Schimbari la conditie
Moderator: Romanian Moderators
Schimbari la conditie
Conditia jucatorilor mei este in continuare 100% dupa meciul de liga de azi. Ori s-a stricat ceva, ori au schimbat codul.
Re: Schimbari la conditie
Pot sa inaintez pe global...jar wrote:Conditia jucatorilor mei este in continuare 100% dupa meciul de liga de azi. Ori s-a stricat ceva, ori au schimbat codul.

EDI: Eu sunt in aceeasi situatie...

BOBO, mereu aproape...

-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Schimbari la conditie
La fel shi eu in afara de portar, dar asta e batran. Restul care au jucat in liga astazi au 100% conditie, desi au intrat in meci cu mai putin de 100%.tuways wrote:Pot sa inaintez pe global...jar wrote:Conditia jucatorilor mei este in continuare 100% dupa meciul de liga de azi. Ori s-a stricat ceva, ori au schimbat codul.
EDI: Eu sunt in aceeasi situatie...
Ciudat. Ceva s-o fi intamplat. Oricum s-a nimerit la fix. Am o finala de cupa de jucat shi o sa pun titularii.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
da, si eu am patit. dar mie mi-a crescut si moralul la cei care au jucat. adica unu a jucat si era la 92% moral si 94% conditie (inainte de simularea de la 4) si dupa e cu amandoua la 100%. si inafara de 1 jucator toti au ajuns cu conditia la 100% desi aveau inainte de meci intre 90 si 100 sau intre 85 si 90 (tineri sub 20 la care trebuia sa le creasca cu 10)
nu stiu ce s-a intamplat. cred ca si mie mi-a picat bine. ca maine am meci cu in Cupa cu unul tare rau. oricum in turul 9 din cupa pentru o echipa din G ... cred ca super bine. Ah, si inca ceva s-a intamplat, 2 jucatori care erau ieri accidentati pe 2 zile (deci numai maine ar fi trebuit sa revina) si-au revenit miraculos
Cred ca au fost 2 simulari intr-una, numai ca a doua .. fara meci. sau asa ceva.
nu stiu ce s-a intamplat. cred ca si mie mi-a picat bine. ca maine am meci cu in Cupa cu unul tare rau. oricum in turul 9 din cupa pentru o echipa din G ... cred ca super bine. Ah, si inca ceva s-a intamplat, 2 jucatori care erau ieri accidentati pe 2 zile (deci numai maine ar fi trebuit sa revina) si-au revenit miraculos

Cred ca au fost 2 simulari intr-una, numai ca a doua .. fara meci. sau asa ceva.
-
-
asta pentru ca de dimineata au fost 2 simulari in loc de una.Jupan[3l]u wrote:la fel si mie, toti in afara de un portar si un atacant au 100%las` ka-i bine
e vorba de un bug aparut de dimineata(dupa simularea de liga) in care contractele au scazut cu 2 zile in loc de una,jucatorii care au avut ziua aniversara de dimineata au implinit 2 ani in unul.(adica daca avea ieri 22 de ani si azi facea 23 din cauza bug-ului a facut 24 in loc de 23).probabil acelasi bug a facut conditia si moralul jucatorilor sa creasca dublu.This is a bug caused by this morning's simulation. All player contracts are down by 2 days instead of only one.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"