Srazy manažerů

Moderator: Czech Moderators

MNM
Team Board Member

Post by MNM »

Lucius wrote:
Evandro#2 wrote:Tak zajdem na paintball :D
To beru...uz jsem poradal i jednu akcicku u nas doma..jsme si pujcili zbrane a koupili kulicky a od nevidim do nevidim jsem po sobe strileli...docela dobry...doma na jare bude zas akcicka..je to super zabava...
Painball jsem sice nehral, ale nedavno jsem zazil laser game se svymi kluky a par Holandany v libereckem landu a musim rici, super a blbnul jsem jako maly kluk, fakt prima zazitek, sraz v Liberci tak si to tam muzeme rozdat
michi
Assistant Coach

Post by michi »

TTS_zbynek wrote:Seznam nezavazne prihlasenych manazeru:

1, EVANDRO
2, SADLOS
3, HAPYNNA17
4, LUCIUS
5, BURI.10
6, KLITOR
7, BETIS
8, MECH
9, GEO75
10, BAJONOS
11, WILLY9DBSK
12, FOXIR
13, KUBICZECH
14, SCHMIT
15, MICHI
michi
Assistant Coach

Post by michi »

bavil jsem se s pár manažery z Ostravska,Zlínska a Slovenska.dost by jich jelo,kdyby to bylo blíž.Dle mího názora ideální místo by byl Hradec Králové nebo Pardubice.prostory jsou tam fajn a možností sposta.Navíc i Pražákùm by to bylo jedno jestli do Liberce nebo Pardubice.Myslím si,že jde o to,aby se nás tam sešlo co nejvíc,proto dle mého názoru zmìna místa blíž Moravanùm,Slezanùm i Slovákùm napomùže vìtší úèasti a tím i vìtší zábavy
happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

Takovou dálku to už radši do toho Liberce :wink:
michi
Assistant Coach

Post by michi »

zrovna pro tebe je to dálka.Z Èeských Budìjovic to máš o 50 km blíž do Pardubic než do Liberce.Mìli by jste ale myslet i na ty,co to mají 500 km.A zároveò se zamyslet,proè ten sraz je a co je cílem.Zda seznámení s 20 manažery a nebo super akce manažeru z celé republiky + slovenska.
Dle mì to má být super akce a ta si žádá úèast co nejvìtšího poètu manažeru.
takové øeèi,že tam nejsou prostory a tak jsou blbost.Jsou tam koleje,hospody,prostranství i aquapark.je tam vše a je to blíž pro všechny
Lucius

Post by Lucius »

michi wrote:zrovna pro tebe je to dálka.Z Èeských Budìjovic to máš o 50 km blíž do Pardubic než do Liberce.Mìli by jste ale myslet i na ty,co to mají 500 km.A zároveò se zamyslet,proè ten sraz je a co je cílem.Zda seznámení s 20 manažery a nebo super akce manažeru z celé republiky + slovenska.
Dle mì to má být super akce a ta si žádá úèast co nejvìtšího poètu manažeru.
takové øeèi,že tam nejsou prostory a tak jsou blbost.Jsou tam koleje,hospody,prostranství i aquapark.je tam vše a je to blíž pro všechny
Jeste jde o to kdo se toho v ty dany lokalite ujme...tady uz se toho ujal Zbynek a ja mu budu jeko asistentka :lol: :lol: :lol: !!Takze pokud se jedna o nejaky zmene mista,tak by to chtelo rychle dohodnout at se tu uz neco nezarizuje...
Last edited by Lucius on Tue Feb 20, 2007 4:33 pm, edited 1 time in total.
Evandro#2
Team Manager

Post by Evandro#2 »

jj, no právì to je ten problém, když to nìkdo zaøídí nìkde jinde, tak není problém...pøece jenom drkotat se nìkam 250km bude asi zážitek :)
Mausik TOStar
Fan

Post by Mausik TOStar »

mam taky dotaz ...co z toho budem mat ked sa tam budem drbcowat nwm kolko km...lebo uz ani panboh newie kde to xcete organizowat :lol: ...a pridem a nide nikoho :D...a ten termin je na hovno :D
*sadlos*

Post by *sadlos* »

Mausik TOStar wrote:mam taky dotaz ...co z toho budem mat ked sa tam budem drbcowat nwm kolko km...lebo uz ani panboh newie kde to xcete organizowat :lol: ...a pridem a nide nikoho :D...a ten termin je na hovno :D
a) organizátor je
b) jede se tam za pobavením, žádnej dárek za to, že pøijedeš nedostaneš :lol:
c) lidi tam budou :wink:
d) termín nebude nikdy ideální pro všechny
e) zatím se poèítá s Libercem :wink:
Emanuel Chocdopitch
Team Manager

