To mì vždy nabízí jestli nechci koupit juniora toho a toho, tak mu zase vždy vysvìtluji co je a neni junior, vždy nepochopí.....dnes èi vèera(teï nevim)mi nabízel že má juniora jeden hlavní sto a skrytá 99, prej jen za 25m.......tak sem na nìj juknul a napsal mu že má skrytou 71 ale to že je jedno...tak sem div nedostal pøes hu....teda pøes pusukrup72 wrote: mnì poøád nabízí hráèe... naposledy dneska
zajímavý je, že má dva brankáøe a oba na TL...
nebo jednoho dorostence RM dal na TL za 10M
prostì je vtipnej
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Presne me taky porad strka ty svy sunty...Parkrat se me na neco ptal,tak jsem mu to vysvetlil asi po pul hodine co to nemohl pochopit a pak ani nerekne dik za raduLucius wrote: Jestli jen jednou,tak to mas dobry...me pise tak trikrat denne a jeste k tomu na ICQ...kdyz zacinal,tak se me ptal na rady do zacatku a tak!A ted furt akorat prodava hrace...a kdyz jsem se ho ptal co to je za taktiku...ceho tim chce docilit,tak byl drzkatej,ze se o to nemam zajimat!Prijde mi to divny nejaky...
Strelci z Japonska

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi
ja od nej hrace koupil a uz neotravujeTom151 wrote:Presne me taky porad strka ty svy sunty...Parkrat se me na neco ptal,tak jsem mu to vysvetlil asi po pul hodine co to nemohl pochopit a pak ani nerekne dik za raduLucius wrote: Jestli jen jednou,tak to mas dobry...me pise tak trikrat denne a jeste k tomu na ICQ...kdyz zacinal,tak se me ptal na rady do zacatku a tak!A ted furt akorat prodava hrace...a kdyz jsem se ho ptal co to je za taktiku...ceho tim chce docilit,tak byl drzkatej,ze se o to nemam zajimat!Prijde mi to divny nejaky...Ten snad kazdej den obesila vsechny lidi z fora ne? Bych rek ze ty odkazy na hrace posila i Belgicanum
-
PipkiN
- Member of the Soccer Project Association
Nejvìtší zajímavostí ètvrteèního posledního kola bych jednoznaènì nazval zápas Cercle Brugge - Sokol Oldøichovice, ve kterém se bojuje o historickou událost - o postup èeského týmu do B divize !!!
Takže, všichni, kdo zítra chcete fandit CZ repre proti Kypru, nechte své palce v dlaních zaaté o pár hodin navíc a snad se doèkáme prvního CZ manažera v B ..
Takže, všichni, kdo zítra chcete fandit CZ repre proti Kypru, nechte své palce v dlaních zaaté o pár hodin navíc a snad se doèkáme prvního CZ manažera v B ..
-
Yamagara no Miharu
- Member of the Soccer Project Association
omluva managera tomáše v
pokud vám vadí že vám nabízím mé hráče a že se vloudila chyba a někomu jsem to poslal dvakrát omlouvám se
jěště jednou OMLOUVÁM SE
byl jsem v mínusu 7M a potřeboval jsem hodně prachy tak jsem posílal zprávy o přestupech pár managerů si u mě něco koupilo a já tím tímto děkuji že mi pomohli
P.S. možná někdo řekne měl jsis založit nevý tým ale mě se těch 14tisíc míst navíc nechtělo vzdát za žádnou cenu
opravdu už vás s takovými zprávami otravovat nebudu
jěště jednou OMLOUVÁM SE
byl jsem v mínusu 7M a potřeboval jsem hodně prachy tak jsem posílal zprávy o přestupech pár managerů si u mě něco koupilo a já tím tímto děkuji že mi pomohli
P.S. možná někdo řekne měl jsis založit nevý tým ale mě se těch 14tisíc míst navíc nechtělo vzdát za žádnou cenu
opravdu už vás s takovými zprávami otravovat nebudu