despre amicale..........

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

alex_del_piero
Coach

despre amicale..........

Post by alex_del_piero »

moralul jucatorilor le scade,dc pierd amicalele?sau le scade si mai mult dc pierd la scor........sau dc nu sunt spectatori.....chestii d-astea?sau e valabil doar pt meciurile oficiale....campionat,cupa.
Image
unicool
Member of the Soccer Project Association

Re: despre amicale..........

Post by unicool »

alex_del_piero wrote:moralul jucatorilor le scade,dc pierd amicalele?sau le scade si mai mult dc pierd la scor........sau dc nu sunt spectatori.....chestii d-astea?sau e valabil doar pt meciurile oficiale....campionat,cupa.
culmea e ca le creste indiferent de rezultat si le scade doar daca nu joaca.daca sunt rezerve si nu joaca le scade moralul,daca sunt pusi pe lista de transferuri le scade moralul,daca e concediat vreun membru al staff-ului exista posibilitatea sa le scada moralul.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
alex_del_piero
Coach

Post by alex_del_piero »

da? :D tare......pai oricum o sa imi fac 2 echipe.....adica cu una sa joc meciurile oficiale,si cu una amicalurile....ca sa ii multumesc pe toti.nu?
Image
Skulder

Post by Skulder »

vezi ca poti maxim 34 de jucatori ,sfatul meu e sa ?i ai ca poti juca cat de multe amikale pe zi si astfel scoti si un ban dupa vanzarea celor care se maxeaza
kennyanu

Post by kennyanu »

nu iti face 2 echipe. k o sa ai ban :)...mai ales dak faci multe amicaluri la tine aksa....se considera trisat
Revenit :)
Skulder

Post by Skulder »

man eu cred ca se referea ca sa aibe 2 echipe in una adik cu multe rezerve ca sa poata juca mai multe meciuri amikale ,ca daca ?si facea 2 useri nu avea cum cu unul sa joace doar in liga si cu celalalt amikale :p cum s-a referit el in mesaj :)
alex_del_piero
Coach

Post by alex_del_piero »

:)) nu ma refeream la 2 echipe diferite....... adica 2 echipe in una,vb lu' skulder......sa am un 11+rezerve pt oficiale,si restu pt amicale :) asa as avea de unde alege mereu,si cand am probleme cu accidentarile....chestia mai nasoala e cu salariile :D P.S. stai linistit,ca dc vroiam sa trisez,nu dadeam mesaj pe forum :))) cat de dus sa fiu ;) joc de placere si nu ma bag la trisat
Image
Skulder

Post by Skulder »

pay man salariile sunt date per meci liga deci in amikale nu platesti salariile normale ci o parte infima,si cumparati jucatori tineri antrenabili nu din aceia maxati
alex_del_piero
Coach

Post by alex_del_piero »

pai da mai,dar chestia e ca sunt in prima sapt,iar consiliu nu imi da voie sa fac transferuri.in plus un jucator tanar bun,e scump ( pt bugetu meu de 1.4 mil) :| tre' sa ma descurc cu ce am macar juma de sezon....nu sh.
Image
Skulder

Post by Skulder »

e cauta ca gasesti si jucatori tineri adik maxim 23 de ani nemaxati cu sume intre 200 de k 500 de k,uite eu de exemplu am dat pe unul care l-am vandut ulterior cu 10 M doar 20 de K ,si parca dupa o saptamana poti face transferuri pe bani
alex_del_piero
Coach

Post by alex_del_piero »

pai decat sa ma apuc sa cresc jucatori,mai bine imi fac echipa....nu? :) asa dc joc mereu cu pusti,am sansa sa pierd mai multe meciuri,decat dc as juca cu unii mai experimentati,nu? a......ca mai bag 2,3 in oficiale,si ii joc apoi in amicale sa-mi cresca........asta e altceva.oricum,mi-am deschis si centru de tineret.....ca nu aveam nimic.poate mai gasesc acolo ceva.
Image
Skulder

Post by Skulder »

mey centru de tineret trebuie sa-l upgradezi pana la hyper ,deorece ptr primul ?ti vin jucatori care o sa se maxeze la un rating mai mik de 80 si vin cam la o luna jumatate parca ,la hyper vin din 3 in 3 saptamani si ai sanse sa devina jucatori foarte buni.

La jucatori care ai acuma nu vinde nimik asteapta sa se maxeze toti macar pe cele 2 skiluri principale ,si mai cumpara jucatori tineri la fel nemaxati delok la preturi mici ca daca cauti si ai rabdare gasesti.
Nu trebuie sa faci o investitie pe termen scurt ci una pe termen lung,nu trebuia sa faci imediat performanta ce ai primit echipa :)
alex_del_piero
Coach

Post by alex_del_piero »

aha...deci sezonu asta sa stau sa imi fac echipa,si la anu o sa ma bat la promovare....am inteles ce vrei sa spui,ms de sfat skulder. :)
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

depinde ce iti doresti :)
daca iti doresti sa ajungi campion de H baga batrani si buni (dar vezi ca la anul probabil ca o sa pici din G inapoi in H sau na ... ramai pe acolo printre ultimii samd).
Daca iti doresti sa ajungi intr-una din ligile superioare (B ... de ce nu chiar A peste ceva timp) trebuie sa ai strategii pe termen lung, care sa-ti aduca bani, jucatori buni, etc. adica sa-ti faci si ceva insfrastructura, sa ai multi jucatori, sa joci multe meciuri, cam ce spunea si skulder.
Eu tot asa am facut, am venit cu ideea asta in joc, pe parcurs am inteles mai bine, si de fiecare data cand promovam aveam obiectiv "mentinerea in liga respectiva si alcatuirea unei echipe competitive pentru sezonul ce vine cu care sa promovez". dar pentru ca am inceput din H unde era putin mai lejer ... am ajuns sa promovez de 2 consecutiv, sunt acum in F si cred ca voi putea iar sa promovez. folosind tot strategia mea pe termen lung.
P.S. de ex. acum am 39 de jucatori si imi propun sa joc in fiecare data disponibila. adica 5 meciuri pe zi in timpul saptamanii :D numa nu prea gasesc atatia care sa vina sa ia bataie la mine pe stadion (sa castig si bani :D)
alex_del_piero
Coach

Post by alex_del_piero »

39? :D maxim nu e 34?
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”