Meciuri date/vandute

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Meciuri date/vandute

Post by Jupan[3l]u »

Am si eu o intrebare, care nu cred ca a fost pusa!

Exista ceva impotriva celor ce vand meciurile?
Back in SoccerProject :)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

stiu ceva ce nu exista :)))
dovada :D
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:stiu ceva ce nu exista :)))
dovada :D
Foarte corect, pur shi simplu nu poti demonstra nimic.
Doar in cazul in care se trimit mesaje in joc, cred ca ar putea sherifii sa le citeasca, da nush sigur. :roll: Dar daca au vb pe mess atunci e mission imposible.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Pai si daca totusi se dovedeste ca ai vandut un meci ce se poate intampla ? Ca nu cred ca se da bann pentru atat.Poate o amenda doar nu ? :wink:
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
cercel_jr

Post by cercel_jr »

alexxx wrote:Pai si daca totusi se dovedeste ca ai vandut un meci ce se poate intampla ? Ca nu cred ca se da bann pentru atat.Poate o amenda doar nu ? :wink:
Din cate stiu eu amenzi nu se dau; daca se da ceva e ban.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
kennyanu

Post by kennyanu »

poti sa iti dai seama dak un meci este trucat. te uiti cum este alcatuita echipa celui care a pierdut :wink:

despre sanctiuni.... :?:
Revenit :)
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Eu cred ca nu se intampla nimic daca vinzi un meci.Sigur au fost multi inaintea noastra care au vandut destule meciuri si nu cred ca au luat bann.Daca ar fi sa se intample ceva...optez sa se dea doar o amenda. :wink:
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
bunicutzu

Post by bunicutzu »

kennyanu wrote:poti sa iti dai seama dak un meci este trucat. te uiti cum este alcatuita echipa celui care a pierdut :wink:

pai trucat netrucat ... si cel care pierde poate avea interes. chiar tu spuneai mai in alt topic ca vei juca cu rezervele in campionat pentru a-ti juca oamenii buni in cupe amicale. Si mai pot aparea situatii in care un manager sa decida ca e mai bine pentru echipa daca pierde meciul respectiv. fiecare are strategia lui si e liber sa o foloseasca cum doreste. nu poti acuza pe cineva ca a trucat un meci pentru asta.
problema s-ar pune, zic eu, daca cele 2 echipe ar vorbi pentru trucarea unui meci. eventual cel care ar pierde ar avea ceva de castigat de la cel care ar castiga meciul. ceea ce ar fi tare greu de demonstrat.
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

kennyanu wrote:poti sa iti dai seama dak un meci este trucat. te uiti cum este alcatuita echipa celui care a pierdut :wink:

zicea cineva ca e imposibil?

cat despre sanctiuni? vorbiti cu sherfii, eu propun (desi numai joc) asa:

- amenda in bani SP (propun peste 500k)
- ban temporar (pe o anumita durata)
- bann permanent
Back in SoccerProject :)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

da. eu ziceam si sustin in continuare. nu ma poate nimeni obliga (sub nici o amenintare - ban/amenda samd) sa joc cu anumiti jucatori. joc cum vreau eu in functie de strategia mea. daca vreau sa pierd e treaba mea, eu pierd fan satisfaction, fan base samd. pot sa imi menajez jucatorii pentru un alt meci samd. sunt n explicatii pentru care pot sa joc cu ce jucatori vreau. nu e normal sa-mi iau ban pentru ca eu consider ca meciul x vreau sa-l joc cu echipa a 3-a expunandu-ma riscului de a-l pierde pentru ca asa imi gandesc eu strategia la echipa (de ex. pentru ca peste 2 zile am meci greu si important si vreau sa-mi fac jucatorii sa fie la un raport cat mai bun fitness/moral).
Cat despre amenda ... s-a mai spus, nu este implementata in joc. nu ti se pot lua bani care sa mearga ... in no man's land. nu se poate. ce se ia trebuie sa mearga undeva. cel putin deocamdata nu am auzit de vreo sanctiune cu amenda si in viitorul apropiat nici nu vad aceasta posibilitate.
unicool

Post by unicool »

cat despre sanctiuni? vorbiti cu sherfii, eu propun (desi numai joc) asa:
eu cand spun NU MAI JOC! inseamna ca nu mai joc si daca nu mai joc nu mai propun.....daca mi-am omorat musca pe caciula cu piatra astept sa-mi treaca buba inainte sa "cultiv" o alta musca pe caciula.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Good Thor

Post by Good Thor »

Hai ca va spun ceva ... eu am "vandut" 2 meciuri adversarilor fara sa iau "bani" :oops:

Am facut asta doar ca sa cobor de pe locul 1 la locul 2 ... si cel de pe locul 2 sa se urce pe locul 1 :wink:

Cel de pe locul 1 este roman 8)
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

uneori am impresia ca asa face si copos :) le "vinde" locul lui steaua sau dinamo :p jmeker copos asta :))
dar exista o mare diferenta intre voi. tu investesti in stadion :P
Good Thor

Post by Good Thor »

Incerci sa ma intepi comparandu-ma cu Copos ? ... stai linistit ... am "vandut" meciurile cu totu' alte motive si iti garantez ca nu am luat "bani" si nici un "jucator"
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ah, scuze, nu am vrut sa te compar cu copos. doar ca mi se pare ca inafara de banii pe care ii da (cand si cum i-o fi dand) numai strica echipa aia. parca ar vrea sa faca pe placul adversarilor. eu fiind dinamovist ... imi place :lol: daca ar tacea din gura cred ca rapidul ar avea mult mai multe puncte :D il intepam doar pe el.
scuze daca ai inteles altceva.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”