Centru de tineret
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Board Member
uraaa...happy me...am facut cum s-a zis mai sus, am fortat un jucator ca vina pe postul dorit de mine si mi s-a indeplinit dorinta.
aveam nevoie de un CB si azi mi-a venit un nou jucator de la tineret \:d/
ps: juniorii/jucatorii din africa de sud sunt buni ?
aveam nevoie de un CB si azi mi-a venit un nou jucator de la tineret \:d/
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!

din S 21 ma retrag !!!
-
- Team Board Member
ok..mersiuv_46 wrote:nu conteaza nationalitateabogdan_iasi wrote:[...]
@bunicutzu: ai rabdare cu ei, crezi ca din prima ajung la performante maxime
din S 21 ma retrag !!!

din S 21 ma retrag !!!
-
- Team Board Member
si eu am cam asteptat oleaca...dar se merita, mai ales cand au calitati foarte bunebunicutzu wrote:@bogdan_iasi ... macar sa vina. nu conteaza cat de buni ajung, macar sa vina. e nasol sa astepti sa vina junioru' si sa nu vina. de 2 ori consecutiv
din S 21 ma retrag !!!

din S 21 ma retrag !!!
eo am auzit de la un user de pe SP ca cel mai bine este sa schimb coordonatorul dupa ce imi da 3 jucatori de la tineret si asta fac si pana toti cei 5 veniti su fost destul de buni pt prima echipa si asa fac si acum merg cu coordonatorul pana ce imi da 3 jucatori dupa aceea il schimb ...bunicutzu wrote:@bogdan_iasi ... macar sa vina. nu conteaza cat de buni ajung, macar sa vina. e nasol sa astepti sa vina junioru' si sa nu vina. de 2 ori consecutiv
parerea mea ...

Last edited by vyruskill on Sun Feb 25, 2007 10:26 pm, edited 1 time in total.

m. s. w. l. a. f. y. g.
mie nu mia reusit faza cu fortatul de jucatori.
aveam nevoie de un CM, am facut 2 oferte, dar din pacate aveam si 2 oferte pt Gk de mai mult timp care nu au fost rezolvate. din aceasta cauza mi-a venit un Sw...ce ar trebui sa fac acuma ? sa il vand sau sa il cresc si sa il pun sa joace ca un fundas central ?
aveam nevoie de un CM, am facut 2 oferte, dar din pacate aveam si 2 oferte pt Gk de mai mult timp care nu au fost rezolvate. din aceasta cauza mi-a venit un Sw...ce ar trebui sa fac acuma ? sa il vand sau sa il cresc si sa il pun sa joace ca un fundas central ?
-
- Member of the Soccer Project Association
iti vin doar mai repede.cat de buni o sa fie depinde numai de calitatea coordonatorului de tineret.tipul centrului de tineret nu influenteaza calitatea jucatorului.madcip wrote:cine imi zice sh mie dk cu fiecare centru de tineret facut iti vin jucatori mai buni sau doar mai repede
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
problema : azi imi trebuia sa vina 1 jucator de la tineret, un roman. din pacate jucatorul nu a fost suficient de bun si nu a fost retinut in lot. coordonatorul de tineret are 100% si este a 2-a oara cand mi se intampla(prima data s-a intamplat, deoarece coodonatorul nu avea inca 100%). ce sa fac ? sa il demit pe coordonator ?
-
- Member of the Soccer Project Association
nu.totul e random la tinerii care vin.eu am avut vreo 4 care nu au venit si acum am 4 consecutiv care mi-au venit si nu am schimbat deloc coordonatorul.borissman wrote:problema : azi imi trebuia sa vina 1 jucator de la tineret, un roman. din pacate jucatorul nu a fost suficient de bun si nu a fost retinut in lot. coordonatorul de tineret are 100% si este a 2-a oara cand mi se intampla(prima data s-a intamplat, deoarece coodonatorul nu avea inca 100%). ce sa fac ? sa il demit pe coordonator ?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"