Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
s hranim zapasu to souvislost ma,po kazdem zapase trochu energie ubyde,cim mene ma hrac energie,tim rychleji mu ubyva fyzicka,takze je potreba energiitrenovat a trenovat!!!:-)Malymrk wrote:poraïte mi prosím jak je to s energií hráèe. proè má nìkterý 0? má to souvislost s hraním zápasù?
Dík za odpovìï
Tak nìjak.....Vytrénovat, hráè poté nebude tolik ztrácet fyzièku, ale zase ber na vìdomí že tento skill ubívá nejvíc(tak 2xtolik), když neni trénován, takže neni rozumné nejdøív vytrénovat energii a pak zbytek, spíše naopak, ale to už je pak dle každého potøebyroofer wrote:s hranim zapasu to souvislost ma,po kazdem zapase trochu energie ubyde,cim mene ma hrac energie,tim rychleji mu ubyva fyzicka,takze je potreba energiitrenovat a trenovat!!!:-)Malymrk wrote:poraïte mi prosím jak je to s energií hráèe. proè má nìkterý 0? má to souvislost s hraním zápasù?
Dík za odpovìï
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Radit nemá, pøeci by si nechtìl aby ti øikal toho kup, toho ne.......Skaut když je na max, ti dovoluje najednout kupovat 11hráèù(není-li postupnì se to snižuje) dále pøi prodejích mam dojem, že jeho vytrénovanost ovlivòuje kolik penìz z prodejní èástky jde agentovi hráèe....Malymrk wrote:dik za odpovedi, jeste by mne zajimalo jak pracuje skaut. stoji prachy, cpu ho na skoleni a on nic. nema nahodou radit pripadne prestupy?
dikes
Edit: takže na nic neni, bez nìj to prostì nejde
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
-
- Team Manager
No ale bylo by to zajímavýSKS wrote:Radit nemá, pøeci by si nechtìl aby ti øikal toho kup, toho ne.......Skaut když je na max, ti dovoluje najednout kupovat 11hráèù(není-li postupnì se to snižuje) dále pøi prodejích mam dojem, že jeho vytrénovanost ovlivòuje kolik penìz z prodejní èástky jde agentovi hráèe....Malymrk wrote:dik za odpovedi, jeste by mne zajimalo jak pracuje skaut. stoji prachy, cpu ho na skoleni a on nic. nema nahodou radit pripadne prestupy?
dikes
Edit: takže na nic neni, bez nìj to prostì nejde

Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
Na toto podle mě nemá vytrénovanost skauta žádný vliv a je to pevně dané. Jeho kvalita má však vliv také na výši platu při sjednávání smlouvy (jak u prodeje, tak u prodlužování).SKS wrote: dále pøi prodejích mam dojem, že jeho vytrénovanost ovlivòuje kolik penìz z prodejní èástky jde agentovi hráèe....
Energie je jedna z trénovatelných dovedností hráče, z jedné patnáctiny se podílí na jeho celkovém hodnocení a čím je vyšší, tím méně fyzičky ubyde hráči za odehraný zápas. Energie se nesnižuje po každém zápase, ale zhruba o jeden bod za den a je ji proto třeba průběžně dotrénovávat - častěji než jiné dovednosti, které v náhodných intervalech klesají o pět bodů.roofer wrote:s hranim zapasu to souvislost ma,po kazdem zapase trochu energie ubyde,cim mene ma hrac energie,tim rychleji mu ubyva fyzicka,takze je potreba energiitrenovat a trenovat!!!:-)Malymrk wrote:poraïte mi prosím jak je to s energií hráèe. proè má nìkterý 0? má to souvislost s hraním zápasù?
Dík za odpovìï
-
- Member of the Soccer Project Association
http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=16
ráta sa výsledok ako bug???
viem že sa to stáva ale v lige a vdaka tomu nepostupim

viem že sa to stáva ale v lige a vdaka tomu nepostupim

Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!

. 3 dlhé roky bez SP

-
jj poèítáPaul-X wrote:http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=16
viem že sa to stáva ale v lige a vdaka tomu nepostupim![]()
![]()

-
happyna17 wrote:jj poèítáPaul-X wrote:http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=16
viem že sa to stáva ale v lige a vdaka tomu nepostupim![]()
![]()
smùla no
ale i to se stává

Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 dlhé roky bez SP

. 3 dlhé roky bez SP

-
Tleskám, mluvíš mi z duše.PipkiN wrote:Paule, zhodnotil bych to asi takto: nedal jsi gól, protože souèet tvýho útoku byl stejnej jako souèet jeho obrany. Zálohy jsou +- vyrovnané a jeho útok se proti tvé obranì mohl tìžko prosadit... Takhle bych to vidìl já

Velmi dùležitá vìc pro výsledek - výkon øad proti sobì.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3