Federatia Romana de SP

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Ka$mIR
Member of the Soccer Project Association

Post by Ka$mIR »

Good Thor wrote:
Ka$mIR wrote:uitati cum v-a arata situl federatiei.. asta este in constructie ink nu este teminat FRSP
Ce parere aveti :lol:
Powered by e107 Forum System ... nu te lauda ... este e107 care are o gramada de probleme ... nu este stabil !!!
nu stiu :roll: eu l-am gasit mai bun ca php-nuke sau ca altele! de ce zici ca are o gramada de probleme :roll: ?

Ps: eu nu ma laud!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
Good Thor

Post by Good Thor »

Ka$mIR wrote:
Good Thor wrote:
Ka$mIR wrote:uitati cum v-a arata situl federatiei.. asta este in constructie ink nu este teminat FRSP
Ce parere aveti :lol:
Powered by e107 Forum System ... nu te lauda ... este e107 care are o gramada de probleme ... nu este stabil !!!
nu stiu :roll: eu l-am gasit mai bun ca php-nuke sau ca altele! de ce zici ca are o gramada de probleme :roll: ?

Ps: eu nu ma laud!
Pai problema este ca are o gramada de gauri ... daca pui forum va fi invadat cu mesaje de spam (SPAM BOT), daca pui module (de chat, de site adica partea aia de news/stiri, de poll, de download etc.) ... la fel sunt probleme ba spune ca sunt anumite linii cu eroare adica sunt omise anumite comenzi chiar si simplele puncte, punct si virgula, virgule si asa mai departe ... majoritatea prefera sa foloseasca ca forum phpBB ... daca se poate phpBB2 ... si mai este preferat InvisionBoard (facut special pentru begineri daca nu ma insel) ... iar pentru siteuri majoritatea vor sa faca ei personal paginile php :wink:

Daca vrei intra pe siteul www.hotscripts.com ... acolo poti gasi scripturi php, java, html si asa mai departe si cu cunostinte minime de programare poti sa le modifici si sa le faci dupa placul tau :wink:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

thor eu am mai testa acest 107 si nu am mai avut nici o problema... si nu numai eu, cine m-a sfatui sa folosesc 107 a fost un admin de pe php-nuke, mi-a zis ca e foarte potrivit pentru ceace vreau eu sa fac, mi-a mai zis ca php-nuke 8.0 este foarte usor de spart... Sper sa nu apara probleme... 107 mi se pare usor de modelat si deaia l-am si ales :D si pentru ca este putin cunoscut! De ex daca foloseam php-nuke trebuia sa bag multe scripturi de protectie... si cum ma pricep eu asa de mult la php :lol: :lol: in 7 zile era varza facut situ de nebuni astia care isi bat joc de situri!
Manager Ka$mIR
Image
bobo
Team Board Member

Post by bobo »

Frumos sitte! Felicitari, acolo poate o sa apara mai multe informatii si poate o sa se faca si o cupa a federatiei, adica prima ei editie!
Good Thor

Post by Good Thor »

Ka$mIR wrote:thor eu am mai testa acest 107 si nu am mai avut nici o problema... si nu numai eu, cine m-a sfatui sa folosesc 107 a fost un admin de pe php-nuke, mi-a zis ca e foarte potrivit pentru ceace vreau eu sa fac, mi-a mai zis ca php-nuke 8.0 este foarte usor de spart... Sper sa nu apara probleme... 107 mi se pare usor de modelat si deaia l-am si ales :D si pentru ca este putin cunoscut! De ex daca foloseam php-nuke trebuia sa bag multe scripturi de protectie... si cum ma pricep eu asa de mult la php :lol: :lol: in 7 zile era varza facut situ de nebuni astia care isi bat joc de situri!
Pai nu la inceput apar problemele ... dupa un timp ... nu stiu de ce dar asa este ... si vezi ca conteaza si numarul vizitatorilor (vezi cazul SP :twisted:) ... conteaza si browserul ... nenorocitii de la Microsoft ne baga in gat cu codurile lor non-standard care sunt facute sa mearga bine doar pentru IE dar nu si pentru alte browsere :shock: ... numai codurile standard facute bine de webmasteri merita sa fie folosite ... si iarta-ma ca iti spun e107 nu este facut tocmai bine tocmai din acest motiv nu este tocmai popular ... sunt mai multe motive dar nu are rost sa le enumar ca sa nu iti tai elanu' de a face site :roll: ... daca ti-am taiat elanul ... mii de scuze :o
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Nici o problema! :wink: daca vor aparea probleme o sa incercam sa-l schimbam. Am vorbit cu cercel_jr si am inteles ca este o persoana care joaca sp si are o firma de facut situri, am inteles ca ne poate ajuta daca apar probleme :wink:
Manager Ka$mIR
Image
bogdan_iasi
Team Board Member

Post by bogdan_iasi »

Ka$mIR wrote:Nici o problema! :wink: daca vor aparea probleme o sa incercam sa-l schimbam. Am vorbit cu cercel_jr si am inteles ca este o persoana care joaca sp si are o firma de facut situri, am inteles ca ne poate ajuta daca apar probleme :wink:
sa ne ajute. cu cat suntem mai multi, cu atat va fi mai bine.
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol :(
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Cred ca pana luni se v-a da drumul la sit!
O sa va postez linkul cand situl o sa fie finalizat!
Manager Ka$mIR
Image
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

bobo wrote:Frumos sitte! Felicitari, acolo poate o sa apara mai multe informatii si poate o sa se faca si o cupa a federatiei, adica prima ei editie!
Cupa este organizata deja de mine si trebuia sa inceapa de mult. Dar cum isi dau toti interes asa mare pentru aceasta cupa a federatiei inca nu a inceput.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Mai sunt 4 echipe 8) imi cer scuze ca nu am aceptat invitatia asa de repede, dar nu am putut pentru ca nu am avut $!
Echipele inscrise pana akuma:
1) Fc Magnificii H.529 (4)
2) Swing Team G.365 (1)
3) FCU Poli Timisoara H.2082 (3)
4) TmBase F.198 (6)
5) FC Steaua Bucharest 2006 E.65 (3)
6) F.C U.CRAIOVA D.8 (11)
7) kennys C.2 (10)
8 ) F.C. R@pid G.462 (3)
9) super steaua fc E.17 (4)
10) FC U.Craiova E.42 (3)
11) oprescu team D.15 (2)
12) Fc STEAUA IASI E.14 (1)
Manager Ka$mIR
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

De ce numai functioneaza situl federatiei?
Eu il am la semnatura sa vada toata lumea shi nici macar nu mai merge. :oops:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

cercel_jr wrote:De ce numai functioneaza situl federatiei?
Eu il am la semnatura sa vada toata lumea shi nici macar nu mai merge. :oops:
se lucreaza la un nou site :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
cercel_jr

Post by cercel_jr »

ok. Foarte bine.
Dupa 20feb. am sa vin shi eu cu o idee de site. (de fapt un prieten va face un site)
Pana atunci numai bine.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Situl federatiei ---------------> www.fr-sp.tk
Asteptam pareri despre el! :roll:
Manager Ka$mIR
Image
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Daca vreti sa faceti ceva bun luati un domeniu .ro ca e ff ieftin daca stiti ce sa alegeti.
Back in SoccerProject :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”