Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Victori in deplasare(0-4) cu rezervele impotriva singurului bot din liga mea. Urmeaza inca o victorie.
Am trecut pe locul 2 din cauza ca cei din urma mea se bat intre ei shi cu putin noroc voi promova in D ceea ce nu cred ca e bine pt. mine, avand in vedere situatia mijlocasilor centrali din echipa mea. (sunt buni dar batrani)
Succes tuturor.
Am trecut pe locul 2 din cauza ca cei din urma mea se bat intre ei shi cu putin noroc voi promova in D ceea ce nu cred ca e bine pt. mine, avand in vedere situatia mijlocasilor centrali din echipa mea. (sunt buni dar batrani)
Succes tuturor.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
eu sunt pe locul 10 la 6 pct de primu loc , o divizie foarte echilibrata,pacat ca am TS 60 si mi s-au accidentat 2 titulari(aproape cei mai importanti) si am facut un egal si am furat-o.Asta e makr locu 3 sau 4 sigur prind eu ma mai gandesc lapromovare dar pana atunci tre sa imi fac TS 100% si sa nu se mai accidenteze jucatorii
sau sa se accidenteze aia varza 

Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
-
-
3-2 in deplasare cu un roman de la mine din liga care vreoia sa ma pacaleasca.imi trimite mesaj cum ca joaca fara agresivitate si cu toti tinerii ca sa pot castiga eu cu rezervele linistit si sa nu imi fac griji...si surpriza ....a bagat titularii....nororc ca eu nu inghit chestiile astea cu ajutoare gratuite si am castigat meciul.mi-am pastrat locul 1 si sper sa continui la fel pana la final.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-