Federatia Romana de SP

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Ka$mIR
Member of the Soccer Project Association

Post by Ka$mIR »

pentru ce sa dau bani!?? :lol: pentru un sit?? ce imi iese mie de pe urma acestui sit?? :lol: nimik! si atunci de ce sa dau baniii aiurea! :D
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
RAC
Fan

Post by RAC »

este o idee buna parerea mea nu cred ca va pot ajuta cu ceva dar sper sa ajungeti undeva cu ideea asta.Apropo siteul e misto daca ar trebui sa dau o nota ar fi 10+ :) Romania chiar are nevoie de asa ceva!
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

RAC wrote:este o idee buna parerea mea nu cred ca va pot ajuta cu ceva dar sper sa ajungeti undeva cu ideea asta.Apropo siteul e misto daca ar trebui sa dau o nota ar fi 10+ :) Romania chiar are nevoie de asa ceva!
mc pt sustinere shi te ashteptam in federatie

PS: Cei care au ariticole pt Gazeta SP sa le trimita pe andresa de mail miccristian@yahoo.com ,sa grabim aparitia primului nr :!:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Mykutzu

Post by Mykutzu »

Salut!
As vrea sa ma inscriu si eu in federatie dar nu imi merge site-ul dat www.fr-sp.tk
Cine ma poate ajuta?
Multumesc anticipat!
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

nu stiu ce se intampla cu hostul :x :cry: .Cred ca este de la server daca nu v-a merge in 2 zile am sa pun situl pe alt host! Ne scuzati pentru aceasta problema! :roll:
Manager Ka$mIR
Image
Mykutzu

Post by Mykutzu »

Nu-i nimic...astept ca oricum cupa in care vroiam sa ma inscriu a inceput :( ...si cum trebuia sa fiu membru al acesteri federatii....astept... :)
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

pai nu tre sa zici decat ca vrei si atat.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
pap
Team Manager

Federatie

Post by pap »

Si eu vreau, cum fac?
------------------------- pap -------------------------
-------------------- AS Bucuresti -------------------
------------------------ D 26 ------------------------

---------------- http://asb.wgz.ro/ ---------------
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

cei care vor sa faca parte din federatiei trebuie doar sa-shi exprime dorintza pe acest topic "vreau shi yo-n fed" .
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
nepotuno1
Team Manager

site

Post by nepotuno1 »

toti membrii federatiei sunt rugati sa se-nscrie pe site-ul federatiei www.fr-sp.tk ,site'ul are shi forum implementat pt o comunicare cat mai buna!
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

sunteti multzumitzi de site'ul actual al federatiei =>> www.fr-sp.tk
?daca da,unicool in calitate de purtator de cuvant este rugat sa ia legatura cu adminii pt a ne adauga site'ul la comunitati :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
unicool

Post by unicool »

nepotuno1 wrote:sunteti multzumitzi de site'ul actual al federatiei =>> www.fr-sp.tk
?daca da,unicool in calitate de purtator de cuvant este rugat sa ia legatura cu adminii pt a ne adauga site'ul la comunitati :wink:

fara nici o problema voi lua legatura cu adminii SP pentru adaugarea sitului la comunitati,dar inainte de asta eu consider ca va trebui sa fim o comunitate.cu cativa inregistrati si multa vorba nu ne va lua nimeni in seama.acum voi trimite un mesaj lui sjarel si sa vedem ce va iesi.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

unicool wrote:
nepotuno1 wrote:sunteti multzumitzi de site'ul actual al federatiei =>> www.fr-sp.tk

fara nici o problema voi lua legatura cu adminii SP pentru adaugarea sitului la comunitati,dar inainte de asta eu consider ca va trebui sa fim o comunitate.cu cativa inregistrati si multa vorba nu ne va lua nimeni in seama.acum voi trimite un mesaj lui sjarel si sa vedem ce va iesi.
ai putzina rabdare sa vedem ce parere au shi ceilalti membrii :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
unicool

Post by unicool »

nepotuno1 wrote:
unicool wrote:

ai putzina rabdare sa vedem ce parere au shi ceilalti membrii :wink:
i allready sended a message to sjarel announcing him that we( the romanians) want to add our Romanian SP Federation to SP Comunity.

e prea tarziu.crezi ca e cineva care s-ar opune acestui lucru?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Eu cred ca ar trebui sa anuntam toti manageri care s-au inscris in federatie sa intre pe sit.
Daca ne hotaram vreo 2-3(sau chiar mai multi) manageri sa trimitem mesaje private la toti manageri sa-i anuntam de situl federatiei cred ca ar fi o idee buna! Ce ziceti ne apucam? Ei propun asa:
Eu sa trimit mesaje la primii 50 manageri din romania, urmatoru la urmatorii 50 si tot asa mai departe, dar trebuie sa concepem un mesaj, voi ce parere aveti?
Manager Ka$mIR
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”