despre amicale..........
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
35 e numarul la care nu mai poti face oferte pentru altii,dar numarul de jucatori nu e limitat.poti avea mai mult de 35.alex_del_piero wrote:39?maxim nu e 34?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Team President
-
nu neaparat.daca nu ai nici o legatura cu managerul care cumpara/vinde si jucatorul valoreaza atat nu o sa ai probleme.daca e un jucator slab si ai 20 M oferta pe el si tu crezi ca e nerealista oferta trebuie sa anunti.dragosh*** wrote:Cand cumperi/vinzi asemenea jucatori trebuie sa trimiti mesaj la serifi?Skulder wrote:eu de exemplu am dat pe unul care l-am vandut ulterior cu 10 M doar 20 de K
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
ba, 34 e numarul maxim de jucatori pe care il poti avea si sa mai poti face transferuri. asa ca atunci cand am avut 34 ... am facut 11 oferte (scouter 100%). din care am luat 5. deci am 39. si cand mi-o veni tanar o sa am 40 (sau oricati
) dar nu cred ca apuc ca indata ce-mi fac TS 100% o sa scot la vanzare cate unu' mai batran si mai nefolositor 

-
- Team President
-
din pacate da.in primul meu sezon in SP am primit 15 M pe un jucator pe care vroiam sa il dau cu 3M.si am raportat si i-a fost anulata oferta aia de 15M.am primit oferte de 4-5-6 M dar alea le-am acceptat fara sa stau pe ganduri....daca jucatorul merita si ofertantul nu e vreun "prieten" de-al tau.dragosh*** wrote:tu ai primit asa oferte mari,unicool?
pay eu l-am luat neantrenat si cand sa maxat l-am vandut mane si e unul dintre cei mai promitatori RB din acest motiv am luat atata pe eldragosh*** wrote:Cand cumperi/vinzi asemenea jucatori trebuie sa trimiti mesaj la serifi?Skulder wrote:eu de exemplu am dat pe unul care l-am vandut ulterior cu 10 M doar 20 de K

p.s. cumparatorul era unul din liga C din belgia parca
-
- Team President
Skulder wrote:pay eu l-am luat neantrenat si cand sa maxat l-am vandut mane si e unul dintre cei mai promitatori RB din acest motiv am luat atata pe elsi oricum daca vrei sa stii cel mai scump transfer a fost de 52 de M
p.s. cumparatorul era unul din liga C din belgia parca

Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
-
52 de milioane e transferul record al SP nu al lui skulder.dragosh*** wrote:Skulder wrote:pay eu l-am luat neantrenat si cand sa maxat l-am vandut mane si e unul dintre cei mai promitatori RB din acest motiv am luat atata pe elsi oricum daca vrei sa stii cel mai scump transfer a fost de 52 de M
p.s. cumparatorul era unul din liga C din belgia parcapentru transferul de 52 milioane ai trimis mesaj la serifi?
yepunicool wrote:52 de milioane e transferul record al SP nu al lui skulder.dragosh*** wrote:Skulder wrote:pay eu l-am luat neantrenat si cand sa maxat l-am vandut mane si e unul dintre cei mai promitatori RB din acest motiv am luat atata pe elsi oricum daca vrei sa stii cel mai scump transfer a fost de 52 de M
p.s. cumparatorul era unul din liga C din belgia parcapentru transferul de 52 milioane ai trimis mesaj la serifi?

-
- Team President