Painball jsem sice nehral, ale nedavno jsem zazil laser game se svymi kluky a par Holandany v libereckem landu a musim rici, super a blbnul jsem jako maly kluk, fakt prima zazitek, sraz v Liberci tak si to tam muzeme rozdatLucius wrote:To beru...uz jsem poradal i jednu akcicku u nas doma..jsme si pujcili zbrane a koupili kulicky a od nevidim do nevidim jsem po sobe strileli...docela dobry...doma na jare bude zas akcicka..je to super zabava...Evandro#2 wrote:Tak zajdem na paintball
Srazy manažerů
Moderator: Czech Moderators
bavil jsem se s pár manažery z Ostravska,Zlínska a Slovenska.dost by jich jelo,kdyby to bylo blíž.Dle mího názora ideální místo by byl Hradec Králové nebo Pardubice.prostory jsou tam fajn a možností sposta.Navíc i Pražákùm by to bylo jedno jestli do Liberce nebo Pardubice.Myslím si,že jde o to,aby se nás tam sešlo co nejvíc,proto dle mého názoru zmìna místa blíž Moravanùm,Slezanùm i Slovákùm napomùže vìtší úèasti a tím i vìtší zábavy
zrovna pro tebe je to dálka.Z Èeských Budìjovic to máš o 50 km blíž do Pardubic než do Liberce.Mìli by jste ale myslet i na ty,co to mají 500 km.A zároveò se zamyslet,proè ten sraz je a co je cílem.Zda seznámení s 20 manažery a nebo super akce manažeru z celé republiky + slovenska.
Dle mì to má být super akce a ta si žádá úèast co nejvìtšího poètu manažeru.
takové øeèi,že tam nejsou prostory a tak jsou blbost.Jsou tam koleje,hospody,prostranství i aquapark.je tam vše a je to blíž pro všechny
takové øeèi,že tam nejsou prostory a tak jsou blbost.Jsou tam koleje,hospody,prostranství i aquapark.je tam vše a je to blíž pro všechny
-
- Member of the Soccer Project Association
Jeste jde o to kdo se toho v ty dany lokalite ujme...tady uz se toho ujal Zbynek a ja mu budu jeko asistentkamichi wrote:zrovna pro tebe je to dálka.Z Èeských Budìjovic to máš o 50 km blíž do Pardubic než do Liberce.Mìli by jste ale myslet i na ty,co to mají 500 km.A zároveò se zamyslet,proè ten sraz je a co je cílem.Zda seznámení s 20 manažery a nebo super akce manažeru z celé republiky + slovenska.

Last edited by Lucius on Tue Feb 20, 2007 4:33 pm, edited 1 time in total.
-
- Fan
-
- Member of the Soccer Project Association
a) organizátor jeMausik TOStar wrote:mam taky dotaz ...co z toho budem mat ked sa tam budem drbcowat nwm kolko km...lebo uz ani panboh newie kde to xcete organizowat...a pridem a nide nikoho
...a ten termin je na hovno
b) jede se tam za pobavením, žádnej dárek za to, že pøijedeš nedostaneš

c) lidi tam budou

d) termín nebude nikdy ideální pro všechny
e) zatím se poèítá s Libercem

-
- Team Manager
Tak pùvodnì jsem na sraz do Liberce chtìl dorazit (nemám to ani daleko, autem bych tam byl za chvíli). Ale nechci se doèkat toho, že mi nìkdo bude zakazovat nìco øíkat (mohl bych tøeba dostat ban na hodinu srazu èi vykázání na hajzlíky). Rád se bavím, mám rád srandu a to jakoukoliv. A když nìkdo na tomto fóru srandu odmítá, ba co víc se snaží, aby zde byla potlaèena, tak øíkám otevøenì, že na sraz nejedu.
Nechápu, když onen èlovìk zamyká nebo rovnou maže rùzné pøíspìvky, ikdyž nejsou v rozporu s pravidly fóra. Tady nejde dìlat si srandu z rùznejch vìcí nebo tøeba i ze sebe samého. Sorry ale když to nejde tady tak pochybuju, že to pùjde nìkde v hospodì.
A vzhledem k tomu, že jsem jediný (nebo takøka jediný) komu vadí, tak je mi jasný, že bych k Vám nezapadl.
Užijte si to. A jestli mì chtìl nìkdo vidìt tak se mu omlouvám.
Emanuel Chocdopitch.
Nechápu, když onen èlovìk zamyká nebo rovnou maže rùzné pøíspìvky, ikdyž nejsou v rozporu s pravidly fóra. Tady nejde dìlat si srandu z rùznejch vìcí nebo tøeba i ze sebe samého. Sorry ale když to nejde tady tak pochybuju, že to pùjde nìkde v hospodì.
A vzhledem k tomu, že jsem jediný (nebo takøka jediný) komu vadí, tak je mi jasný, že bych k Vám nezapadl.
Emanuel Chocdopitch.
Nejsi jediný rád bych poznal nìkteré manažery ale abych tam musel držet hubu a mluvit jenom o vìcech které vyhovují rádoby demokratùm tak to taky nemusím a aby mì tam po pìti minutách nìkdo lockoval hubu izolaèkou to fakt není zábava mého vkusu.Emanuel Chocdopitch wrote:Tak pùvodnì jsem na sraz do Liberce chtìl dorazit (nemám to ani daleko, autem bych tam byl za chvíli). Ale nechci se doèkat toho, že mi nìkdo bude zakazovat nìco øíkat (mohl bych tøeba dostat ban na hodinu srazu èi vykázání na hajzlíky). Rád se bavím, mám rád srandu a to jakoukoliv. A když nìkdo na tomto fóru srandu odmítá, ba co víc se snaží, aby zde byla potlaèena, tak øíkám otevøenì, že na sraz nejedu.
Emanuel Chocdopitch.
Kdo nás chce poznat tak a pøijede do Dìèína.Emanuel Chocdopitch wrote:Tak pùvodnì jsem na sraz do Liberce chtìl dorazit (nemám to ani daleko, autem bych tam byl za chvíli). Ale nechci se doèkat toho, že mi nìkdo bude zakazovat nìco øíkat (mohl bych tøeba dostat ban na hodinu srazu èi vykázání na hajzlíky). Rád se bavím, mám rád srandu a to jakoukoliv. A když nìkdo na tomto fóru srandu odmítá, ba co víc se snaží, aby zde byla potlaèena, tak øíkám otevøenì, že na sraz nejedu.
Emanuel Chocdopitch.