Apropo , cat tine simularea asta ?deobicei era de la 7 la 7.30 dar acum a trecut de o ora !! De ce ?Spawn_9 wrote:o sa confirm duap ce se termian simularea
Calitatea echipei
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
de ala ziceam si eu.Spawn_9 wrote:din cate mai stiu este un LF Smolders la o echipa din A park locul 2..are 96% din cate stiu..o sa confirm duap ce se termian simularea

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Paralel cu jocul de pe www.soccerproject.com exista un "joc" cu 2 divizii pe beta.soccerproject.com numit jocul "beta". Nu exista nici o legatura directa intre cele 2 jocuri, scopul beta-ului este testarea tuturor functiilor noi, si printre altele si verificarea limbilor care inca nu au fost implementate pe www . Doar beta-testerii au acces la... testare.cercel_jr wrote:Nici eu nu am inteles. Cum adik "este unu pe BETA" ?kennyanu wrote:este unu pe beta....va ajunge mai bun decat smolders.....si este si CM![]()
![]()
![]()

BOBO, mereu aproape...

-
Aha. Am inteles. Asta nu stiam. E fain gandita chestia.tuways wrote:Paralel cu jocul de pe www.soccerproject.com exista un "joc" cu 2 divizii pe beta.soccerproject.com numit jocul "beta". Nu exista nici o legatura directa intre cele 2 jocuri, scopul beta-ului este testarea tuturor functiilor noi, si printre altele si verificarea limbilor care inca nu au fost implementate pe www . Doar beta-testerii au acces la... testare.cercel_jr wrote:Nici eu nu am inteles. Cum adik "este unu pe BETA" ?kennyanu wrote:este unu pe beta....va ajunge mai bun decat smolders.....si este si CM![]()
![]()
![]()
Mersi pt. explicatie.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
-
Jupan[3l]u wrote:Nu va suparati dar nu inteleg cuvantul "beta-tester", adica testerii beta? Ajuta ei cu ceva?
testeaza.ala e ajutorul dat de ei.scopul beta-ului este testarea tuturor functiilor noi, si printre altele si verificarea limbilor care inca nu au fost implementate pe www.socceproject.com
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"