sa lucreze la unu mai fain si mai rapid asta e deocamdata il putem folosii pe asta .. ca sa putem discuta la nesfarsit ca fiecare o sa aiba ceva de comentat.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Mr.Juve wrote:Eu asta vreau sa stiu....il moderez k-lumea sau il las dreaq....se poate face ceva frumos acolo....a.r
Mr.Juve are mare dreptate. V-am spus de la bun inceput ca cabanova nu e pentru asa ceva. Ati facut un forum pe un host gratuit, mai bine faceati un cont (cel mai bun xhost) si umblati acolo. Template se gaseste usor, de urcat nu e greu (prin FTP) sa va faceti un forum e usor, copiati phpbb si il urcati prin FTP, si va faceti un site fain, nu ceva pe un host gratuit cum ar fi cabanova.
Mr.Juve wrote:Eu asta vreau sa stiu....il moderez k-lumea sau il las dreaq....se poate face ceva frumos acolo....a.r
Mr.Juve are mare dreptate. V-am spus de la bun inceput ca cabanova nu e pentru asa ceva. Ati facut un forum pe un host gratuit, mai bine faceati un cont (cel mai bun xhost) si umblati acolo. Template se gaseste usor, de urcat nu e greu (prin FTP) sa va faceti un forum e usor, copiati phpbb si il urcati prin FTP, si va faceti un site fain, nu ceva pe un host gratuit cum ar fi cabanova.
au mai fost si alte forum-uri aseamanatoare, dar s-a ales praful de ele.
Off: pai daca nu s-au ocupat de ele, si nici aici nu vad sa se ocupe membrii de federatie, imi ziceti si mie cine a scris in gazeta SP?
P.S: Imi dai un exemplu de site cum am spus eu, gen, in care adminii s-au ocupat si nu au avut vizitatori?