o problema.ziceti ca doi jucatori de la acelasi calc nu au voie sa faca transferuri intre ei.ca altfel vor avea de suferit.daca cineva joaca acest joc de la un calc.dintrun net cafe si alta persoana joaca de la acelasi calc.fara sa se cunoasca si se intampla sa faca un transfer intre ei .ce se intampla atunci.(nu e cazul meu e doar o intrebare>)
am trimis invitatii la prieteni sa se inscrie pe soccerproject.acolo mia aparut ca msg a fost trimis dar nici unu nu a primit nimic .ce se intampla doctore?
Faur wrote:Da...am vazut Nenorocitu mi-a luat bani care trebuiau sa vina din spectatori
nasol !!!
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
Skulder wrote:de reusit o sa reusesti dar vei avea echipa inchisa pe urma
mai pe romaneste...risti si castigi
din S 21 ma retrag !!!
messi19 wrote:am trimis invitatii la prieteni sa se inscrie pe soccerproject.acolo mia aparut ca msg a fost trimis dar nici unu nu a primit nimic .ce se intampla doctore?
noua oferta de a deveni membru spfa e nasoala....tre' sa te tii de prieteni ca sa intre nu ?
tu deja ai primit spfa ?
din S 21 ma retrag !!!
lol. nu e nasoala. ai oricand varianta (preferata de ei) de a-ti plati SPFA 12.5 euro pentru 6 luni. Acum nu consideri ca ti-e mai usor sa-ti convingi 5 prieteni sa joace SP 1 luna ca sa devii SPFA pentru 2 luni?
mai gandeste-te