Ka$mIR wrote:Good Thor wrote:Ka$mIR wrote:uitati cum v-a arata situl federatiei.. asta este in constructie ink nu este teminat
FRSP
Ce parere aveti

Powered by e107 Forum System ... nu te lauda ... este e107 care are o gramada de probleme ... nu este stabil !!!
nu stiu

eu l-am gasit mai bun ca php-nuke sau ca altele! de ce zici ca are o gramada de probleme

?
Ps: eu nu ma laud!
Pai problema este ca are o gramada de gauri ... daca pui forum va fi invadat cu mesaje de spam (SPAM BOT), daca pui module (de chat, de site adica partea aia de news/stiri, de poll, de download etc.) ... la fel sunt probleme ba spune ca sunt anumite linii cu eroare adica sunt omise anumite comenzi chiar si simplele puncte, punct si virgula, virgule si asa mai departe ... majoritatea prefera sa foloseasca ca forum phpBB ... daca se poate phpBB2 ... si mai este preferat InvisionBoard (facut special pentru begineri daca nu ma insel) ... iar pentru siteuri majoritatea vor sa faca ei personal paginile php
Daca vrei intra pe siteul
www.hotscripts.com ... acolo poti gasi scripturi php, java, html si asa mai departe si cu cunostinte minime de programare poti sa le modifici si sa le faci dupa placul tau

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.