Romania - un nou inceput

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

cercel a deschis un subiect in care sa spuneti daca sunteti de acord si voi iar a-ti inceput-o, eu cred ca a-ti exagerat prea mult cu treaba lu` Ka$mIR, si-a cerut scuze baiatul ....
revenim la subiect: sunt de acord sa incepem de la 0
Back in SoccerProject :)
unicool

Post by unicool »

eu nu
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
jar
Team Board Member

Post by jar »

Si care ar fi problema daca am accepta evolutia din ultimul timp si n-am incepe din nou de la 0 ?
mvp78
Team Manager

Post by mvp78 »

jar wrote:
Ka$mIR wrote:
jar wrote:Pentru ca iriti foarte multa lume, trebuie sa recunosti, ceea ce nu se intampla cu aptul sau kennyanu. Si pe mine, printre altii. In ultimul timp ma distrezi cumplit cand incerci sa castigi bunavointa tuturor, de ex. a celui care propunea azi niste imbunatatiri prafuite, pe care le-a clarificat skulder. Ii cereai sa mai spuna, ca esti interesat...Pai asta e Ka$mir al nostru ? Nu. Te prefaci un pic pana trece furtuna. Moderatorul trebuie sa fie un om extrem de echilibrat. Sa transmita echilibrul lui intregului forum. De exemplu eu n-am fost si nu voi fi niciodata moderator. Sunt prea impulsiv. Ar fi dezastru in forumul supervizat de mine. Nici tu nu esti bun deocamdata...
I-am vorbit asa pentru ca cineva i-a raspuns pe un alt ton, vazndul da este un manager nou am zis sa-l aduc pe forum, nu te inteleg pe tine, tu stiu de unde esti ofticat; esti suparat ca ti-am demonstrat ca nu stii nimica despre soccerproject, chiar daca le ai tu cu vorbele, degeaba ca nu stii jocul! Imi pare rau ca s-a ajuns aici; oricum tin sa va va anunt ca eu as fi renuntat de mult la moderator, findca este foarte greu sa fi moderator, pentru ce sa fiu moderator, pentru spfa, numi trebuie, pot sa-mi fac si singur,atunci de ce sa fiu moderator ? :roll: dar in aceasta postura nu voi renunta la moderator pentru ca nu vreau sa fiu considerat un las!
Asta e Jar! Nu vezi ca tu si unicool sunteti impotriva mea! Mai sunt altii! Daca mai reusesti sa convingi inca 3 manageri eu imediat renunt la moderator! Sa-si exprime parerea mai jos si am s-o fac!
Esti un fenomen imprevizibil. Extraordinar ! M-ai bulversat complet. Daca n-o iau pe puncte ma-ncurc...Oricum, incep sa te recunosc, redevii Ka$mir...
1. Cand mi-ai demonstrat tu ca nu stiu jocul ? Pe forum sau prin mesaje ? Vreau ceva concret, ca ma-nabus de ras. N-a existat o astfel de discutie intre noi.
2. Stiu jocul cat pot sa-l stiu dupa 5 luni, ca atat e de cand am intrat. Am promovat din H in G, ca tot omul nevoias, iar acum intru in F cu o echipa suficient de buna sa fac fata acolo. Nu cred ca sunt cel mai prost din zona...
3. Nu mai depinde de tine daca ramai sau nu moderator
4. Daca nu tineai foarte tare la pozitia asta incheiam de mult acest scandal. era suficient, cand si-a prezentat aptul demisia sa zici : stai mai frate, ca plec eu, ca voi cu mine aveti ce aveti.
5. Cei trei sunt Viruskill, Cercel Jr. si MVP78
Singurul lucru pe care il am cu Ka$mir este faptul ca nu mai suport sa citesc in fiecare zi aceleasi ineptii, mesaje pe care trebuie sa le citesc de 10 ori ca sa inteleg ceva, greseli gramaticale care ma fac sa ma gandesc cu ce am gresit de trebuie sa fiu "moderat" de o asemenea persoana.
Ceea ce a facut cu afisarea asa zisei "tentativa de frauda" a lui jar,ma dezgusta si mai mult si, din acest moment, refuz sa mai postez pe un forum ce are ca moderator un asa om, lipsit de bun simt si scrupule.
Am o intrebare, daca cineva imi cere sa "trantesc" un meci, nu poate fi considerat acest fapt ca o tentativa de trisare?
Astept raspuns, de la cel care ar trebui sa se simta vizat.
Jar, daca crezi ca putem face ceva sa redevina un forum de buna calitate, sa stii ca ai sprijinul meu total.
Si ca sa fiu on-topic, sunt de acord cu un nou inceput, dar nu in conditiile de acum.
Bafta !
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

in primul rand ash vrea sa spun k nu ma mira deloc situatzia in care s-a ajuns,poate k va-ntrebatzi de ce simplu nu mi-a placut niciodata cum este structurat forumul ,nu are reguli clare dupa care sa se desfasoare intreaga activitate shi mai mult moderatorii nu sunt respectati asta din vina lor poate ca au fost prea blanzi shi lumea shi-a luato'n cap,fiecare face ce vrea shi at cand gresheshte nu'shi asuma greseala chiar mai mult crede ca are cineva cva cu el shi de aci pleaca toate se strang grupuri,grupuri shi plictiseala-i macina rau tare...ar fii multe de spus dar nu cred k-shi au rostul :!:

de acord cu luatul de la 0 dar daca atitudinea userilor ramane aceeashi este egal cu 0,shi cred k v-a dura ceva timp pana cand vom ajunge o adevarata comunitate...mai spuneam shi pe topicul federatzie vedetzi partea buna a lucrurilor,nu-ncercatzi intotdeauna sa gasiti greseli shi motive de a-ncepe un scandal fiti mai ingaduitori,mai uniti fiindca numai asha vom putea merge inainte :!:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
unicool