Post by Emanuel Chocdopitch »

Tak pùvodnì jsem na sraz do Liberce chtìl dorazit (nemám to ani daleko, autem bych tam byl za chvíli). Ale nechci se doèkat toho, že mi nìkdo bude zakazovat nìco øíkat (mohl bych tøeba dostat ban na hodinu srazu èi vykázání na hajzlíky). Rád se bavím, mám rád srandu a to jakoukoliv. A když nìkdo na tomto fóru srandu odmítá, ba co víc se snaží, aby zde byla potlaèena, tak øíkám otevøenì, že na sraz nejedu.
Nechápu, když onen èlovìk zamyká nebo rovnou maže rùzné pøíspìvky, ikdyž nejsou v rozporu s pravidly fóra. Tady nejde dìlat si srandu z rùznejch vìcí nebo tøeba i ze sebe samého. Sorry ale když to nejde tady tak pochybuju, že to pùjde nìkde v hospodì.
A vzhledem k tomu, že jsem jediný (nebo takøka jediný) komu vadí, tak je mi jasný, že bych k Vám nezapadl.
Užijte si to. A jestli mì chtìl nìkdo vidìt tak se mu omlouvám.
Emanuel Chocdopitch.
Slupka
Team Board Member

Post by Slupka »

Emanuel Chocdopitch wrote:Tak pùvodnì jsem na sraz do Liberce chtìl dorazit (nemám to ani daleko, autem bych tam byl za chvíli). Ale nechci se doèkat toho, že mi nìkdo bude zakazovat nìco øíkat (mohl bych tøeba dostat ban na hodinu srazu èi vykázání na hajzlíky). Rád se bavím, mám rád srandu a to jakoukoliv. A když nìkdo na tomto fóru srandu odmítá, ba co víc se snaží, aby zde byla potlaèena, tak øíkám otevøenì, že na sraz nejedu.
Nechápu, když onen èlovìk zamyká nebo rovnou maže rùzné pøíspìvky, ikdyž nejsou v rozporu s pravidly fóra. Tady nejde dìlat si srandu z rùznejch vìcí nebo tøeba i ze sebe samého. Sorry ale když to nejde tady tak pochybuju, že to pùjde nìkde v hospodì.
A vzhledem k tomu, že jsem jediný (nebo takøka jediný) komu vadí, tak je mi jasný, že bych k Vám nezapadl.
Emanuel Chocdopitch.
Nejsi jediný rád bych poznal nìkteré manažery ale abych tam musel držet hubu a mluvit jenom o vìcech které vyhovují rádoby demokratùm tak to taky nemusím a aby mì tam po pìti minutách nìkdo lockoval hubu izolaèkou to fakt není zábava mého vkusu.
Slupka
Team Board Member

Post by Slupka »

Emanuel Chocdopitch wrote:Tak pùvodnì jsem na sraz do Liberce chtìl dorazit (nemám to ani daleko, autem bych tam byl za chvíli). Ale nechci se doèkat toho, že mi nìkdo bude zakazovat nìco øíkat (mohl bych tøeba dostat ban na hodinu srazu èi vykázání na hajzlíky). Rád se bavím, mám rád srandu a to jakoukoliv. A když nìkdo na tomto fóru srandu odmítá, ba co víc se snaží, aby zde byla potlaèena, tak øíkám otevøenì, že na sraz nejedu.
Emanuel Chocdopitch.
Kdo nás chce poznat tak a pøijede do Dìèína.
*sadlos*

Post by *sadlos* »

mluvíte naprosto z cesty :roll:
Pokuï tam nikdo nikoho neèapnì pod krkem (v což vìøim, že se nestane) tak urèitì žádný vykazování nebude :roll:
Takovýhle nesmysly si radìji nechce pro sebe :wink:
RoboBrouk

Post by RoboBrouk »

Tak ideální místo se samozrejmì nebue nikde páè pokaždý to tam nìkdo bude mít daleko a mùžeme být rádi, že si to aspoò nìkdo veme na starost tu organizaci.
Evandro

Post by Evandro »

Jako srovnávat "život na netu" a život v reálu je nesrovnatelny...jsou lidi, co jsou na netu aktivní a ve skuteènosti jsou tøeba zamlklí...muže to být i naopak...navíc, když bude vìtšina zkalená, tak se asi na nìjaky pravidla dbát nebude :D
Image
Image
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”