Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

Faur wrote:
Spawn_9 wrote:
Faur wrote:La mine in liga este o chestie tare ciudata...Cel care este pe primul loc in liga mea..(H)este mai bun ca si cei care sunt pe ultimele locuri din A :lol: Atunci ala ce draq cauta in H? :roll:
Cred ca vorbesti despre managerul Chessmaster care are o echipa destul de slaba... cel mai bun jucator este de 81%.. nush de unde ai luato ca are echipa mai buna decat cei din A.. eu zic ca el cu echipa aia nu face fata in E .. nici chair in unele F nu cred..asa ca..
Pai hai sa vedem !Compara echipa asta cu echipa asta.
Sa vedem care e mai buna. :roll: Diferenta e ca una este A si cealalta in H. :roll:
nu te uita la calitatea echipei mai.uita-te la jucatori la notele scoase de jucatori si totalul pe linii scos de echipe.categoric reesing genk e mai buna.e mai bun krcgenk si decat mine dar decat unul din H.mai trebuie sa te aprofundezi in tainele SP si apoi o sa iti dai seama de ce zic eu aici.nu mi-o lua in nume de rau,dar mai ai de invatat despre SP.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Faur
Team President

Post by Faur »

unicool wrote:
Faur wrote:
Spawn_9 wrote: Cred ca vorbesti despre managerul Chessmaster care are o echipa destul de slaba... cel mai bun jucator este de 81%.. nush de unde ai luato ca are echipa mai buna decat cei din A.. eu zic ca el cu echipa aia nu face fata in E .. nici chair in unele F nu cred..asa ca..
Pai hai sa vedem !Compara echipa asta cu echipa asta.
Sa vedem care e mai buna. :roll: Diferenta e ca una este A si cealalta in H. :roll:
nu te uita la calitatea echipei mai.uita-te la jucatori la notele scoase de jucatori si totalul pe linii scos de echipe.categoric reesing genk e mai buna.e mai bun krcgenk si decat mine dar decat unul din H.mai trebuie sa te aprofundezi in tainele SP si apoi o sa iti dai seama de ce zic eu aici.nu mi-o lua in nume de rau,dar mai ai de invatat despre SP.
Nu.Inteleg ce zici.Dar totusi e cat de cat mica diferenta dintre cele doua echipe si totusi una se afla in A si cealalta in H :roll:
Image ps:Image ImageImage
bunicutzu

Post by bunicutzu »

diferenta e foarte mare Faur. In timp ce KrcGenk are media celor 11 titulari pe la 85% sau mai mult, al tau din H are 75 sau pe acolo. diferenta enorma!! cum a zis careva, al tau scoate 102 suma liniilor, eu scot 124 si totusi nu am ce ma compara cu KrcGenk care a scos la ultimul meci 130 si a avut 7 jucatori cu note peste 70 si restul nu au scos sub 67.

edit:
cel mai bun 11 al celui din H are media 76,72
cel mai bun 11 al celui din A are media 88,45
kennyanu

Post by kennyanu »

eu sunt p locu 4....

@ restu: nu mai dati quote la tot ce zice altu. k asa o sa ajunga un quote cat o pagina :lol:
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Daca e dupa cum spui tu faur atunci ala e mai bun shi decat mine ca eu am 72% calitatea echipei.

Diferenta este enorma. Pana acum cred ca trebuia sa stii ca aceasta calitate a echipei exprimata in procente nu conteaza absolut deloc in acest joc.

PS.: Bunicutzu-> eu am recordul meu pe linii la 130, deci cred ca faceam un egal cu KrcGenk. :wink: :twisted: :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
kennyanu

Post by kennyanu »

am recucerit locu 3.....mai am putin ;) ....alt movit de fericire este faptul k azi am scos 125 cu rezervele 8)
Raducu
Team President

Post by Raducu »

Locul 5 in C3...as fi fost cel putin un loc mai sus daca nu m-ar fi preocupat si Cupa, unde in ultima etapa am scos un manager din B, cu 2-1 acasa, ca tot se laudau unii ca prin meciuri amicale au invins cu 12-1 echipe de prin nush ce divizii. Urmatorul meci in Cupa il am la FEPA , unde va fi destul de greu de castigat, dar speram.
Manager al echipei BalerinuL ... !!!
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Mi-am recastigat locul 2 in divizia mea, dar, maine voi lua bataie de la locul 1, shi voi trece din nou pe locul 3. :lol:
In continuare strang bani pt. un CM de calitate.

Skulder

Post by Skulder »

e yupi am mai scos si eu un rezultata pozitiv dupa 3 etape am scos o remiza :)
sircos
Team President

Post by sircos »

Cum merge campionatul ? Prost :cry:
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
bogdan_iasi
Team Board Member

Post by bogdan_iasi »

sircos wrote:Cum merge campionatul ? Prost :cry:
nu esti singurul man...eu azi mi-am luat o infragere, scor 2-1, din cauza mijlocului...cred...am folosit 4-3-3, cu un mijlocas dreapta tanar, 19 ani. am jucat cu o echipa foarte slaba si din pacate mi-am luat-o...asta e...o alta greseala...sper sa nu mai repet si sa raman in F
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol :(
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
unicool

Post by unicool »

6-0 in deplasare la penultima clasata si m-am distantat la 7 puncte de locul 2.liga e a mea.nimic nu ma mai poate opri. :twisted: :twisted: :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
sircos
Team President

Post by sircos »

iar am pierdut, 1-2 acasa. si m-am apropiat la doar 5 puncte de zona fierbinte :evil:
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Am pierdut cu locul 1 shi am trecut inapoi pe locul 3.
Se pare ca voi mai avea o infrangere shi sper ca restul vor fi doar victorii. :wink:

kennyanu

Post by kennyanu »

am facut 2-2....tot pe 3 sunt.....urmeaza 2 meciuri de foc...primul cu matt si al 2lea cu liderul...trebuie sa le castig pe aman2 :evil:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”