Preturile juniorilor si juniori in general...
Moderator: Romanian Moderators
Preturile juniorilor si juniori in general...
dc se ofera atat de multi bani pe jucatorii neantrenati?
vad zi de zi jucatori abia aparuti de la centrele de tineret ... pusi la vanzare si oferte din ce in ce mai mari pt ei (de la echipe clasate destul de bine prin ligile superioare)
sa conteze faptul ca esti intr`o liga superioara la antrenarea jucatorului?
sa conteze faptul ca ai un antrenor de 100% ?
imi poate explica si mie care este secretul la aceasta dilema?
ps: prin spmt poti afla doar ce calitate ascunsa are ... si care ar putea fi cea mai mare performanta a jucatorului in acel moment. (daca nu este in echipa ta)
vad zi de zi jucatori abia aparuti de la centrele de tineret ... pusi la vanzare si oferte din ce in ce mai mari pt ei (de la echipe clasate destul de bine prin ligile superioare)
sa conteze faptul ca esti intr`o liga superioara la antrenarea jucatorului?
imi poate explica si mie care este secretul la aceasta dilema?
ps: prin spmt poti afla doar ce calitate ascunsa are ... si care ar putea fi cea mai mare performanta a jucatorului in acel moment. (daca nu este in echipa ta)
-
- Member of the Soccer Project Association
Din cate stiu eu jucatorii de al tineret au sansa de a ajunge jucatori foarte buni.
Ofertele sunt chiar shi mai mari daca jucatorul are agresivitate mica shi mai ales daca au calitatile principale peste 90%.
Ei isi permit sa faca asta.
Ofertele sunt chiar shi mai mari daca jucatorul are agresivitate mica shi mai ales daca au calitatile principale peste 90%.
Ei isi permit sa faca asta.
Astea nu conteaza. Jucatorul are calitatea globala predestinata cand iese de la centru. Nimic nu poate influenta plafonarea sau neplafonarea lui. Doar coordonatorul de tineret cred k are o mica influenta (nush sigur).sa conteze faptul ca esti intr`o liga superioara la antrenarea jucatorului?
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
http://www.soccerproject.com/transfer.php?spid=8085250
exemplu de jucator care nu este plafonat deloc ... a ajuns deja la 5 mil
ce`i drept are agresivitate mica ... si echipa care il vinde are coordonatorul de 100% ... dar tot nu pot intelege cum poate oferi cineva 5 mil ... adik sa ajungi sa iti permiti sa dai pe un jucator 5mil doar de dragul de a testa ce va iesi din el pe viitor ... mi se pare absurd
pot oferi zeci de exemple asimiliare ... si va puteti uita si singurei
Va multumesc oricum de pareri ... si astept si pe altii sa isi zica parerile
ce`i drept are agresivitate mica ... si echipa care il vinde are coordonatorul de 100% ... dar tot nu pot intelege cum poate oferi cineva 5 mil ... adik sa ajungi sa iti permiti sa dai pe un jucator 5mil doar de dragul de a testa ce va iesi din el pe viitor ... mi se pare absurd
pot oferi zeci de exemple asimiliare ... si va puteti uita si singurei

-
mie nu mi se pare absurd deloc,deoarece in max 2 sezoane sunt antrenati complet si te mai poti folosi de ei sezoane buneNusNoRmAl wrote:http://www.soccerproject.com/transfer.php?spid=8085250

si mai sunt unele posturi care sunt foarte scumpe,CM sau CB
poftim lb http://www.soccerproject.com/transfer.php?spid=8122583
ti se pare logic sa oferi 3.5 mil cand abia este pus pe transfer?
ti se pare logic sa oferi 3.5 mil cand abia este pus pe transfer?
eu cred ca si echipa la care se antreneaza jucatorul are o foarte mare influenta asupra calitatii acestuia. de exemplu eu nu am obtinut decat un jucator de 83% (centrul de tineret ultramodern, coordonatorul 100% tot timpul, trimis la cursuri in fiecare saptamana) in timp ce echipele din "A" antreneaza mai mereu jucatori de peste 80%.
-
babuinul:
ce experienta are jucatorul tau de care vorbesti? ca daca e mica (0-10) ... numai din experienta mai poate creste 6-7 procente ...
din cate am inteles eu nu conteaza echipa.
daca ar conta, echipele mari nu ar trebui sa mai cumpere mai nimic. venindu-ti un jucator la 20 de zile ... si asta de 1 an incoace ... 3 jucatori noi pe sezon, daca toti ar trece de 80 cum spui tu, nu ar avea oamenii de ce sa mai cumpere. doar sa vanda
nu e logic
ce experienta are jucatorul tau de care vorbesti? ca daca e mica (0-10) ... numai din experienta mai poate creste 6-7 procente ...
din cate am inteles eu nu conteaza echipa.
daca ar conta, echipele mari nu ar trebui sa mai cumpere mai nimic. venindu-ti un jucator la 20 de zile ... si asta de 1 an incoace ... 3 jucatori noi pe sezon, daca toti ar trece de 80 cum spui tu, nu ar avea oamenii de ce sa mai cumpere. doar sa vanda

-
de ce ar fi mai bun? este o calitate agresivitatea? Nu stiu daca agresivitatea conteaza la ratingul general (cred ca da) dar sigur iti dauneaza in echipa. Adica eu zic ca iti conteaza mult un jucator care iti este suspendat cateva meciuri pe sezon, ii simti lipsa in echipa. plus ca nu poti juca cu agresivitatea echipei mare ca ala iti ia rosu. si iti mananca si meciul respectiv si mai e si suspendat meciul urmatorfloczech wrote:nu inteleg. un jucator nu e mai bun daca are agresivitatea mai mare?
-
toata treaba e ca, in meci agresivitatea este foarte importanta..eu inainte jucam agr+strictete arbitru maxim 100..acum joc 120..chair daca am jcautori mai agresivi..ma ajuta rezervele..acum scot in orice meci aproape peste 124-125.. iar ianinte maxim 120-121.. .. ceea ce conteaza..daca ai rezerve bune..si le mentii la moral bun (peste 95) poti avea si jcuatori agresivi..dar na..este mai "aiurea"...