Accidentare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Accidentare

Post by Jupan[3l]u »

Accidentare în timpul antrenamentului

Salut,
Din pãcate jucãtorul Mihai Tanasa s-a accidentat azi în timpul antrenamentului. Existã o ºansã slabã ca el sã poatã juca.

Salutãri cãlduroase,
Antrenorul

Cred ca ar trebui modificat ceva pe aici: Titlul sugereaza ca jucatorul nu va mai putea juca insa in continut se spune ca exista o sansa sa joace, ceea ce e 100% fals.

Ma uit la accidentari (am 3 accidentati) si ce sa vad:

14. Mihai Tanasa Rãcealã

Raceala este o accidentare :shock: ?

Durata e numãrul de zile pe care doctorul
crede cã jucãtorul va fi accidentat. Acest
numãr nu este tot timpul corect, cu cât
este mai bun doctorul, cu atât este mai
precisã durata!

Vi s-a intamplat vreo data ca acest numar sa nu fie corect, si aici cred ca trebuie modificat ceva :roll:
Back in SoccerProject :)
borissman
Team Manager

Post by borissman »

da, pare aiurea....adica ce treaba are antranamentul cu raceala ? :roll:
unicool

Post by unicool »

jupanele vrei sa spui ca iti apar 3 accidentati si cand dai sa ii vezi e de fapt unul singur?daca e asa schimba doctorul.asta e problema.dacae vorb de numarul de zile in care e accidentat jucatorul atunci e altceva.daca doctorul e la 100% zilele in care jucatorul sta pe tusa sunt corecte daca doctorul e sub 100% exista posibilitatea ca numarul de zile sa fie mai mare sau mai mic decat zilele reale pe care le sta jucatorul pe tusa.cat despre raceala ca accidentare ce ai fi vrut?cum propui sa denumim raceala.sa iti scrie ca jucatorul s-a imbolnavit?suna urat.jucatorul a racit pur si simplu si exista o sansa slabã ca el sã poatã juca.e perfect normal...deoarece in mesaj nu scire cate zile e accidentat.eu am avut cazuri in care se accidenta seara la simularea de 22:00 si nu ma mai logam dupa.apoi dimineata vedeam ca am mesaj cum ca un jucator ar fi accidentat si nu il gaseam.ceea ce rezulta ca s-a refacut intre timp.erau accidentari minore gen julituri care tin o zi.de aceea exista o sansa slaba ca el sa poata juca.mesajul e semnat Antrenorul....nu Doctorul.deci antrenorul nu poate stii cat timp e indisponibil jucatorul pana nu merge la doctor.el stie doar ca e accidentat si ca s-ar putea sa nu poata juca,dar asta depinde de concluziile doctorului.
da, pare aiurea....adica ce treaba are antranamentul cu raceala ?
pai unde banuiesti tu ca a racit?la curve prin cluburi de noapte ca mutu si baietii?la antrenament a racit.plus ca drept vorbind e perfect normal ce scrie in mesaj.antrenorul il vede pe jucator ca nu da randament si ca pare accidentat si ca e ceva in neregula cu el.decide sa il trimita la un control de rutina la doctor.iti trimite mesaj spunandu-ti ca jucatorul x e accidentat si ca s-ar putea sa nu poata juca(lasa loc pentru diagnosticul doctorului).jucatorul merge la doctor si i se spune :e racit.dar antrenorul nu mai da un mesaj in care sa iti comunice:"pardon.jucatorul x sta pe tusa vreo 3 zile ca e doar racit.m-am speriat vazandu-l cum arata si am crezut ca e accidentat,dar de fapt e o banala raceala care trece cu aspirina...sper sa nu ii dea doctorul nurofen ca ala contine efedrina care e pe lista substantelor interzise si ne rad astia daca ne prind".mesaj semnat tot eu antrenorul....stii tu ....ala care ti-am mai trimis un mesaj mai devreme.

el te informeaza doar ca e accidentat.daca te intereseaza soarta jucatorului mergi la cabinet si vezi ce are.
sper ca ati inteles.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Pai spune: Accidentare in timpul antrenamentului iar cand ma uit la accidentari: Raceala.

Cum poate raci in timpul antrenamentului :roll: ?
Back in SoccerProject :)
unicool

Post by unicool »

Jupan[3l]u wrote:Pai spune: Accidentare in timpul antrenamentului iar cand ma uit la accidentari: Raceala.

Cum poate raci in timpul antrenamentului :roll: ?
cum draq sa nu se poata sa raceasca la antrenament?e vreme urata si ploua sau e rece afara si sa raceasca.exista virusi care produc raceala.sau tu te gandeai ca nu au cum sa raceasca din moment ce antrenamentul se desfasoara in calculator.parca vad antrenorul strigand:doua ture de circuit integrat si ultimul ajuns baga 10 flotari pe tranzistor ca va ia mama dracu'. :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
borissman
Team Manager

Post by borissman »

aveti fiecare dreptate, dar totusi te oftici cand vezi ca se accidenteaza jucatori pe banda rulanta
unicool

Post by unicool »

borissman wrote:aveti fiecare dreptate, dar totusi te oftici cand vezi ca se accidenteaza jucatori pe banda rulanta
asta e random.eu timp de un sezon si jumatate nu am avut nici un accidentat.in prima saptamana a acestui sezon am avut 5-6 la un moment dat.saptamana trecuta am avut 3 accidentati si toti 3 erau LB.norocul meu e ca am 4 LB in lot ca o dadeam cotita la urgenta.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”