Bani din cupe amicale !

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
oprescu
Team Manager

Bani din cupe amicale !

Post by oprescu »

Cit ati cistigat din cupele amicale pe bani, in care ati participat in sezonul recent incheiat ? Se pot lua in calcul si sumele cistigate in finalele disputate in debutul sezonului 15, precum si sumele ce vor veni din cupele in curs de finalizare din sezonul 16 ? Voi reveni si eu cu o suma ulterior.
Fiat Lux !
unicool
Member of the Soccer Project Association

Re: Bani din cupe amicale !

Post by unicool »

oprescu wrote:Cit ati cistigat din cupele amicale pe bani, in care ati participat in sezonul recent incheiat ? Se pot lua in calcul si sumele cistigate in finalele disputate in debutul sezonului 15, precum si sumele ce vor veni din cupele in curs de finalizare din sezonul 16 ? Voi reveni si eu cu o suma ulterior.
e greu de facut o statistica de felul asta.daca este sa pui la socoteala si castigurile din vanzare de bilete in meciurile din cupe amicale si cheltuielile pe salarii si banii castigati la finale si semifinale iti ia cam multicel.

Premiul in bani din cupa amicala € 1.217.500,00 in sezonul 14 pentru mine.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

Man, am luat in calcul numai premiile propriu-zise iar cupele se vad fff usor in istoria sezonului 15. Eu am ajuns la o suma de 7.450.000 numai din premii (din calificari in primele 4 locuri). Anul acesta sper sa sar de cifra de 10 milioane.
Fiat Lux !
unicool

Post by unicool »

oprescu wrote:Man, am luat in calcul numai premiile propriu-zise iar cupele se vad fff usor in istoria sezonului 15. Eu am ajuns la o suma de 7.450.000 numai din premii (din calificari in primele 4 locuri). Anul acesta sper sa sar de cifra de 10 milioane.

bani numai din premii in sezonul recent incheiat sunt fix 750.000 de 10 ori mai putin ca tine...dar nici nu am jucat in multe cupe amicale.sezonul asta ce incepe maine sper sa trec de 2 M.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Eu sezonul trecut aproximativ 5 mil!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu 2mil. dar nu am socotit si inscrierea.
Adica unde inscrierea e de 50k in cupa de 4, am castigat cupa deci am castigat 50k nu 100!
capca1
Groundsman

meciuri amicale

Post by capca1 »

ce mai stiti de cupa desteapta-te romane?
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

inca se joace, de ce intrebi?
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
capca1
Groundsman

desteapta-te romane

Post by capca1 »

pai nu m-a mai anuntat nimeni...eu am fost singurul inscris din judetul meu asa ca nu au fost meciuri.
trebuie sa astept turul in care se stabilesc campionaele judetene, presupun.acuma nu ca as fi vreo valoare, dar chisr sunt curios sa vad cu cat mi-o iau! :D
cercel_jr

Re: desteapta-te romane

Post by cercel_jr »

capca1 wrote:pai nu m-a mai anuntat nimeni...eu am fost singurul inscris din judetul meu asa ca nu au fost meciuri.
trebuie sa astept turul in care se stabilesc campionaele judetene, presupun.acuma nu ca as fi vreo valoare, dar chisr sunt curios sa vad cu cat mi-o iau! :D
Poti urmari intreaga desfasurare a cupei "Desteapta-te Romane" la acest topic: http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=74594
Deasemenea sunt afisate toate rezultatele din toate regiunile tarii.

Daca esti singurul din judetul tau atunci trebuie sa astepti pana la faza pe regiuni.
Te vom anunta cand va incepe faza pe regiuni.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”