Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

alex00
Team Manager

Post by alex00 »

sunt pe locul I in G.365 la o diferenta de 10 pct fata de locul 2 shi 15pct fata de 3, sunt sigur ca voi castiga , dar ma cam tem la ce ma asteapta in F. Asta e, astept shi voi vedea ce se intampla. Succes tuturor echipelor romane.
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

eo sunt pe locul cinci in F la ceva puncte distanta de locurile care sunt pt promovare si nici nu imi doresc asa ceva deoarece echipa nu o am de ff mult timp si nu am apucat sa o pun la punct
sezonul viitor am sa atac promovarea de pe primul loc
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

raman in C sezonul asta...la limita....k de obicei :)
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

In continuare locul 3 in E.
Numai un mare ghinion ma poate face sa pierd locul 3.
Sezonul asta am vandut 12 jucatori, am cumparat 3 ,mai am de vandut 3-4 shi de cumparat 3. Am reusit sa-mi mentin un echilibru intre transferuri shi TS.
Am marit capacitatea stadionului cu 4000 de locuri din cauza salariilor mari ale jucatorilor mei.

Pot sa spun deja ca toate obiectivele mele pe acest sezon au fost indeplinite: Un loc in primii 5 in divizie, vanzare-cumparare jucatori, mentinere TS peste 90%.
Urmatorul sezon imi antrenez juniorii shi am de gand sa mai completez 3 posturi cu rezerve de calitate; deasemenea vreau un loc in primii 5.
In sezonul 17 incerc promovarea cu o echipa ce va supravietui in primii 10.

Succes tuturor. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Se pare ca akuma ma lupt sa scap de la retrogradare :cry: Pacat puteam sa castig divizia, dar la inceputu sezonului am 8 titulari acidentati, si am pierdut 9 puncte, dupa acea mi-am propus un nou obiectiv, si anume sa castig bani din cupe amicale si sa raman in D, se pare ca akuma mai am de indeplinit un obiectiv, si anume sa scap de retrogradare :cry: Sper sa scap!
Daca voi scapa,cu sigurnta o sa promovez in sezonu 16 de pe primul loc in C!
bafta la toti!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

sunt pe locul intai la o distanta de 15 puncte fata de locul 2 shi 20 fata de locul trei, sincer sa fiu am obtinut mai mult decat mi-am propus. acum sa vad ce o sa fac in F sezonl viitor, sa speram ca o sa fie bine. sezonul viitor am sa incerc sa nu retrogradez shi sa-mi construiesc o echipa cat mai buna. salutare shi baft la toata lumea
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Locul 1 in F.104 la 7 puncte de locul 2. Imi mai trebuie 3 puncte si am asigurata calificarea.
Back in SoccerProject :)
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

2 pct fata de locul 2.. 7 pct fata de locul 3.. promovarea e asigurata..dar vraeu primul loc..pentru asta nu trebuie sa fac pasi gresiti
Skulder

Post by Skulder »

am avansat azi pe 3 si asta e pozitia care vreau sa termin sa vad daca imi iese ca maine voi juca in meciul cu lokul 2 cu echipa pusa aiurea ca sa pierd si o sa castig in ultima etapa ca joc cu bot ,sper ca cel dupa 4 sa piarda si el macar un meci ca mai are cu cel de pe lokul 1 si 2
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Sezonul 15: 1 in F.104 :lol:
Back in SoccerProject :)
tiramitsu
Coach

Post by tiramitsu »

Locul 1 in F 212. Avansez in E 71 cu inca 3 romani care vin din F213 si F214. Ca obiectiv pentru sezonul 16 - promovarea in D cu lotul actual.
Faur
Team President

Post by Faur »

Locul 8 in liga H.536 ,desi cu un lot de invidiat in liga H . :cry: poate la anu' :wink:
Image ps:Image ImageImage
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

Sunt pe locu 4. Termin tot pe 4 sigur. Am probleme cu bugetul si TS-ul. In turul sezonului 16 am ca obiective sa imi refac bugetul, sa-mi refac TS-ul, plus sa cumpar inca 2 jucatori pentru a-mi reface lotul. Iar cel mai important, sezonul viitor terminarea pe locul 1.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
jar
Team Board Member

Post by jar »

Ar fi trebuit sa promovez linistit, dar un lant de ghinioane, randomul si TS-ul m-au facut sa ma lupt pentru locul doi. Maine am meciul decisiv cu contracandidatul, dar am o surpriza pentru el. Am, in meci de liga de marti, intregul lot cu conditie 100% si moral 100%. :wink:
tuways
Team Board Member

Post by tuways »

jar wrote:Ar fi trebuit sa promovez linistit, dar un lant de ghinioane, randomul si TS-ul m-au facut sa ma lupt pentru locul doi. Maine am meciul decisiv cu contracandidatul, dar am o surpriza pentru el. Am, in meci de liga de marti, intregul lot cu conditie 100% si moral 100%. :wink:
Mult succes!
BOBO, mereu aproape...
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”