Bani din cupe amicale !
Moderator: Romanian Moderators
Bani din cupe amicale !
Cit ati cistigat din cupele amicale pe bani, in care ati participat in sezonul recent incheiat ? Se pot lua in calcul si sumele cistigate in finalele disputate in debutul sezonului 15, precum si sumele ce vor veni din cupele in curs de finalizare din sezonul 16 ? Voi reveni si eu cu o suma ulterior.
Fiat Lux !
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Bani din cupe amicale !
e greu de facut o statistica de felul asta.daca este sa pui la socoteala si castigurile din vanzare de bilete in meciurile din cupe amicale si cheltuielile pe salarii si banii castigati la finale si semifinale iti ia cam multicel.oprescu wrote:Cit ati cistigat din cupele amicale pe bani, in care ati participat in sezonul recent incheiat ? Se pot lua in calcul si sumele cistigate in finalele disputate in debutul sezonului 15, precum si sumele ce vor veni din cupele in curs de finalizare din sezonul 16 ? Voi reveni si eu cu o suma ulterior.
Premiul in bani din cupa amicala € 1.217.500,00 in sezonul 14 pentru mine.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
oprescu wrote:Man, am luat in calcul numai premiile propriu-zise iar cupele se vad fff usor in istoria sezonului 15. Eu am ajuns la o suma de 7.450.000 numai din premii (din calificari in primele 4 locuri). Anul acesta sper sa sar de cifra de 10 milioane.
bani numai din premii in sezonul recent incheiat sunt fix 750.000 de 10 ori mai putin ca tine...dar nici nu am jucat in multe cupe amicale.sezonul asta ce incepe maine sper sa trec de 2 M.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
meciuri amicale
ce mai stiti de cupa desteapta-te romane?
desteapta-te romane
pai nu m-a mai anuntat nimeni...eu am fost singurul inscris din judetul meu asa ca nu au fost meciuri.
trebuie sa astept turul in care se stabilesc campionaele judetene, presupun.acuma nu ca as fi vreo valoare, dar chisr sunt curios sa vad cu cat mi-o iau!
trebuie sa astept turul in care se stabilesc campionaele judetene, presupun.acuma nu ca as fi vreo valoare, dar chisr sunt curios sa vad cu cat mi-o iau!

-
Re: desteapta-te romane
Poti urmari intreaga desfasurare a cupei "Desteapta-te Romane" la acest topic: http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=74594capca1 wrote:pai nu m-a mai anuntat nimeni...eu am fost singurul inscris din judetul meu asa ca nu au fost meciuri.
Deasemenea sunt afisate toate rezultatele din toate regiunile tarii.
Daca esti singurul din judetul tau atunci trebuie sa astepti pana la faza pe regiuni.
Te vom anunta cand va incepe faza pe regiuni.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!