Post by unicool »

cercel a deschis un subiect in care sa spuneti daca sunteti de acord si voi iar a-ti inceput-o, eu cred ca a-ti exagerat prea mult cu treaba lu` Ka$mIR, si-a cerut scuze baiatul ....
revenim la subiect: sunt de acord sa incepem de la 0
NICIODATA nu voi fi de acord sa ii acord lui ka$mir o a doua sansa.
Imi pare rau ca s-a ajuns aici; oricum tin sa va va anunt ca eu as fi renuntat de mult la moderator, findca este foarte greu sa fi moderator, pentru ce sa fiu moderator, pentru spfa, numi trebuie, pot sa-mi fac si singur,atunci de ce sa fiu moderator ? Rolling Eyes dar in aceasta postura nu voi renunta la moderator pentru ca nu vreau sa fiu considerat un las!
Asta e Jar! Nu vezi ca tu si unicool sunteti impotriva mea! Mai sunt altii! Daca mai reusesti sa convingi inca 3 manageri eu imediat renunt la moderator! Sa-si exprime parerea mai jos si am s-o fac!
imi aduc aminte ca mai demult imi cereai mie bani sa iti faci spfa.era vb ca 5 euro nu e o suma mare pentru 18 saptamani de spfa,iar tu mi-ai spus sa iti trimit eu banii daca nu sunt multi pentru mine.

P.S.:sa stii ca nu sunt impotriva ta pentru ca jar se pricepe la cuvinte si stie sa isi atraga lumea de partea lui.daca iti amintesti un anume post al meu in care spuneam ceva de o capra din tibet cu par moale si matasos?tii minte ca eu am fost unul dintre primii care te-au atacat si te-au contestat?un prieten si un bun manager(andrei1911) mi-a cerut sa te las in pace si i-am dat cuvantul meu ca nu voi mai posta impotriva ta pana nu gresesti major.ai gresit des si pana la urma a ajuns paharul la limita si s-a revarsat.acum prefer sa fie inchis forumul romanesc decat sa mai postez pe un forum in care tu esti moderator.mai postez inca pe forum pentru ca sjarel mi-a cerut sa raman pana la solutionarea problemelor de pe forum.am sa astept decizia lui si apoi o voi lua si eu pe a mea.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

si eu sunt de acord sa o luat de la 0...
deja aptul si kasmir siau anuntat retragerea din postura de moderatori..
a ramas kenny.. din pct meu de vedere nu a facut greseli..sg lucru ce POATE i se poate imputa este faptul ca regula de la transferuri nu este foarte clara..
sa revin.. a ramas 1 sg moderatoir..cu siguranta nu este de ajuns.. propun sa se faca un poll pentru alegerea a ink 2 moderatori.. optiunea mea este unicool..(acel topic sa nu fie chair un poll..sa fie un loc in care vor vota printrun post DOAR managerii care sunt cu adevarat cat de cat activi pe forum.. adik sa nu voteze orice om care are cont de 2-3 zile) sper sa fiti de acord cu mine
Scorpyo
Team Manager

Post by Scorpyo »

Oare cati dintre voi ati fost on-topic?Dar off-topic.....
Nothing important!!!!!!!!!!
unicool

Post by unicool »

Scorpyo wrote:Oare cati dintre voi ati fost on-topic?Dar off-topic.....
eu nu am fost off-topic absolut deloc.am postat de 2 ori.in primul post am spus ca nu sunt de acord si in al doilea am argumentat de ce nu sunt de acord.
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Dap...sunt de acord cu tine Spawn ;)
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
lucifer
Coach

Post by lucifer »

salutare....poate nu trebuia sa postez aici....nu de alta sa nu fiu criticat...sunt manager din septembrie anul trecut...urmaresc mai tot timpul de atunci ce se mai discuta pe forum si mai postez cand chiar am ceva de zis...nu m-am bagat niciodata in seama ca acum...ce am sa comentez... noi romanii avem renume mondial...si se pare ca ni-l pastram :) .........dar cred ca cel mai indicat locurile vacante sa fie ocupate de cei mai activi useri de pe forum iar propunerile sa le faca kennyanu sau chiar sjarel in persoana....... parerea mea care este
Club : F.C. R@pid
Manager : lucifer
http://fr-sp.xhost.ro/ Site-ul federatiei romane de sp !
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Acest subiect nu mai este de actualitate.

Moderatorii pot inchide acest topic.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”