Moderator: Czech Moderators
hrává, ale u nás se pøesouvá èasmomo9111 wrote:Po 26 Bøe 2007 (05:00 CET) L
to sa uz nehrava o 4-00???
a všimli jste si, kolik z tìch manažerù, co mu prodaj hráèe za 0.00 euro, maj z toho darování tak hlavu v pejru, že radši na SP skonèej?georgesa wrote:To asi jo, taky jsem mu radil, ze dela nesmysly a von byl jeste hubatej....nejakej trouba...nebo proda vsechno a koupi wostrou jedenactku, ale i takpsc wrote:to asi nabízí všem jak tak koukam
Jestli jen jednou,tak to mas dobry...me pise tak trikrat denne a jeste k tomu na ICQ...kdyz zacinal,tak se me ptal na rady do zacatku a tak!A ted furt akorat prodava hrace...a kdyz jsem se ho ptal co to je za taktiku...ceho tim chce docilit,tak byl drzkatej,ze se o to nemam zajimat!Prijde mi to divny nejaky...W!ck wrote:Jj zrovna dneska mi taky psal jestli nekoho nechcipsc wrote:to asi nabízí všem jak tak koukam
Pochopil jsem to spravne, ze chce tim poctem jen zmast a meli bysme si o tom psat v topicu podvody a tresty? Co to rict patqovi??? Vlastne to je asi jen mod, co? No proste serifovi.....krup72 wrote:a všimli jste si, kolik z tìch manažerù, co mu prodaj hráèe za 0.00 euro, maj z toho darování tak hlavu v pejru, že radši na SP skonèej?georgesa wrote:To asi jo, taky jsem mu radil, ze dela nesmysly a von byl jeste hubatej....nejakej trouba...nebo proda vsechno a koupi wostrou jedenactku, ale i takpsc wrote:to asi nabízí všem jak tak koukam
tezko rict jestli je v minusu a nebo je to jen trik na lepsi prodej:)Vlastní text jsem v mínusu prosím kupujte mé hráèe