am si eu o intrebare.........

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Skulder
Member of the Soccer Project Association

Post by Skulder »

atata timp cat nu se fac transferuri intre ele da
messi19
Assistant Coach

Post by messi19 »

echipa mea are valoarea 67 titularii cam toti au calitatea globala 70.insa mai mult de 98 nu am scos niciodata intrun meci.ce se intampla doctore?
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ce sa se intample? ce note iti iau respectivii oameni? cu ce agresivitate ai jucat in meciurile respective?
dupa parerea mea e normal ce se intampla la tine :)
messi19
Assistant Coach

Post by messi19 »

asta cu notele nu am inteles despre ce e vorba.iar de agresivitate....conteaza ce agresivitate le pun?ca daca le pun prea mare mii elimina.ti se pare normal!!!!!!!?????ce sa fac? :cry:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Am vazut la echipa ta ca pui de fiecare data agresivitate 100.
Pt. agresivitate trebuie sa te uiti ce valoare are arbitrul.
De ex. arbitru=80 ca in ultimul meci, pui agresivitate 20-30, depinde shi de agresivitatea jucatorilor pe care ii joci. Asta ca sa nu iei cartoane rosii.

PS.: Ati vazut ce jucatori i-a dat la echipa: de toate nationalitatile, desi are nationalitatea: Djbouti, trebuia sa aiba jucatori din: Djbouti nu?
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai poate nu erau destule nume de jucatori din djibouti si din cauza aia i-a dat din toate. cel putin asa cred
uita-te si tu la ceea ce joaca astia dintre noi mai experimentati. poti de ex. sa te uiti la mine cum pun agresivitatea. si eu m-am uitat la cei buni si le-am studiat lor meciurile ca sa invat.
messi19
Assistant Coach

Post by messi19 »

trebuie sa te corectez.100% pun la stil nu la agresivitate.faptul ca m-am trecut ca fiind din insulele caiman(parca) are vreo influenta asupra jucatorilor pe care i-am primit?adica sunt mai slabi?
cercel_jr

Post by cercel_jr »

messi19 wrote:trebuie sa te corectez.100% pun la stil nu la agresivitate.faptul ca m-am trecut ca fiind din insulele caiman(parca) are vreo influenta asupra jucatorilor pe care i-am primit?adica sunt mai slabi?
Cred ca nu stii ce setari ai facut. Uita-te la meciurile tale din liga(toate); ai agresivitate 100%.

bunicutzu

Post by bunicutzu »

faptul ca esti din djibouti sau italia nu are nici o influenta asupra calitatilor jucatorilor.
messi19
Assistant Coach

Post by messi19 »

cred ca vorbim despre doua lucruri diferite.am 100% la stil.agresivitatea niciodata peste 50%. :!: :!: :?: :?:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

messi ... ce nume are echipa ta? dar user-ul tau?
ca poate vorbiti de doua chestii diferite. Echipa aia messi 19 din djibouti nu are 67 rating mediu ci are ceva foarte mic. Si echipa respectiva am vazut ca pune 100% si la stil si la agresivitate.
messi19
Assistant Coach

Post by messi19 »

asta era problema.echipa mea e messi team din G464.VORBEAM DE LUCRURI DIFERITE :D
messi19
Assistant Coach

Post by messi19 »

la sfarsitul sezonului in caz de egalitate ce se ia?meciul direct sau golaverajul?
uv_46

Post by uv_46 »

messi19 wrote:la sfarsitul sezonului in caz de egalitate ce se ia?meciul direct sau golaverajul?
golaverajul
cercel_jr

Post by cercel_jr »

messi19 wrote:la sfarsitul sezonului in caz de egalitate ce se ia?meciul direct sau golaverajul?
Se ia in primul rand numarul de victorii, apoi golaverajul, apoi nr de goluri marcate, apoi celelalte(daca mai este cazul).

Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”